Evet arkadaşım , ama bende diyorum ki nereden biliyoruz ?
Ben burada izlediğimiz 15-20 saniyelik bir görüntünün altında türlü türlü senaryolar olabileceğini dile getiriyorum .
Evde kimse olmayabilir.
Ev halkı polisin hemen arkasındadır belki o çekimde , evimize girdiler yardım edin demiştir .
Bakın hepsi belki.....
T.C inde bir polisin durup dururken , içeride hiç bir olaya karışmamış hane halkı varken ; evin camını kırıp içeriye gaz bombası atmasını aklım almıyor , taraflı bakmak bu ise sadece böyle düşündüğüm için taraflı olmayı kabullenemem.
Burada tek itirazım , bir çok olayın perde arkasını bilmediğimiz gibi , bunlar hakkında sürekli yorum yapmakta bize olumsuz dönüşleri dışında çok bir şey katmayacaktır.Günlerdir bu başlık altında yaşananda bu aslında.
egunal bana telefon edebilir misin ?
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/about/yasal-uyari burada telefonum var...
Kazen bey size mesaj yazmak istedim dün ama gönderilemiyor diyor.. bisey sormak istedim nasil yapsak?
Eki Görüntüle 740250
PROVOKASYON İLKOKULA TAŞINDI
Ders saatinde, Gezi Parkı eylemcilerinin panzerlerle ezildiğini, polisin acımasızca müdahalede bulunduğunu anlatan, buna itiraz eden öğrenciyi de arkadaşlarının önünde kolunu bükerek Böyle gözaltına alıyorlar diyen öğretmen hakkında soruşturma açıldı.
İzmirin Buca ilçesinde, Gezi Parkı protestolarında polisin uyguladığı müdahaleye üzüldüğünü söyleyen bir öğretmen iddiaya göre, polis çocuğu olan öğrencisini arkadaşlarının önünde rencide etti.
13 yaşındaki çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirten öğrencinin ailesi, öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
İnternet yalanlarını anlattı
Bucada bir ortaokulda 7. sınıf öğrencisi olan M.O.K, iddiaya göre, 4 Haziranda şunları yaşadı: Öğretmen D.C, derste canının sıkkın olduğunu belirtip kendisine bir şey sorulmamasını istedi. Öğrenciler de ne olduğunu öğrenmek için Neden moraliniz bozuk öğretmenim diye sordu. Öğretmen D.C, eşinin İzmirde bir üniversitede öğretim görevlisi olduğunu ve Gezi Parkı destek protestolarında polis müdahalesiyle karşılaşan öğrencilerinin vücutlarında cop izleri gördüğünü söyledi. Bu duruma eşinin çok üzüldüğünü belirten D.C. öğrencilere panzerlerin insanları ezdiğini söyledi. D.C. sosyal paylaşım sitelerindeki fotoğraflarından da bahsetti. Polis çocuğu olan M.O.K. söz alarak o fotoğrafların İtalyada bir gemi kazasında yaralananlar olduğunu, sosyal medyadaki iletilerin yalan olduğunu savundu.
Gözaltı canlandırması
Polislerin orantısız güç kullandığını öğrencilere anlatan D.C, tahtaya M.O.K.yi çağırdı. Polisin nasıl gözaltına aldığını uygulamalı olarak göstereceğini ifade eden D.C, başka bir öğrenciyi daha çağırdı ve M.O.Knin kolunu kıvırmasını istedi. Çağırdığı öğrencinin M.O.Knin kolunu kıvıramaması yüzünden kendisi gösteren öğretmen D.C, Polisler göstericileri bu şekilde gözaltına alıyor diyerek M.O.Knin kolunu omzundan bastırarak kıvırdı. D.C, bu işlemin ardından polislerin göstericilere vurduklarını da söyledi. Bu konu ders boyunca devam ederken arkadaşlarının önünde rencide olan M.O.Knin, psikolojisi bozuldu. M.O.Knin ailesi durumu performans notunun düşmesiyle öğrendi.
Anne isyan etti, davacı oldu
Eşinin 20 yıllık polis memuru olduğunu söyleyen anne Münevver K, oğlunun olayın ardından bir daha aynı okula gitmek istemediğini anlatarak, Ders saatinde bunlar anlatılır mı? Gerekli yerlere öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk dedi. Milli Eğitim Müdürlüğünün de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
Ayarı kaçırmış hatta sapla samanı birbirine karıştırmış öğretmen.Ne olursa olsun küçücük çocugu böyle bir olaya alet etmesi öğretmenlik ahlakına aykırı.Muhtemelen açığa alınır sonrada sarı zarf tutuştulur eline.Olacak bu.
Ders saatinde bunlar anlatılır mı diyen veliye cevabım..Evet anlatılır.Herzaman Öğretimden daha cok Eğitime önem veren bir öğretmenim ben.3Hazıran pazartesi günü itibariyle bende 4.sınıftan 8.sınıfa kadar olan ogrencılerıme anlattım Gezi'yi..Hiçbir şiddet görüntüsünü vermeden hiç kendi yorumumu katmadan sadece o herkesin bilmediği 28-29 mayısta gezide eylem yapılırken ki fotografları paylastım.Bırkacta olaylardan etkılenen hayvanları paylastım ve insanların oraqda bulunma amaçlarını anlattım.Yani bilinçli,herseyi sorgulayan bır bırey yetıstırmek ısteyen ogretmenın yapması gerektıgını yaptım.
Bu arada efsaa günlerdir rutin olarak yaptıgın paylaşımları ibretle takip ediyorum
Bu videoyu sürekli gündeme taşıyarak eleştiren arkadaşlarıma bir sorum var , kaç gündür aklımda .
Polis sokaklarda asayiş berkemal mi diye dolaşırken o gece ; birden fazla sakin olan sokakta canı sıkılmış ve şu evin camını kırayım ve gaz bombası mı atayım demiştir acaba ?
Yoksa uzun süren bir kovalamaca sonucu , o eve kimbilir izinsiz olarak girdiklerini gördüğü provakatörleri evden dışarı çıkarmak için mi kullanmıştır bu yöntemi ?
İkisi arasındaki farkı tartışmak manasız elbette.
İkisininde kanun dışı boyutları da olabilir , olmayabilir de . Bir örgüt üyesini mesela , saklandığı evden çıkarmak için bu yöntemi uygulamış olma olasılığı da var .
Bakın ben olasılıklar üzerine konuşuyorum .Kesin öyledir de demiyorum ama bu görüntülerle dolaşıp , polis durup dururken evin camını kırdı ,içeriye gaz bombası da attı demiyorum.
Bu ara dündü sanırım yemeğe gitmeden bir soru somuştun sevgili iriss , cevabın tatmin eder mi bilemem ama arada kaynadı sanırım , benim tarafımdan cevapsız kalmadı yani
Ama jelocan babandan sonra annende bu başlıkta beni çok güldürdü , Atma anne atma de ,sen yine de . Atarsan kızıp tepki gösterdiğin tavırlardan bir farkın kalmaz de.Annenin görüşlerini değiştirmeye çalışma elbette ama sen yine de ona karpuz kabuğu atmamasını söyle be canım
Valla benimde günlerdir sözüm , eğitimli ve saplantısız olduğunu dile getirenlere.Ama bir arpa boyu yol alamadık o ayrı .
Yani eğitimlisin , aç gözlerini gerçekleri gör demek sadece bir tarafa endeksli değil.Bu taraftan bakınca da , orada görülmeyen çok şey var arkadaşım
Cıksss , cıksss ,cıksss zeynep.
Karpuz kabuklarımız çöpe lütfen
Bir meseleyede açıklık getirmek istiyorum ben tepkisini demokratik yollarla ortaya koyan kimseye karışmam,
fakat herkes alıp başını istediği gibi eylem yaparsa o ülkede kaos çıkar , ortalık yakıp yıkılır.Ben buna karşıyım.
bun bende karsiyim.. öyle baslayan bir eyleme kullanilan asiri güc sonrasi, eyleme dahil olanlardanim.. Görüdgüm ve katildigim tüm eylemlerde asiri gücü sadece polis kullandi...
Bahsettiğiniz demokratik yol seçim midir ? O zaman ben de bişey sorayım ; siz türban eylemleri hakkında ne düşünüyosunuz ?( Hükümet yanlısı olduğunuzdan sadece türbanla ilgili sorum ,türban yasağını tartışmak değil) Ben dahil bir sürü türbansız o dönemde türbanlı arkadaşlarımızla beraber sokaklardaydık .Onlar da seçimi bekleseler miydi ? Yoksa onlarınki masum bir eylem miydi ? Ama sizin her türlü eyleme karşı olduğunuzu anlıyorum bu yazınızdan ...
Ya da şunu da sorayım ;diyelim ki herhangi bir seçimde sizin oy vermediğiniz bir parti iktidar oldu ve bazı uygulamalarını beğenmiyorsunuz dahası özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünüyorsunuz , ne yaparsınız? Eee adam seçimle geldi ne yapsa haklı , eline sağlık mı dersiniz ?
Evet arkadaşım , ama bende diyorum ki nereden biliyoruz ?
Ben burada izlediğimiz 15-20 saniyelik bir görüntünün altında türlü türlü senaryolar olabileceğini dile getiriyorum .
Evde kimse olmayabilir.
Ev halkı polisin hemen arkasındadır belki o çekimde , evimize girdiler yardım edin demiştir .
Bakın hepsi belki.....
T.C inde bir polisin durup dururken , içeride hiç bir olaya karışmamış hane halkı varken ; evin camını kırıp içeriye gaz bombası atmasını aklım almıyor , taraflı bakmak bu ise sadece böyle düşündüğüm için taraflı olmayı kabullenemem.
Burada tek itirazım , bir çok olayın perde arkasını bilmediğimiz gibi , bunlar hakkında sürekli yorum yapmakta bize olumsuz dönüşleri dışında çok bir şey katmayacaktır.Günlerdir bu başlık altında yaşananda bu aslında.
Bahsettiğiniz demokratik yol seçim midir ? O zaman ben de bişey sorayım ; siz türban eylemleri hakkında ne düşünüyosunuz ?( Hükümet yanlısı olduğunuzdan sadece türbanla ilgili sorum ,türban yasağını tartışmak değil) Ben dahil bir sürü türbansız o dönemde türbanlı arkadaşlarımızla beraber sokaklardaydık .Onlar da seçimi bekleseler miydi ? Yoksa onlarınki masum bir eylem miydi ? Ama sizin her türlü eyleme karşı olduğunuzu anlıyorum bu yazınızdan ...
Ya da şunu da sorayım ;diyelim ki herhangi bir seçimde sizin oy vermediğiniz bir parti iktidar oldu ve bazı uygulamalarını beğenmiyorsunuz dahası özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünüyorsunuz , ne yaparsınız? Eee adam seçimle geldi ne yapsa haklı , eline sağlık mı dersiniz ?
Ben olsaydım tepkimi miting alanlarında ortaya koyardım.Gene aynı şekilde sandıkta gösteririm tepkimi.Çünkü başkasının özgürlüğünü kısıtladığım an o eylem, eylem olmaktan çıkar.
Ben de ordaydım defalarca , polisin dağılın anonsunu kaç kere duydun ? Ben hiç duymadım ,sadece 11 haziran ve sorası artık tvler yayın yapmaya başladığında ve sabahki 10 -15 kişilik protestocuyu bir türlü dağıtmayı başaramadığı eylemde duydum dağılın anonsunu....
Miting derken ,siyasi parti mitingi mi? Orda nasıl bir tepki koyabilrsiniz ki , parti başkanına şikayet mi edeceksiniz başbakanı ?
Mesela akp mitingi benim özgürlüğümü kısıtladı , halka hizmet etmesi gereken iett ,vapur , metro, tramway hepsi mitinge gidenlere bedava hizmet etti ama ben ve benim gibi birçok insan araç yetersizliğinden gideceği yere ya gidemedi ,ya geç gitti....Buna yorumunuz var mıdır ?
öhüm öhüm eveeet yeşil vadi'yi kim aldı?duran adam, arakan için de dur,valla birbirimizi yeme noktasına gelmişiz biraz gevşeyin stres zarar MAHSUN KIRMIZIGÜL VE TÜM SANATÇILAR - HEPİMİZ KARDEŞİZ KARDEŞLİK TÜRKÜSÜ ORJİNAL KLİP - YouTube
Mahsunu görünce gevşeyemiyom ben , istek yapabiliyo muyuz
Mitingden kastım belediyenin göstermiş olduğu alanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?