- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
küçücük yavruları alıp eylem yapılan yerler götüren eğitmenler var o yavruların orda ne işleri var okul sırasında olması gerken sübyan yavruları toplamışlar gezi parkına götürmüşlerÖğretmene dangalak demek istiyorum ama banlarlar beni demiyim
Nasıl bir ruh halidir ki bu ? Bu adam mı çocuk eğitiyor ,neyi nerde yapması gerektiğini bilmeyen adamlardan biri daha...Kesinlikle cezalandırılmalı ,sadece polis çocuğunun değil diğer çocukların da psikolojisini bozmuştur eğer bu haber bu haliyle doğruysa
Nasıl ki polisimiz ne kadar zor şartlarda çalışırsa çalışsın yaptığı şiddeti kabul etmiyorsak bunu da kabul etmiyoruz...
Polis videosunu izeldiniz mi , hani evin camını kırıp içeri biber gazı atan ? Yoksa hala polisimizin psikolojisi bozuk ondan böyle davranıyo modunda mısınız ?
akp kadınkolarındayım bayada aktif üyeyim 19 yasında kızmvar o da genclık kollarında :) her zaman dikdim şimdi dimdik oldum :)))))yolun acik olsun canimmdik dur egilme bu milet seninle sloganlari kulaklarimda cinlamaya basladi
yolun acik olsun canimmdik dur egilme bu milet seninle sloganlari kulaklarimda cinlamaya basladi
akp kadınkolarındayım bayada aktif üyeyim 19 yasında kızmvar o da genclık kollarında :) her zaman dikdim şimdi dimdik oldum :)))))
senin avatar yazına kurban olurum ben :)))) ne güzel anlatmışın yaradanımı
halka demeyin lütfen halk dediğiniz zaman bende halk oluyorum ve bana şimdiye kadar kimse biber gazı kullanmadıdüzgün durana kimse bir sey yapmaz. ortalığı yak yık mahvet sonrada devlet halka biber gazı kullanıyor de el insaf diyorum yanı böyle seyler paylasıpta lütfen milleti kışkırtmayım bu platforum bizede acık bir topik herkez düşüncesini açıkça saygı cevcevesi içerisinde söyleye bilir ve bende söylüyorum siz admınsiniz ve yanlı davranmayın objektif bakın olaylara kişisel seçimleriniz sizi ilgilendirir ama görevinizin hakkını verin
bu başlık neden açıldı ben hala anlamış değilim ben ısrarla kapatılmasından yanayım kazen bir üye oylaması yapsana bu başlık için ? kapatılsan yada devam etsin diye sessiz çoğunluk var onlarda devreye girer eminim :)
küçücük yavruları alıp eylem yapılan yerler götüren eğitmenler var o yavruların orda ne işleri var okul sırasında olması gerken sübyan yavruları toplamışlar gezi parkına götürmüşler
akp kadınkolarındayım bayada aktif üyeyim 19 yasında kızmvar o da genclık kollarında :) her zaman dikdim şimdi dimdik oldum :)))))
objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerdenne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil
objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerdenne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil
şöylede örnek vereyim annem fanatik başbakan öl dese ölür o kadar yani(( oturdukları yerden toplu tencere tava çalarak gecen guruba karpus kabukları ve soğan atmış site güvenliği uyarı yapmış yapmayın diye (( şimdi ben fanatik anneme ne dersem diyeyim beni red eder yine gözlerini kapatır dik dur eğilme der:))))
size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk bellikime göre düzgün durmak ??????????? ya pardon da siz kimsiniz de kimin nasıl durduğuna karar vermek hakkına sahipsiniz ,
ayrıca ben çok düzgündüm ama pazar günü evime giremedim ,girmeye çalışırken de ben ve bebeğim gaz a maruz kaldık, babalar günü ziyaretinden geliyorduk oysaki ?????**he şans eseri yaşadığınız yer olaylara uzaksa bu da sizi çok düzgün biri yapmıyor demek ki ,
yargı kararı olmasına rağmen referandum istenmesi de aynı zihniyet ti :)
isimize geldiginde hükümeti elestirip, isimize geldiginde hükümeti desteklemiyoruz.. dogr olduguna innándigimiz yanlislarin düzeltilmesini istiyoruz...Halk hükümete muhtac deildir, hükümetlerin halka ihtiyaci vardir ve halkin ihtiyaclarini yapmak ile mümkündür.. Bütün bir halk bir insan icin yasayamaz...ve eylemi destekleyenler , hükümet in başındakileri sevmeseler de böyle bir olayda hükümet in arkasında olsalardı sırtımız yere gelmez hiç bir zamanda hiç bir gizli tehdit bizi sarsmaz bu olaydaki gibi dışarıya olumsuz lanse edilmezdi.
geçmişten ibret alınsaydı herkes bu binbir emekle kazanılmış ülkeye sahip çıkardı....ama en güzel yanı hükümet bunlara fırsat vermemek için elinden geleni yaptı.
hoş gerçi "düşüncelerinize saygı duyarken kendi düşüncelerime saygısızlık ettiğimi farkettim" dememi farklı yöne çekip benim düşüncelerime saygısızlık edenler beni haklı çıkardılar.
amacım fikirleri değiştirmek asla değildi (herkesin aklı fikri var sonuçta )yanlışı doğru gibi doğruyu yanlış gibi gösterenlere doğruyu göstermekti ama niyeyse doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş beni ve benim gibi düşünenleri (bu da neyse eylemi destekleyenler ayrıştırdı üyeleri işi parti ve başbakan düşmanlığına döktü ) gölge de bırakmaya çalıştılar ....çok gerilim yarattınız ....
öncelikle araştırmak gerekli araştırmadan doğruluğunu bilemeyiz ....
böyle bir durumda gizli eller dediklerimiz bizi devirmeden biz kendi içimizde ülkeyi birbirine kattık.bir kıvılcım yetti....
bu başlıkta yada birleştirilen başlıklarda hep yalan haberler hükümet e yada başbakan a sahip çıkanları ezme yerme çabaları elle tutulur delillerin olmaması , sorulan sorulara doğru olduğu halde bile bile cevap verilmemesi aramızda (yani kk da bile ) provakatörlerin olduğunu gösteriyor.(bir polis eşine bile saldırmanız hala hatırımda )
bu eylem başından beri hiç masum değilmiş ...sonuna kadar hükümet in ve emniyet teşkilatının arkasındayım ....
sizin gibi düşünenler olduğu sürece biz daha çok dağılırız ....
nokta ....
annenin ellerinden öpüyrum :) bizde cok vardı karpuz kabuğu :))) bilseydim gönderirdim :)objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerdenne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil
şöylede örnek vereyim annem fanatik başbakan öl dese ölür o kadar yani(( oturdukları yerden toplu tencere tava çalarak gecen guruba karpus kabukları ve soğan atmış site güvenliği uyarı yapmış yapmayın diye (( şimdi ben fanatik anneme ne dersem diyeyim beni red eder yine gözlerini kapatır dik dur eğilme der:))))
Eki Görüntüle 740250
PROVOKASYON İLKOKULA TAŞINDI
Ders saatinde, Gezi Parkı eylemcilerinin panzerlerle ezildiğini, polisin acımasızca müdahalede bulunduğunu anlatan, buna itiraz eden öğrenciyi de arkadaşlarının önünde kolunu bükerek Böyle gözaltına alıyorlar diyen öğretmen hakkında soruşturma açıldı.
İzmirin Buca ilçesinde, Gezi Parkı protestolarında polisin uyguladığı müdahaleye üzüldüğünü söyleyen bir öğretmen iddiaya göre, polis çocuğu olan öğrencisini arkadaşlarının önünde rencide etti.
13 yaşındaki çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirten öğrencinin ailesi, öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
İnternet yalanlarını anlattı
Bucada bir ortaokulda 7. sınıf öğrencisi olan M.O.K, iddiaya göre, 4 Haziranda şunları yaşadı: Öğretmen D.C, derste canının sıkkın olduğunu belirtip kendisine bir şey sorulmamasını istedi. Öğrenciler de ne olduğunu öğrenmek için Neden moraliniz bozuk öğretmenim diye sordu. Öğretmen D.C, eşinin İzmirde bir üniversitede öğretim görevlisi olduğunu ve Gezi Parkı destek protestolarında polis müdahalesiyle karşılaşan öğrencilerinin vücutlarında cop izleri gördüğünü söyledi. Bu duruma eşinin çok üzüldüğünü belirten D.C. öğrencilere panzerlerin insanları ezdiğini söyledi. D.C. sosyal paylaşım sitelerindeki fotoğraflarından da bahsetti. Polis çocuğu olan M.O.K. söz alarak o fotoğrafların İtalyada bir gemi kazasında yaralananlar olduğunu, sosyal medyadaki iletilerin yalan olduğunu savundu.
Gözaltı canlandırması
Polislerin orantısız güç kullandığını öğrencilere anlatan D.C, tahtaya M.O.K.yi çağırdı. Polisin nasıl gözaltına aldığını uygulamalı olarak göstereceğini ifade eden D.C, başka bir öğrenciyi daha çağırdı ve M.O.Knin kolunu kıvırmasını istedi. Çağırdığı öğrencinin M.O.Knin kolunu kıvıramaması yüzünden kendisi gösteren öğretmen D.C, Polisler göstericileri bu şekilde gözaltına alıyor diyerek M.O.Knin kolunu omzundan bastırarak kıvırdı. D.C, bu işlemin ardından polislerin göstericilere vurduklarını da söyledi. Bu konu ders boyunca devam ederken arkadaşlarının önünde rencide olan M.O.Knin, psikolojisi bozuldu. M.O.Knin ailesi durumu performans notunun düşmesiyle öğrendi.
Anne isyan etti, davacı oldu
Eşinin 20 yıllık polis memuru olduğunu söyleyen anne Münevver K, oğlunun olayın ardından bir daha aynı okula gitmek istemediğini anlatarak, Ders saatinde bunlar anlatılır mı? Gerekli yerlere öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk dedi. Milli Eğitim Müdürlüğünün de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk belli
O zaman oturup topluca dua mı edelim , günün birinde onları da rahatsız eden bir uygulamayla karşılaşsınlar ,ne yaparsa yapsın seslerini duyuramasınlar ve meydanda polisle karşı karşıya gelsinler .......Biraz empati bu kadar mı zor anlamıyorum gerçekten ,nedir bu adama duyulan bu hoşgörü , bu insan değil mi ya neden hata yaptığını hiç konduramazlar , yoksa birkez kabul edersek bütün hatalarını kabul etmek zorunda kalırız iktidarı kaybederiz korkusu mudur bu sahiplenme ?
Aboooo , başbakanın herhangi bir organı olduğunu iddia etmiyosa sorun yok ,tedavi edilebilir boyutta demektirRahat bırak teyzemi ,eğilmesin.... O birçok şeyi görmüyor olabilir , sözümüz eğitimli olup birçok şeyi gördüğü halde hiçbirini kabul etmeyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?