size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk belli
endişelenmenize gerek yok bizler yavrularımıza cok iyi anne babayız herseyi hakkıyla öğretiyoruz yavrularımıza bence sizler kendi halınıze endişelenin
cevabını yazdın canım bir üst mesajda oku :)nasil endiselenmeyelimmm...Egitiyorum dedikleriniz sizin cocuklariniz ama ya abizim cocuklarimizla arkadas olurlarsa...Neden cocuklarimiza ifaede ettiginiz gibi degilde, insani sevmeyi, dogayi sevmeyi, baskasinin haklarina sayi göstermeyi, kimseden nefret etmemeyi ögretmiyoruz... o zaman daha huzuru bir yasam olmaz mi...
küçücük yavruları alıp eylem yapılan yerler götüren eğitmenler var o yavruların orda ne işleri var okul sırasında olması gerken sübyan yavruları toplamışlar gezi parkına götürmüşler
objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerdenne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil
şöylede örnek vereyim annem fanatik başbakan öl dese ölür o kadar yani(( oturdukları yerden toplu tencere tava çalarak gecen guruba karpus kabukları ve soğan atmış site güvenliği uyarı yapmış yapmayın diye (( şimdi ben fanatik anneme ne dersem diyeyim beni red eder yine gözlerini kapatır dik dur eğilme der:))))
halka demeyin lütfen halk dediğiniz zaman bende halk oluyorum ve bana şimdiye kadar kimse biber gazı kullanmadıdüzgün durana kimse bir sey yapmaz. ortalığı yak yık mahvet sonrada devlet halka biber gazı kullanıyor de el insaf diyorum yanı böyle seyler paylasıpta lütfen milleti kışkırtmayım bu platforum bizede acık bir topik herkez düşüncesini açıkça saygı cevcevesi içerisinde söyleye bilir ve bende söylüyorum siz admınsiniz ve yanlı davranmayın objektif bakın olaylara kişisel seçimleriniz sizi ilgilendirir ama görevinizin hakkını verin
ben bu başlığın ısrarla kapatılmamasından dolayı hala eylemi destekleyenlerin başlığı olduğunu düşünüyorum.
zaten başlığın ilk sayfasından itibaren bakarsanız eyleme destek verenlerin çoğunluk olduğunu ve destek vermeyenlerin aşşağılandığını görürsünüz ...
ilk sayfadan itibaren okuyun ....gerilimi arttıranlar eyleme destek verenler ....
bu başlık yüzünden iki kere engellendim.eyleme destek verenlerin başlığı olduğu kanaatindeyim .... (bakınız : eylemciler için yardım başlığı amacından çıktığı için kapatıldı )
aynen öyle.şimdi birşeyler yazıcam gene engellenicem.hiç gerek yok.başlık zaten birleştirilerek hala devamını sürdürüyor ....
bu başlık neden açıldı ben hala anlamış değilim ben ısrarla kapatılmasından yanayım kazen bir üye oylaması yapsana bu başlık için ? kapatılsan yada devam etsin diye sessiz çoğunluk var onlarda devreye girer eminim :)
Öğretmene dangalak demek istiyorum ama banlarlar beni demiyim
Nasıl bir ruh halidir ki bu ? Bu adam mı çocuk eğitiyor ,neyi nerde yapması gerektiğini bilmeyen adamlardan biri daha...Kesinlikle cezalandırılmalı ,sadece polis çocuğunun değil diğer çocukların da psikolojisini bozmuştur eğer bu haber bu haliyle doğruysa
Nasıl ki polisimiz ne kadar zor şartlarda çalışırsa çalışsın yaptığı şiddeti kabul etmiyorsak bunu da kabul etmiyoruz...
Polis videosunu izeldiniz mi , hani evin camını kırıp içeri biber gazı atan ? Yoksa hala polisimizin psikolojisi bozuk ondan böyle davranıyo modunda mısınız ?
objektif bakış açısı beklemiyorum fanatiklerdenne yazarsan ne anlatırsan anlat objektif olmaları mümkün değil
şöylede örnek vereyim annem fanatik başbakan öl dese ölür o kadar yani(( oturdukları yerden toplu tencere tava çalarak gecen guruba karpus kabukları ve soğan atmış site güvenliği uyarı yapmış yapmayın diye (( şimdi ben fanatik anneme ne dersem diyeyim beni red eder yine gözlerini kapatır dik dur eğilme der:))))
Aboooo , başbakanın herhangi bir organı olduğunu iddia etmiyosa sorun yok ,tedavi edilebilir boyutta demektirRahat bırak teyzemi ,eğilmesin.... O birçok şeyi görmüyor olabilir , sözümüz eğitimli olup birçok şeyi gördüğü halde hiçbirini kabul etmeyenlere
annenin ellerinden öpüyrum :) bizde cok vardı karpuz kabuğu :))) bilseydim gönderirdim :)
annenin ellerinden öpüyrum :) bizde cok vardı karpuz kabuğu :))) bilseydim gönderirdim :)
endişelenmenize gerek yok bizler yavrularımıza cok iyi anne babayız herseyi hakkıyla öğretiyoruz yavrularımıza bence sizler kendi halınıze endişelenin
biraz önce bir mesaj vardı sizin yetiştirdiğiniz evlatı merak ediyorum diye bende cevap vermek istiyorum
bundan 1 ay önce Anadolu lisesine giden oğlum var 17 yasında daha durumunu sormak için okula gittim kimya öğretmeni sayın orhan hocam okul müdrü yardımcısı sayın murat hocam oglum hakınnda göğsümü kabartan o kadar güzel seyler söyledilerdi bir anne olarak yavrumla gurur duydum. benim oğlumun kimyas ıve matematık dersi cok iyi değil hocalarının bana dedigi, sey yenge her sey not değil biz aliye gereken notu verdik ama böyle kişilikli bir evladınız var gurur duyun oğlunuzla dediler gecen sene liseyi bitiren su anda üniversitedede okuyan kızm var onun öğretmenleri okulun en so günü beni cagırmıslardı teşekkür ederiz diye benim cocukllarım harama el uzatmazlar. dinimin yasak ettiği seylerle ilgilenmezler kimseye zarar vermezler onların derdi okumak. okumaktan başka bir sey yapmazlar . işte ben böyle bir anneyim. yetiştirdiğim yavrularım ortada ya peki sizinki nasıl bir evlat ,???
Bu videoyu sürekli gündeme taşıyarak eleştiren arkadaşlarıma bir sorum var , kaç gündür aklımda .
Polis sokaklarda asayiş berkemal mi diye dolaşırken o gece ; birden fazla sakin olan sokakta canı sıkılmış ve şu evin camını kırayım ve gaz bombası mı atayım demiştir acaba ?
Yoksa uzun süren bir kovalamaca sonucu , o eve kimbilir izinsiz olarak girdiklerini gördüğü provakatörleri evden dışarı çıkarmak için mi kullanmıştır bu yöntemi ?
İkisi arasındaki farkı tartışmak manasız elbette.
İkisininde kanun dışı boyutları da olabilir , olmayabilir de . Bir örgüt üyesini mesela , saklandığı evden çıkarmak için bu yöntemi uygulamış olma olasılığı da var .
Bakın ben olasılıklar üzerine konuşuyorum .Kesin öyledir de demiyorum ama bu görüntülerle dolaşıp , polis durup dururken evin camını kırdı ,içeriye gaz bombası da attı demiyorum.
Bu ara dündü sanırım yemeğe gitmeden bir soru somuştun sevgili iriss , cevabın tatmin eder mi bilemem ama arada kaynadı sanırım , benim tarafımdan cevapsız kalmadı yani
Ama jelocan babandan sonra annende bu başlıkta beni çok güldürdü , Atma anne atma de ,sen yine de . Atarsan kızıp tepki gösterdiğin tavırlardan bir farkın kalmaz de.Annenin görüşlerini değiştirmeye çalışma elbette ama sen yine de ona karpuz kabuğu atmamasını söyle be canım
Valla benimde günlerdir sözüm , eğitimli ve saplantısız olduğunu dile getirenlere.Ama bir arpa boyu yol alamadık o ayrı .
Yani eğitimlisin , aç gözlerini gerçekleri gör demek sadece bir tarafa endeksli değil.Bu taraftan bakınca da , orada görülmeyen çok şey var arkadaşım
Cıksss , cıksss ,cıksss zeynep.
Karpuz kabuklarımız çöpe lütfen
Bir meseleyede açıklık getirmek istiyorum ben tepkisini demokratik yollarla ortaya koyan kimseye karışmam,
fakat herkes alıp başını istediği gibi eylem yaparsa o ülkede kaos çıkar , ortalık yakıp yıkılır.Ben buna karşıyım.
sadece bir cümle icin dikkat cekicem;
Yoksa uzun süren bir kovalamaca sonucu , o eve kimbilir izinsiz olarak girdiklerini gördüğü provakatörleri evden dışarı çıkarmak için mi kullanmıştır bu yöntemi ?
İkisi arasındaki farkı tartışmak manasız elbette.
polis egitimli bir memur olmali öyle degil mi? eger bir kanun kacagini ( ki bu durum öyle degil) kovaladiginda bir eve girdigini görüyor ve oradan onu cikarmak istiyorsa, cami kirip iceriye biber gazi atamaz!!! ev sakinlerinin sucu ne? bebek var ise bunu vebali kimde? kisaca bu asla telafisi olan hatalardan olamaz...Arkadasin deklaresi akla mantiga sigmayan bu güc sapikligidir...
Benim dedem de öyle günlerdir annemle kavga ediyorlar.Birşey anlatmak mümkün değil dinlemiyor bile.Ona göre hepimiz teröristizannem dini bütün adam ondan iyisi gelmez diyor :))) gülsem mi ağlasam mı? Empati mempati yok kaybetmişler duymuyor görmüyorlardüşün torunu çapulcu ona dönüp sen teroristmi oldun diyor ( amacın baskıya dayatmaya ötekiliştirmeye tepki olduğunu anlatmaya imkan yok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?