Yahu gezi parkı eyleminin başörtüsüyle ilgisi olsa başörtülülerin orada ne işi var?!Oradaki herkesin bir akrabası,arkadaşı en azından tanıdığı terörden zarar görmüştür terörün bitmesiyle ilgili ne gibi bir problemleri olabilir?IMFye borç bitti de cari açık ne kadar diğer yabancı bankalara ne kadar borçlandık haberiniz var mı?Kredi borcunu başka bankadan kredi çekip ödeyen insanlar gibi olduk ülkece.Hangi hayat standartları arttı onu da bi deyiverin hele.Öyle istatistiğe filan da gerek yok benim ve çevremdeki insanlarınki hala aynı mesela.Hatta eskiden ninelerimiz aç mezarı yok derlerdi şimdi günümüzde açlıktan ölen insanları bebekleri konuşuyoruz.Ha alkol yasası demişsiniz bi tek o doğru bakın doğruya doğru şimdigezi parkı eyleminin, TEK AMACI başörtüsü değil,
alkol yasası,
faiz lobisi
terörün bitmesi
ımfye borcun bitmesi
ekonominin yükselişi
yaklaşan seçim
hayat standartlarının artması en önemliside
dünyada ekonomisiyle gelişen büyüyen ve korkutan bir TÜRKİYE DİR.
kuzenim dün gezi parkındaydı. yaklaşık 1 haftadır gezi parkında kalıyor.
öyle şeyler anlattı ki kanım dondu. polis hiçbir uyarı yapmamış ve o molotof atanların gezi parkıyla bir ilişiği yokmuş.
zaten ordakiler de bunun bir senaryo olduğunun farkındaymış.
cumartesi günü sınavı var lys'ye girecek.
artık eve git sınava konsantre ol dedim.
abla burda daha önemli bir sınav veriyoruz, askerler çanakkale zaferinde vatanlarından başka bir şey düşünmedilerse benim de düşünmeye hakkım yok dedi. daha 18ini bile doldurmayan çocuk bu.
kötü içerik butonuna basın mutlaka müdahale edilecektir.
Ben kib butonuna bastım hiçbirsey demeyenler banlanırken alanen agır hakaret edenlere neden müdahale edilmiyor
Düzgün yorumlar yapılsın. Alaycı, aşağılayıcı, tartışmaya zemin hazırlayan, hakaret ve saygısızlık sayılabilecek hertürlü yorum ceza alıyor, alacak.
Ayrıca,
gerçi kaç kez kib yaptık ama müdahelede bulunmadınız
yine kib yapalım bari...
diyen hanımefendi, insanlar yaptığınız kibleri görmüyor ama ben görüyorum, 1 tane kib yapmışsınız ve kusura bakmayın sitede değilmişim, online değilsem nasıl müdahale edeceğim bir açıklayıverin lütfen.
Hiç müdahale edilmese laf edin.
Birde site birtek gezi eylemi topiğinden ve bu topikte yazan üyelerden oluşmuyor, başka üyelerin sorun ve taleplerini de değerlendirmek zorundayız.
Ben kib butonuna bastım hiçbirsey demeyenler banlanırken alanen agır hakaret edenlere neden müdahale edilmiyor
kuzenim dün gezi parkındaydı. yaklaşık 1 haftadır gezi parkında kalıyor.
öyle şeyler anlattı ki kanım dondu. polis hiçbir uyarı yapmamış ve o molotof atanların gezi parkıyla bir ilişiği yokmuş.
zaten ordakiler de bunun bir senaryo olduğunun farkındaymış.
cumartesi günü sınavı var lys'ye girecek.
artık eve git sınava konsantre ol dedim.
abla burda daha önemli bir sınav veriyoruz, askerler çanakkale zaferinde vatanlarından başka bir şey düşünmedilerse benim de düşünmeye hakkım yok dedi. daha 18ini bile doldurmayan çocuk bu.
Allah aşkına kiblere tek tek bakıyorum, aynı anda 10 kişiyi banlama gibi bir olanak yok.
herkes imf ye olan borcun bittiğini söylüyor da acaba araştıran var mı???? 2002 de imf ye olan borcun yaklaşık 4 katını akp iktidarında yaptılar zaten ve imf n,n borcunu ödeyip bitirirken diğer dış borçlar kat ve kat artmış durumda şu an hala imf olmasa bile bi dolu dış borcun içine batmış durumdayız ayrıca banka faizleri de artmış durumda eskiden babalarımızın döneminde 1 kişi çalışırmış hem aile çoluk çocuk geçindirip hem de banka kredileri olmadığı halde ev sahibi olurlarmış bugün ise banka kredisiz hiç bir alışverişimizi yapamaz hale geldik üstelik aldığımız ev kredisinin neredeyse 2 katını bankaya ödüyoruz...insanların gözünü boyuyor imf ye olan borcumuz bitti diye zaten o paranın çoğunu sen yedin....
ya bişey sormak istiyorum. neyi kurtarmaya çalışıyorlar orada artık iş inada binmiş ve orda iyi niyetli insanlarda diğerlerini göre göre sanki savaşta zannediyorlar kendilerini. kimi kime karşı savunuyorlar. herkes açıklama yapıyo 89 ağaç sökülecekmiş sadece 12 ağaç tutmayabilirmiş. oradakiler orman yangını olduğunda niçin ayaklanmıyorlar.. oradaki olay iyi niyetli başlamıştır fakat iş başka konulara dönmüştür. ne demek çanakkale ya sen kime karşı savaşıyosun.. çok bilgisiz ve bilinçsiz bir gençlik.. çünkü siyaseti bu 10 yıllık dönemde öğrendiler. dış medyanın yaptıkları nerdeyse zurna çalıp oynıycaklar. kesintisiz 5 saat canlı yayın yapmışlar.. hala bunu anne babalar anlamıyorlar mı.. çocuklarını niçin geri çekmiyorlar..
Sen hala olayin 89 tane agac olduguni saniyosan yazik bisey diyemiyrum daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?