Melih Gökçek Chp kapatılmalıdır demiş evet ve buna gerekçe olarakta ; eylemler sırasında CHP li milletvekillerinin en ön safta yer aldıklarını , halkı provake ettiklerini vs... dile getirmiştir.
Bu eylem sürecinde her kim olursa olsun halkı hükümeti devirmeye yönelik tahrik ettiyse , bu eylemi bir darbe girişimine dönüştürmüş ve bunun için organize çalışmış , örgütlenmişse ....bence de ceza almalıdır.
Ha bunlar , milletvekili ise ; o zaman da parti kapatma gibi komik bir söylemi dile getirmek yerine , milletvekili dokunulmazlığı gözden ''yeniden'' geçirilmelidir.
3. kez yazayım .
Zira bu hayatta en hoşlanmadığım şey yanlış anlaşılmaktır okypete , yanlış hatırlamıyorsam bu senin içinde çok önemli bir durumdu o sebeble beni çok iyi anlayacaksın .
Melih Gökçek Chp kapatılsın demişi konuşuyor iken , bunu neden dediğini yazmanın sakıncası nedir ?
Adam bu yüzden demiş yahu beni bağlar mı ?
Mesajıma başlarken önce konunun neden dile getirldiğini açıklama gereği duyarım ben , ardından da hak veriyor muyum vermiyor muyum kendi fikrimi yazarım .
Görüldüğü üzeredir ki kendi fikrimde , parti kapatılması gibi bir önerinin manasızlığından yanadır .
Burada dokundurmak istediğim çok daha ince bir mesaj vardı aslında , keşke oraya takılsaydık .
Eğer birileri Melih Gökçeğin iddia ettiği suçları işledi ise ( varsayım ) ve bu kişiler milletvekili ise ; Sayın gökçek sen bırak parti kapatmayı da önce hepinizin nemalandığı dokunulmazlığı kaldır mesajım çok daha önemliydi bence.
Saydığım unsurlar suç değil midir ?
Bu unsurları gerçekleştirenlerin saniye saniye takibinde değildim , o sebeble isim isim ithamda bulunamam elbette .
Bu unsurlar suçtur , ispatlanırsa ceza almalıdır , ispatlanamaz ise itham edilen taraf karşı dava açabilir mesela .
Bunların her biri için de önce bu kişilere dokunabilmek gerek .
Pkk ise kendi halkına kurşun sıkan ve kendi devletine düşman bir terör örgütüdür.
İra ile pkknın karşılaştırılması talihsizlik olmuş.
IRA nedir biraz arastirin o zaman
google elinizin altinda amerikanin irayi teror orgutu listesinden cikartmasi ozgurluk adina insanlarin oldurulmesini hakli cikarmaz. size gore etada cok masumdur
yorumlara baktimda herseyi isinize geldigine gore yorumlamissiniz biraz arastirin ama benim profilimi degil
IRA nedir biraz arastirin o zaman
google elinizin altinda amerikanin irayi teror orgutu listesinden cikartmasi ozgurluk adina insanlarin oldurulmesini hakli cikarmaz. size gore etada cok masumdur
yorumlara baktimda herseyi isinize geldigine gore yorumlamissiniz biraz arastirin ama benim profilimi degil
Yazdığım yazıda haklının yanındaki milletvekili ceza alsın mı yazmışım ? Hayır .
Eğer demişim birileri , halkı provakasyona sürüklemişse , darbe planı yapmış , hükümeti devirmek için örgütlenmişse ....Bu her kim olursa olsun ceza almalıdır .
Ortada bu saydığım sebebler yok ise , kimsenin üzerine alınmasına da ceza almasına da doğal olarak gerek yoktur .
CHP li milletvkilleri bu suçları işlemiştir demiyorum dikkat ediniz , bu suçu her kim işlemişse bunun karşılığı ceza almalıdır . Bunun içinde parti kapatmak yersiz bir söylemdir , önce gidin milletvekili dokunulmazlığını kaldırın diyorum .
Ne çok şey demişim bir mesajda yahu
insanlarin özgürlükleri ugruna savasmasi hakli degil midir?? O zaman bu teziniz kurutlus savasinda vatanimizi geri alamk özgürlügümüze kavusmak icin savasip kimseyi öldürmemeliydik.. simdi kimse bunu düsünmez diye düsünüyorum ve isin icinden cikamadim.. Irlandalilar amanin kimseyi öldürmeyelim ne var ya alt tarafi özgürlük, vaz gecelim mi demeliler.. Biz kurtulus savasinda böyle mi demeliydik...
yada daja önemlisi su anda eylemleri birakin ve boyunduruk altina girin mi demek asil istediginiz?? bunlar benim yorumlarim elbette...
Melih Gökçek Chp kapatılmalıdır demiş evet ve buna gerekçe olarakta ; eylemler sırasında CHP li milletvekillerinin en ön safta yer aldıklarını , halkı provake ettiklerini vs... dile getirmiştir.
Bu eylem sürecinde her kim olursa olsun halkı hükümeti devirmeye yönelik tahrik ettiyse , bu eylemi bir darbe girişimine dönüştürmüş ve bunun için organize çalışmış , örgütlenmişse ....bence de ceza almalıdır.
Ha bunlar , milletvekili ise ; o zaman da parti kapatma gibi komik bir söylemi dile getirmek yerine , milletvekili dokunulmazlığı gözden ''yeniden'' geçirilmelidir.
o zaman pkkyi savunuyorsunuz siz onlarda ozgurluk olarak yola ciktirlar ira gibi eta gibi masum insanlari oldurdurler ama onlarda ozgurluk kurdistan diye yola ciktilar
o zaman pkkyi savunuyorsunuz siz onlarda ozgurluk olarak yola ciktirlar ira gibi eta gibi masum insanlari oldurdurler ama onlarda ozgurluk kurdistan diye yola ciktilar
ama siz simdi böylesine bir yafta yakistiramazsiniz. Egitim düzeyimi sanirim fark ettiniz. Bu yaftayi kolayca cürütebilecegimi fark edemediniz mi?
Birincisi Türklerin bir vatani vardi. Hem de 1000 yildir falan. Vatanlari isgal edilmisti....
Irlanda da vardi..Vatanlari Ingilizler tarafindan isgal edilmisti...
Ama kürdüstan diye bir yer olmadi, ama Türkiye yi isgal etme tesebbüsünde bulunuyorlar.. Ama kürdistan kurmak istiyorlrsa gitsinler cinde kursunlar.. Ama Türkiye yi isgal edemezler. Anlayabildiniz mi?
egitiminizi bilmiyorum ama bu yazinizdan cok bilgili olmadiginizi gorebiliyorum
siz kurt turk laz cerkez gibi kavramlari karistirmissiniz. kurdistan selcuklu zamaninda kabul edilmis ve sinirlari cizilmis olarak yaziyor wiki bende cok bilmiyorum ama arastiriyorum
nazan siz söyleyin nasıl olmalı bu çözüm süreci,neler düşünüyorsun,nasıl gelişecek bu süreç ve sonunda barış gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?