Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LAMBRUSCO
adının altında uzun uzun yazarım yazıyor ya
bence de sen uzun uzun yaz
bilgisi olanın yazdığını okumak gerçekten keyifli oluyor
seni yürekten tebrik ediyorum

Melekyavrum,
Tesekkür ederim güzel yorumun icin, cok mutlu ettin beni.
Uzun uzun yazilari okumak icin vakit ayirdigin icin de ayrica tesekkürler :)

Parkon aplaa peki beni beni kadişini

ne ka kıskancım ya :)

neyse konuyu dağıtmayayım,zaten bi Egunal bi ben geyik potansiyeli ile doluyuz

Tabisi özledim, taricim senide çok özledim.
Melih Gökçeğin açıklaması hiç şaşırtmadı beni,CHP den korktu mu acep

basbakan tavrindan dolayi ozur dilemeli ama hukumeti dusumek ne icin biri bana bunu anlatsin dun aksam cicek birakilacak olenler icin dendi cicek birakildi tamam daha ne uzattilar

ben sahsen hükümeti düsürmeye calismiyorummmm...Benim tanidiklarimda calismiyor..Tek istedigimiz halk daha güclüdür hükümetten.. Ve buna göre degerlere saygi gösterilmesi. Bir hükümetin düsmesi neler yol acar hepimiz bunun farkindayiz ve cocuklarimiz icin istedigimiz yarinlar bu yoldan gecmiyor....

ira eta bunlarin ne farki var bana bunu anlatin o zaman teror orgutu ile masaya oturulmamis dendi ona ornek verdim bu 2 orgutte teror orgutudur ve ispanya gibi ingiltere gibi ulkeler masaya oturmustur. sikisinca laf kalabaligi yapmayin biraz arastirin sacmalayip beni komik duruma dusurmeye calisiyorsunuz ama kendiniz sacmaliyorsunuz

bu hukumet kalacak deviremeyeceksiniz uyanin artik

yazmasam olmaz bunu ;ah Taricim benim pıtırcık çapulcum,biliyorum bütün sorularımın cevabı sende ama sen grisin şu sıralar

birisi (bu kişi mune abla değil ama banlanmak istmiyorum ) içimdeki şu soru sorma ve geyik yapma canavarını durdursun,okullar kapandı ya o yüzden bu hale geldim ben

Son düzenleme:
[
Melekyavrum,
Tesekkür ederim güzel yorumun icin, cok mutlu ettin beni.
Uzun uzun yazilari okumak icin vakit ayirdigin icin de ayrica tesekkürler :)

Canım arkadaşım, hani senle şu bölüm değiştirme konusunu konuşmuştuk .
Galiba haklısın, siyaset sana çok yakışıyor, bu konuya yönelmelisin

Tabisi özledim, taricim senide çok özledim.
Melih Gökçeğin açıklaması hiç şaşırtmadı beni,CHP den korktu mu acep

melih gökçek de birseyler var bu ara parkonum bende korku olduğunu düşünüyorum
her aksam her aksam beyaz tv de(oğlunun kanalı) acıklama yapıyor
tweeterdan hiç durmadan genclere laf yetiştiriyor
herkesi tweeterdan mahkemeye veriyor

neyse susayımda beni de mahkemeye vermesin
hamile halimle mapıs damlarını cekemem

boşver canım sinirlenme.. ben seni anlıyorum.
artık bu devirde bu şekilde hükümet devirmek gibi birşeyi düşünenlere gülüyorumzaten.
hangi devirde yaşıyoruz?
eğer tepki gezi parkında sökülen ağaçlarsa tamam bıraktılar.
eğer tepki halka sorulmadan yapılanlarsa artık bir durak yeri belirlerken bile halka soracağız dediler.
özürse çıktılar özür dilediler.
günlerce gezi parkında bitlenene kadar yatıp kalkmanıza izin verdiler.
e daha ne istiyorsunuz???
amaç belli işte üzüm yemek değil bağcı dövmek.
ama o bağcıyı biz size dövdürmeyeceğiz haberiniz olsun

önce terörist sonra vatan haini olduk şimdi de darbeci..hadi hayırlısı bakalım,gece başlıyor

şunu anlayın lütfen; gezi parkı dolayısıyla başlayan eylemlerde hükmeti düşürmek gbi bir olay yoktu,sadece haklarmıza saygılı olun halkı da dinleyin demek için toplanıldı..yani korkuya kaygıya gerek yok,seçimle gelen seçimle gider herkes bunun farkında..darbe isteği yok,sakin olun.

1600 sayfayı devirdik burda arkadaşım, hiç rastladınız mı darbeden veya hükümeti devirmekten bahseden birine?
Burda eylemin gerekçelerini anlatan bizler, bizim kardeşlerimiz veya arkadaşlarımız sokaktakiler.
Bazılarımızın çocuğu taksimdekiler.
Hangimiz size hükümeti devirmekten bahsetti Allah aşkına??
Oradaki halk bizleriz, araya karışan 3-5 kişiyi hepimize maletmeyin lütfen.

Son düzenleme:

Ausencia, aslinda kimsenin birbirini destekleme durumu olmadi, hatta ben cok uzun mesajimi bitirdigimde, bir baktim ki pek cok insan senin mesajina yorum yazmis. Hatta cok daha sonra bir baska yorum daha aldik, benim yazimdan daha uzundu, kirmizi renkte. Yani herkes biribirinin yorumunu sonradan görmüs oldu bir nevi.

Demek ki ortada bir ifade edis sorunu var diyelim o zaman.

Kadesa zaten Melih Gökcek CHP kapatilmalidir demis diye bir yorum yapmisti, sense mesajinda gerekcesini de acikliyorsun. Bu ilk basta bakin ama gerekcesi de halki gibi, algisi yaratti bende.
Melih Gökcek böyle böyle demis, gerekce olarak da "......" ifade etmistir. Bu cümleyi kurduktan sonra,
Kendi görüslerini yaziyorsun, her kim olursa olsun hükümeti düsürmeye yönelik bir caba varsa..(nokta nokta suskunlugu)..bence de ceza almalidir. (diyorsun.)

Sen de haklisin söylemlerinin hep üstü kapali. "varsa, her kim olursa olsun" diyerek hedef göstermekten kacinan bir tutum sergiliyorsun ama üc noktadan sonra "bence de" ceza almalidir diyorsun. Bu sanki kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hissiyati uyandiriyor, sahsim adina konusuyorum. Üstü kapali konustuktan sonra, bir sessizlik ve ardindan "bence de" dersen, aslinda söylemek istemiyorsun da Gökcek`i onayliyorsun algisi yaratiyor.

Ki Gökcek`in dediklerini onaylamiyorsan, benim tanidigim kadariyla, onu elestirecegini düsünmüstüm. Bu da yoktu mesajinda.

Dolayisiyla bu algiyi aslinda yazin yaratti.

Benim sana olan cevabimda da zaten sadece CHP degil, genel anlamda bir darbe, hükümeti düsürme girisimine inanmaman gerektigini belirten bir tutum vardi. Yani zaten böyle bir olay olduguna inanmiyorsan, eger varsa.... demezdin diye tahmin ediyorum.

Yani darbe girisimi varsa, bence de ceza almalidir dedigin icin de ben tepki verdim, kendim adima. Cünkü olaylarin sürekli bir darbe girisimine dönüstürülme cabasi insani yipratiyor. Defalarca ayni seyleri anlatmaktan insan bunaliyor.

Her neyse, sen CHP`yi öne sürmedigini belirtmissin, yazin yalnis bir algi yaymis oldugu icin, kizisir gibi oldu sanki.
Ama sen öyle diyorsan da elbette samimiyetine inaniyorum.
Daha fazla uzatmak gereksiz.

[

Canım arkadaşım, hani senle şu bölüm değiştirme konusunu konuşmuştuk .
Galiba haklısın, siyaset sana çok yakışıyor, bu konuya yönelmelisin

Tutmayin beni, yeni bir parti kuruyorum, var misiniz?
Saka bir yana, tesekkür ederim, aslinda ben okudugum bölümden sogumustum ama sanirim zaten benim istedigim de
bu teoriyi pratige dökmek :)
Cidden beni motive ettiniz, hepinize tesekkür ederim.
Resmen yol göstermis oldunuz icimdeki sikintiya. :)

sonuçta direnişçilerden çok işgalciler var gezi eylemlerinde
mesela levent kırcanın açıklaması geldi ilk aklıma "seninde sonun menderes gibi olacak tayyip..." daha ne diyeceklerki.
herşey ortada herkes istediğine inanır, ama herkes bilemeli ki tanklarla insanlarına üzerine yürünmeler, bir sağdan bir soldan asmalar, bir gecede hükümet düşürmeler bitti.
herkes direnişini sandıkta yapsın kendine çok güveniyorsa.
sandıkta yenemediğimizi sokakta,parkta kaba kuvvetle yeneriz mantığı çok çok gerilerde kaldı.demokrasi de de yeri yoktur

sen parti kur ben varım,oyum sana Lambcım

içindeki cevheri ortaya çıkardı bu konu hatta hepimizin gözleri önüne serdi..ben normalde uzuuun yazıları pek okuyamam sıkıntı basar ama senin yazılarını bir solukta okuyorum

herkes direnişini sandıkta yapsın kendine çok güveniyorsa.
sandıkta yenemediğimizi sokakta,parkta kaba kuvvetle yeneriz mantığı çok çok gerilerde kaldı.demokrasi de de yeri yoktur

Bakın seçim sistemi konusundaki düşüncelerimizi aynı kategoride açılan konuda belirttik. Seçim sistemindeki bu dayatma devam ettiği sürece, mecliste halkı temsil etmeyenleri görmeye devam edeceğiz ve demokrasi adına "sandık"tan söz etmek zorlaşacak.

Sandık çok şeydir, ama her şey değildir.
Sandıktan çıkınca, "ben yaptım oldu, kimseye soracak değilim" tavrı ve politikaları demek hiç değildir.

İnsanların eylem yapma, protesto, silahsız direniş gibi hakları vardır.
Bu haklar anayasada düzenlenmiş haklardır.

Sokakta, parkta kaba kuvvet kullananları ısrarla halk olarak göstermekten lütfen vazgeçin.
Siz de bizim kadar iyi biliyorsunuz şiddeti gösteren tarafı değil mi?

Levent Kırcanın söylediği beni bağlamadığı gibi, eminim ki büyük bir çoğunluğu da bağlamayacaktır.

Zira tarihte yüz karası olarak adlandırılan siyasi idamların savunulacak bir tarafı yoktur, olmamalıdır.

Kendimize çok şükür güveniyoruz, kaba kuvvetlede işimiz olmaz.
Sandıkta kim kimi yener kavgasında değiliz,
Sizin düşüncenizin aksine taraf tutmuyorum, kavgam sizi yenmek değil,saygı görmek üzerine.
Bizleri dışlayan , taraf tutan , saygısızlık yapan bir başbakan istemiyorum.
Madem tek başına iktidar olmuş,bu ülkeye başbakan olmuş, hepimize başbakanlık yapmasını istiyorum.
Bizi ayrıştırsın istemiyorum.

valla ben tutmuyorum tutanada her türlü engel olurum hemen kur partini çarşı ya da redhack parti kurmazsa oyum sana ciddi rakiplerin var yani

gençlerimizle sürekli tweet leşen sayın melih gökçeke gençlerden biri soru sormuş...
-başkanım istemeyerek biber gazı yersek orucumuz bozulurmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…