Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gezi parkı eyleminin, TEK AMACI başörtüsü değil,

alkol yasası,
faiz lobisi
terörün bitmesi
ımfye borcun bitmesi
ekonominin yükselişi
yaklaşan seçim
hayat standartlarının artması en önemliside

dünyada ekonomisiyle gelişen büyüyen ve korkutan bir TÜRKİYE DİR.

eylem ilk etapta çevrecilerin parkta nöbet tutmasıyla başladı evet sonra polis onların çadırını yakarak ve saldırarak dışarı çıkarmaya çalışınca tabi ki tayyibin emriyle oldu bu saldırı da insanlar orda ki çevrecilere saldırmasından rahatsız oldu ve artık bu bardağı taşıran son damla diyerek bütün birikimlerini burada gösterdi...artık yeter sen her istediğini yapamazsın bu ülke sadece senin değil hepimizin dediler.... başbakan olması herşeyi yapabileceği anlamına gelmez eğer seçilip oraya insanların sayesinde geldiyse halka karşı inatla bşyler yapması gerekmiyor... bi orta yolu bulmalıydı... çok mu önemliydi Bülent arınçın oğluna avm yapılması o parkı yıkmasın... zaten her yeri yeterince taş yığınına çevirdi...

Bu söylediklerini araştırdın mı?
Çünkü altı çizili olanlar eksik yahut yanlış şeyler.

benim psikolojimimi soruyosun Kulitam:44::44:

Dönüp baktığımda ifadem öyle olmuş canım.
Aslında Gezi parkı eylemi mimarlarının psikolojilerinin, hızla değişen
gündeme hakim olmaya müsait mi demek istemiştim.
15 gündür Devlet imkanlarına karşı direndiklerini bilmek bile
beni dağıtmaya yettiyse???
Bu vesile ile sorayım DatluCadum. Sen nasıl hissediyorsun?

Heeey!!! Sevgili gençler kendinize iyi bakın. Ülkemizin size ihtiyacı var.

terör mü bitmiş? imf'e borcun nasıl bittiğini herkes biliyordur sanırım.
hayat standartları yükselmiş mi düşmüş mü araştırmak lazım.

terorist guruplar olmasın eylemi haklı buluyorum,seçime gidilsin ancak en sağlıklı yollarla gidilsin,kimsenin özgür iradesine baskı yapmadan herkes dilediği partiye oy versin..

nerden biliyosunuz arıncın oğlunun avm yapacağını?
neye daynarak söylüyorsunuz bu iddayı?

İtalya meclisindeki kadın milletvekilleri bugün Taksim'deki "kırmızılı kadın" için giyinmişler
Eki Görüntüle 733490

bu haberlerı nerden buluyosunuz allah aşkına?

Bu söylediklerini araştırdın mı?
Çünkü altı çizili olanlar eksik yahut yanlış şeyler.

araştırmama gerek yok bu benım düşüncelerim.
öyleki bunları görmek içinde araştırmaya lüzum yok.

hala anlamıyormusunuz 3-5 üni öğrencisi yada aile babası- anası orda (ilk zamanlarda masum olan) eylem yapıyor, bilmiyorlarki bu saydığım şeylerden rahatsız olan güçlere sadece alet oluyorlar.yazık.

Bu mudur arkadaşım ? İnsanlara rahat mı battı yani ?
Herşey o kadar mükemmeldi ki,sıkıntıdan eylem yapası mı geldi vatandaşların ?

Yok dışgüçler diyecekseniz...
Bugüne kadar siyaset nedir bilmeyen öğrencilerin,
balkonunda çizgili pijamasıyla tencere çalan emekli amcanın,evhanımının,
torunuyla yürüyüşe katılan anneannenin,dedenin,
bayrak çekerek destek gösteren mahalle esnafının
o dışgüçlerle bir alakası olduğunu hiiiçç sanmıyorum.

Konuyu ne dine, örtüye ne de Atatürk'e getirmeyin.
Konu gezi parkı eylemleri...

ben şu partiye oy vermezsem işten atılcam gibi düşünce oluşturulmasın kimseye,sadece aklı yerinde olanlar oy versin,önceki seçimlerdeki gibi bunamış,yaşını ve hatta ismini bile bilmeyen insanlara zorla oy kullandırılmasın ,özürlü ve yaşlılar zorla oy kullandırılmaya getirilmedi mi otobüslerle ?

İmf'ye borcun bitmesi, faiz lobisi, terör, ekonominin yükselmesi konusunda araştırma yapmanıza gerek yok ve kendi düşünceleriniz öyle mi?

Affedersiniz, araya giriyorum da faiz lobisinin tam olarak ne olduğunu ve bu olaylarla nasıl bir alakası olduğunu biraz açıklayabilir misiniz? Başbakanın sözleri olmadan.
Ayrıca terörün bitmesi derken neden bahsettiğinizi, imf'ye borcun nasıl bittiğini, ekonominin ne şekilde geliştiğini, kimin hayat standartlarının arttığını da kısa kısa açıklarsanız memnun olurum.
Şimdiye kadar ülkemizde yaşanan bütün haksızlıkları geçiyorum da, bu eylemlerin başlama şekline, eylemcilerin isteklerine, ortalığı karıştırmaya çalışanlara karşı tutumlarına da biraz göz atmanız olayları daha iyi anlamanızda yardımcı olur.

Gitme imkanınız var mıydı bilmiyorum ama Gezi Parkı'ndaki kardeşçe ortamı bir görmenizi isterdim.
Kimse kimsenin hayatına karşı değil orada, biraz da başörtüsü olayıyla ilgili söylüyorum bunu. Zaten amacımız herkesin özgürlüğü. Siz-biz diye ayırmıyorum kesinlikle, halkız hepimiz. Ayırmaya çalışanlara da fırsat vermeyelim lütfen.
Teşekkürler.

psikolojmi böyle sorduruum ben işte
şaka bi yana bence onlarda şoktalar. gitseler gidemiyorlar çünkü somut bir kazanım yok ortada . Başbakandan geri adım gelmedi.kalsalar hergün gaz , provakasyon, istemedikleri olaylara çanak tutuyormuş gibi görülmeleri vs. tabiki oturduğum yerden ordan burdan edindiğim bilgilerle konuştuğum için laflarım havada kalabilr ama anladığım bu.

Araştırsanız sizin için daha iyi olun çünkü söyledikleriniz ne görülüyor ne de öyle zaten ... o haberlere de ulaşmak zor değil yeter k doğru medyadan doğru yerlerden bakın yeter ki

Son düzenleme:
terör mü bitmiş? imf'e borcun nasıl bittiğini herkes biliyordur sanırım.
hayat standartları yükselmiş mi düşmüş mü araştırmak lazım.

canım sen bi önce şu gözündekı karanlık gözlüğü bi çıkar.

şöyle yenı güzel bi gözle bak bi etrafa gözlemle .anlarsın o zaman.kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…