Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
küçücük yavruları alıp eylem yapılan yerler götüren eğitmenler var o yavruların orda ne işleri var okul sırasında olması gerken sübyan yavruları toplamışlar gezi parkına götürmüşler

kime göre düzgün durmak ??????????? ya pardon da siz kimsiniz de kimin nasıl durduğuna karar vermek hakkına sahipsiniz ,
ayrıca ben çok düzgündüm ama pazar günü evime giremedim ,girmeye çalışırken de ben ve bebeğim gaz a maruz kaldık, babalar günü ziyaretinden geliyorduk oysaki ?????**he şans eseri yaşadığınız yer olaylara uzaksa bu da sizi çok düzgün biri yapmıyor demek ki ,

yargı kararı olmasına rağmen referandum istenmesi de aynı zihniyet ti :)

Görmedim ama salakça olmuş o da ,ordaki gerilimli ortama sokulmaması gerekir tabii ki ...

Peki uyuyan insanlara polis saldırmalı mı ? Eve biber gazı atmalı mı? Revire ,hastaneye atmalı mı ? Hiç bunları eleştiremiyorsunuz ama sürekli başka şeyler , başbakan gibisiniz vallahi hep kendi açınızdan bakıyosunuz ...Tamam yanlış yapılanları kabul ediyoruz biz , siz neden hiçbirini kabul etmiyorsunuz ?

Polisin orantısız vahşetini neden hala kabul etmiyosunuz ? Başbakanın uzlaşmaz kışkırtıcı tavrını neden kabul etmiyorsunuz ? Hükümet yetkililerinin sürekli tutarsız beyanda bulunduğunu neden kabul etmiyorsunuz ? Yasal olarak zaten oraya o Kışlayı yapma hakkı olmadığı halde neden olayları durdurmadığını , anlamsız bir öfkeyle inatla yargı kararına rağmen yapıcam deyip kanunsuz bir şekilde ağaçları gece yarısı sökmeye başlamasının yanlış olduğunu neden kabul etmiyorsunuz ?

Lütefn birkaç saniye objektif olun ...

akp kadınkolarındayım bayada aktif üyeyim 19 yasında kızmvar o da genclık kollarında :) her zaman dikdim şimdi dimdik oldum :)))))

İşte bu yüzden bir türlü objektif olamıyorsunuz . Ben hiçbir parti üyesi /yandaşı değilim ,sıradan bir vatandaşım ,herşeyi gözlemliyorum...Lütfen sadece kendinizi gözlemlemeyin ,empati ,empati ,empati ..........

artık oğrendik sadece olayın agaçlardan ibaret olmadıgını bır grup gencin düşümcesi oyleydi fakat işin içine bazı orgutler kıskırtıcılar karıştı ve iş buyudu hala bunu goremıyorlar eyleme devam ediyorlar allah akıl versin derim onlara

objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerden ne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil

şöylede örnek vereyim annem fanatik başbakan öl dese ölür o kadar yani (( oturdukları yerden toplu tencere tava çalarak gecen guruba karpus kabukları ve soğan atmış site güvenliği uyarı yapmış yapmayın diye (( şimdi ben fanatik anneme ne dersem diyeyim beni red eder yine gözlerini kapatır dik dur eğilme der:))))

Son düzenleme:
objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerden ne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil

O zaman oturup topluca dua mı edelim , günün birinde onları da rahatsız eden bir uygulamayla karşılaşsınlar ,ne yaparsa yapsın seslerini duyuramasınlar ve meydanda polisle karşı karşıya gelsinler .......Biraz empati bu kadar mı zor anlamıyorum gerçekten ,nedir bu adama duyulan bu hoşgörü , bu insan değil mi ya neden hata yaptığını hiç konduramazlar , yoksa birkez kabul edersek bütün hatalarını kabul etmek zorunda kalırız iktidarı kaybederiz korkusu mudur bu sahiplenme ?

Aboooo , başbakanın herhangi bir organı olduğunu iddia etmiyosa sorun yok ,tedavi edilebilir boyutta demektir Rahat bırak teyzemi ,eğilmesin.... O birçok şeyi görmüyor olabilir , sözümüz eğitimli olup birçok şeyi gördüğü halde hiçbirini kabul etmeyenlere

size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk belli

isimize geldiginde hükümeti elestirip, isimize geldiginde hükümeti desteklemiyoruz.. dogr olduguna innándigimiz yanlislarin düzeltilmesini istiyoruz...Halk hükümete muhtac deildir, hükümetlerin halka ihtiyaci vardir ve halkin ihtiyaclarini yapmak ile mümkündür.. Bütün bir halk bir insan icin yasayamaz...

annenin ellerinden öpüyrum :) bizde cok vardı karpuz kabuğu :))) bilseydim gönderirdim :)

Akp yi destekleyen arkadaşlar ;

Hiç kimse yok mu kendi yanlışlarını eleştirebilecek ? Bütün sayfaları okumadım ama okuduğum hiçbir sayfada tek bir eleştiriye rastlamadım...Gerçekten vicdanınızı rahatsız eden hiçbir şey izlemediniz mi ,duymadınız mı ?

Eğer öyleyse ,siz başbakanınızla gurur duymayın ,o sizinle gurur duysun ,muhteşemsiniz....

durum bu kadar vahimlesti iste.. cok yazik!! egitmen olarak bir ögretmenin örnek olmasi gerekirken, hic bir sucu olmayan bir cocugun bunlari yasamasina neden oluyor ( elbette haber dogru ise)

keske basbakan tüm bunlara sebep olmasaydi, Türkiye de kac polis cocugu var...Tanidigim doktorlar polis hastlari geldiginde aglayarak muayene ediyorlarmis.. Cünkü o gece yaralanan genclerin nasil darp aldiklarini akillaarindan cikaramiyorlarmis... Cokk büyük bir yikima ve vebale neden oldu... cok yazikkkk

size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk belli

niye şimdi cevap vermiyorsunuz bana ???? yani dün geceden beri genelde bir cevap alamama durumum varda, hani neden diye merak ettim , (kahrolsun dış mihraklar ) he siz düzgünsünüz ben değil öylemi ????

annem dini bütün adam ondan iyisi gelmez diyor :))) gülsem mi ağlasam mı? Empati mempati yok kaybetmişler duymuyor görmüyorlar düşün torunu çapulcu ona dönüp sen teroristmi oldun diyor( amacın baskıya dayatmaya ötekiliştirmeye tepki olduğunu anlatmaya imkan yok!!!

yok onu demedi ama derse şaşırmam sabaha kadar namaz kılıp dua ediyor bu süreç den başbakan hastalanmadan çıksıın diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…