Bascapulcu&ayyas Melih Gökcek`in oy toplama yöntemlerinden bahsetmis, ne de iyi etmis. Ben de bir örnek video eklemek
istedim, unutan insanlara bir hatirlatma olsun:
bir referandum örneği melih gökçek ve demokrasi - YouTube
LAMBRUSCO
adının altında uzun uzun yazarım yazıyor ya
bence de sen uzun uzun yaz
bilgisi olanın yazdığını okumak gerçekten keyifli oluyor
seni yürekten tebrik ediyorum
Parkon aplaa peki beni beni kadişini
ne ka kıskancım ya :)
neyse konuyu dağıtmayayım,zaten bi Egunal bi ben geyik potansiyeli ile doluyuz
basbakan tavrindan dolayi ozur dilemeli ama hukumeti dusumek ne icin biri bana bunu anlatsin dun aksam cicek birakilacak olenler icin dendi cicek birakildi tamam daha ne uzattilar
gülemk istemiyorum ama sabirla devam edecegim... Selcuklu zamaninda ki tüm kavimler simdi Türkiye de özerklik mi ilan etsinler, devlet kurmaya mi calssinlar...Biz Viyanaya kadar gitmistik, simdi ne yapalim hak mi iddia edelim. Ne diyorsunuz siz Allah askinaaaaa.....
ayrica laz nerden cikti, siz kime yazacaktiniz da yanlislikla mi bana yazdiniz? Laz lar yoksa ira dan mi nedir??:)
Melekyavrum,
Tesekkür ederim güzel yorumun icin, cok mutlu ettin beni.
Uzun uzun yazilari okumak icin vakit ayirdigin icin de ayrica tesekkürler :)
Tabisi özledim, taricim senide çok özledim.
Melih Gökçeğin açıklaması hiç şaşırtmadı beni,CHP den korktu mu acep
ira eta bunlarin ne farki var bana bunu anlatin o zaman teror orgutu ile masaya oturulmamis dendi ona ornek verdim bu 2 orgutte teror orgutudur ve ispanya gibi ingiltere gibi ulkeler masaya oturmustur. sikisinca laf kalabaligi yapmayin biraz arastirin sacmalayip beni komik duruma dusurmeye calisiyorsunuz ama kendiniz sacmaliyorsunuz
bu hukumet kalacak deviremeyeceksiniz uyanin artik
ira eta bunlarin ne farki var bana bunu anlatin o zaman teror orgutu ile masaya oturulmamis dendi ona ornek verdim bu 2 orgutte teror orgutudur ve ispanya gibi ingiltere gibi ulkeler masaya oturmustur. sikisinca laf kalabaligi yapmayin biraz arastirin sacmalayip beni komik duruma dusurmeye calisiyorsunuz ama kendiniz sacmaliyorsunuz
bu hukumet kalacak deviremeyeceksiniz uyanin artik
boşver canım sinirlenme.. ben seni anlıyorum.
artık bu devirde bu şekilde hükümet devirmek gibi birşeyi düşünenlere gülüyorumzaten.
hangi devirde yaşıyoruz?
eğer tepki gezi parkında sökülen ağaçlarsa tamam bıraktılar.
eğer tepki halka sorulmadan yapılanlarsa artık bir durak yeri belirlerken bile halka soracağız dediler.
özürse çıktılar özür dilediler.
günlerce gezi parkında bitlenene kadar yatıp kalkmanıza izin verdiler.
e daha ne istiyorsunuz???
amaç belli işte üzüm yemek değil bağcı dövmek.
ama o bağcıyı biz size dövdürmeyeceğiz haberiniz olsun
Hepinize çok teşekkür ederim .
Bir insana nasıl acaba ben ne yazdım diye tekrar tekrar okuttuğunuz için , öyle söylemedim dediğim halde ısrarla söyledin diyerek birbirinizi desteklediğiniz için ...
Mesajlar uzadıkça canım sıkılıyor bunu samimiyetle yazıyorum .
Bazen bu başlık altında hiçbir şey dememekle , çok şey demek arasında sıkışıp kalıyorum .
CHP nin eyleme karşı tutumu ile ilgili en ufak bir şahsi fikrimi henüz yazmadım .
Mesajımda sadece ve sadece , Melih Gökçeğin '' Chp kapatılmalıdır , çünkü ..... '' demecini yazdım .
Son 5 mesajdır aynı şeyi tekrar ediyorum ne acı .
Onun sözlerini yazdım bakın tekrar ediyorum kendi düşüncemi değil !
O , milletvekilleri bunu yapmıştır diye iddia etmiş . Ha videosunu koymadım da kaleme aldım diye mi bunlar benim fikrimmiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor anlamış değilim .
Melih Gökçeğin söylemini bitirdikten sonra da kendi fikrime geçtim .
O da şu idi ;
Eğer bir ülkede birileri bu maddelenen suçları işlediyse bunun cezası parti kapatma değil , şahıslara verilecek cezadır .
Bunun içinde milletvekili dokunulmazlığı gerekir.
O sebeble çok rica edeceğim yazdığım mesaj üzerinden kimse bana , ausencia parti kapatılmayı mı savunuyorsun ? ya da milletvekilleri halkı kışkırttı mı dedin demesin ...
Bu konuda kişisel fikrimi henüz beyan etmedim .Eylemcilerle ilgili fikrimi belirttim geçmiş mesajlarımda ama muhalefet partisinin adını ağzıma almadım .
Tekrar teşekkür ediyorum ısrarla öyle demedim dediğim halde , sabırla öyle dedin dediğiniz için ...
boşver canım sinirlenme.. ben seni anlıyorum.
artık bu devirde bu şekilde hükümet devirmek gibi birşeyi düşünenlere gülüyorumzaten.
hangi devirde yaşıyoruz?
eğer tepki gezi parkında sökülen ağaçlarsa tamam bıraktılar.
eğer tepki halka sorulmadan yapılanlarsa artık bir durak yeri belirlerken bile halka soracağız dediler.
özürse çıktılar özür dilediler.
günlerce gezi parkında bitlenene kadar yatıp kalkmanıza izin verdiler.
e daha ne istiyorsunuz???
amaç belli işte üzüm yemek değil bağcı dövmek.
ama o bağcıyı biz size dövdürmeyeceğiz haberiniz olsun
Ausencia, parti kapatma olaylarina karsi cikarak, parti kapatilma olaylarini elestirerek iktidara geldi AKP, hatirliyor musun o günleri?
Biz parti kapatmaya karsiyiz demediler mi?
AKP, laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği gerekcesiyle dava edilmisti. AKP kendini savunurken iste biz bu anlayisa karsiyiz diyerek yola cikti. Partilerin kapatilmasinin ilkelliginden, demokrasiye celme taktigindan vs vs bahsettiler. Simdi ayni sekilde "hükümeti devirmeye yönelik" eylemleri yüzünden kapatilmalidir denirse, ben samimiyetinden süphe duyarim.
Yani kendi islerine gelince demokrasi ve özgürlük yolunda engel oluyor, islerine gelmeyince "darbe girisimidir" CHP kapatilmalidir mi oluyor?
Halkin tahrik oldugu bir durum yok Ausencia, bu isin icinde basindan beri CHP var dendi, sen politika egitimi aliyorum diyorsun, CHP`nin olaya sonradan uyandigini, neler oluyor yahu dedigini gözlemleyemedin mi? Bütün olay CHP`nin üzerine nasil atiliyor bunu ben anlamiyorum.
Eylemcilerle yapilan Bilgi Üniversitesi`nin bir arastirmasi vardi okudun mu? Kilicdaroglu bu insanlar bizi de istemiyorlar dedi bütün samimiyetiyle, kendi basarisizliklarini ortaya koyarcasina, dinledin mi? BDP vekili eyleme destek veren ilk vekildi, CHP sonradan olaya dahil oldu diye hatta CHP kendi bünyesinde kendini elestirdi, niye halkin yaninda daha erken olamiyoruz diye. Üstelik olaylar basladiktan sonra yüzlerce twitte CHP vekilleri neredesiniz? diye tepki de vardi. CHP`liler kendi vekillerini onlara ortak olmaya davet etti resmen.
Baskilardan yorulmus halk, yeter artik seni istemiyoruz hükümet dedi, oradaki her insanin hakli talepleri vardi, bu talepler hala da devam ediyor. Ben de katildim eylemlere, benim de taleplerim var. Bunu hükümetin duymasi gerekiyordu. Ki daha önce de belirttim, olaylari buraya getiren EYLEMCILER degil, HÜKÜMETIN KISKIRTICI HALKI AYRISTIRICI SÖYLEMLERINI BIR AN OLSUN TERK ETMEYISI IDI. POLISIN ORANTISIZ SIDDETIYDI. BUNU KIMSE UNUTTURMAYA, HALKI DA UYUTMAYA CALISMASIN. DÜN SANA TAYYIP ERDOGAN`IN OLAYLAR SÜRESINCE NE GIBI AYRISTIRICI, BÖLÜCÜ VE ASAGILAYICI ACIKLAMALAR YAPTIGINI TEK TEK GÖSTERDIM.
Üstelik halk Basbakan uzlasmak yerine olaylari daha cok gerginlestirmisken ve ben sesimi duyurmaya calisiyorken sokakta, benim sectigim milletvekilinin parlamentoda oturmasi, beni daha cok üzerdi. Ben yaralanacagim, onlar orada koltuklarindan para kazanacaklar, var mi öyle sey?
Senin milletvekillerinden beklentilerin neler bilmiyorum ama ben halka inebilen milletvekillerinden yanayim. BDP politikalarini onaylamasam da Sirri Süreyya Önder`in kepcenin önünde durmasini takdir ettim. Hatta olaylardan bir iki gün sonra CHP`nin yorum yapmasi üzerine, Sirri Süreyya CHP`yi elestirmis, nemalanmaya calismasinlar bu durumdan, eylemcilerin yaninda ben vardim tarzi aciklamalar yapti. Okumadin mi?
Yani bu sürekli suc atarak taban saglama projesi beni artik sinirlendiriyor. CHP kendi icinde kaynarken, CHP darbe girisiminde bulundu demek neyin nesidir? Olaylara Türk, Kürt, Ermeni, Cerkez, Laz, Milliyetci, Kemalist, Komünist, Sosyalist, Liberal, Müslüman, AKP`li vs. karismisken ve bunun binlerce belgesi delili varken ortada, hala kilif uydurmaya kalkmasin kimse.
M.Ali Alabora`nin " mesela bir agac meselesi degil arkadas, sen hala anlamadin mi?" cümlesini kullanarak, devlet-hükümet can güvenliginden sorumlu oldugu vatandasini ifsa edip taraftarlarina "buyrun eti sizin kemigi bizim" diyor. Bir Allah`in kulu da adamin aciklamalarini okumuyor, adamin annesinin yazdigi acik mektubu okumuyor bile.
Bu tavri elestirmek yerine, bunlarin amaci darbeydi, bak bak mesajlarina bak, yaptiklarina bak demek "insan ahlakini" resmen asiyor.
Daha önce de söyledim yine söylüyorum, dayatmalar ve baskilara insan dogasi geregi karsi cikar, insanlarin üzerindeki korku imparatorlugu yikildi, bu laf da klise oldu ama daha basit bir aciklama bulamadim. AKP`yi savundugun icin savunmayanlarin ne halde oldugunu gözlemleyememis olabilirsin ama AKP`ye oy verdigi halde gözleri acilmis bir sürü insan da bu isin icinde. Onlar da mi darbeci?
Insanlar özgürlüklerini geri istiyorlar, insanlar düsüncelerini özgürce ifade edebilmek istiyorlar, sadece KEMALISTLER Atatürk`ü seviyoruz diyemez olduk, ATATÜRK`ü sevmek suc oldu diye haykirmadi o alanlarda degil mi? Orada kadinlar vardi, Tayyip yatak odama karisma diyen. Orada ateistler vardi, ben özgürce "ateistim" diyebilmek isterken, sen beni "dinsiz" diye fisleyemezsin, dindar taraftarlarina kiskirtma malzemesi olarak kullanamazsin diyordu. Orada lezbiyenler, gaylar, travestiler vardi, ülke muhafazakarlastikca kendilerini ifade etme sanslarinin azaldiklarini söylüyorlardi. Tek tek saydirmayin artik bana. Okuyun, izleyin, takip edin artik.
[
Canım arkadaşım, hani senle şu bölüm değiştirme konusunu konuşmuştuk .
Galiba haklısın, siyaset sana çok yakışıyor, bu konuya yönelmelisin
1600 sayfayı devirdik burda arkadaşım, hiç rastladınız mı darbeden veya hükümeti devirmekten bahseden birine?
Burda eylemin gerekçelerini anlatan bizler, bizim kardeşlerimiz veya arkadaşlarımız sokaktakiler.
Bazılarımızın çocuğu taksimdekiler.
Hangimiz size hükümeti devirmekten bahsetti Allah aşkına??
Oradaki halk bizleriz, araya karışan 3-5 kişiyi hepimize maletmeyin lütfen.
Tutmayin beni, yeni bir parti kuruyorum, var misiniz?
Saka bir yana, tesekkür ederim, aslinda ben okudugum bölümden sogumustum ama sanirim zaten benim istedigim de
bu teoriyi pratige dökmek :)
Cidden beni motive ettiniz, hepinize tesekkür ederim.
Resmen yol göstermis oldunuz icimdeki sikintiya. :)
herkes direnişini sandıkta yapsın kendine çok güveniyorsa.
sandıkta yenemediğimizi sokakta,parkta kaba kuvvetle yeneriz mantığı çok çok gerilerde kaldı.demokrasi de de yeri yoktur
sonuçta direnişçilerden çok işgalciler var gezi eylemlerinde
mesela levent kırcanın açıklaması geldi ilk aklıma "seninde sonun menderes gibi olacak tayyip..." daha ne diyeceklerki.
herşey ortada herkes istediğine inanır, ama herkes bilemeli ki tanklarla insanlarına üzerine yürünmeler, bir sağdan bir soldan asmalar, bir gecede hükümet düşürmeler bitti.
herkes direnişini sandıkta yapsın kendine çok güveniyorsa.
sandıkta yenemediğimizi sokakta,parkta kaba kuvvetle yeneriz mantığı çok çok gerilerde kaldı.demokrasi de de yeri yoktur
Tutmayin beni, yeni bir parti kuruyorum, var misiniz?
Saka bir yana, tesekkür ederim, aslinda ben okudugum bölümden sogumustum ama sanirim zaten benim istedigim de
bu teoriyi pratige dökmek :)
Cidden beni motive ettiniz, hepinize tesekkür ederim.
Resmen yol göstermis oldunuz icimdeki sikintiya. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?