“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Mevlana
Kapatılmalı mı demiş?
İyi ki Melik Gökçek var yahu, şu sıkıntılı süreçte gülümsetiyor beni
:)) gördükkkk, güldükkk.. Iyiki su sira yazdin, iyi geldi...Senin de aklindakileri düsündüm daha cok güldüm. yazarsak banlaniriz:)) düsünmeye henüz ban yok sanirim...
Kendi partileri kapatilmaya kalktiginda "demokrasi", "özgürlük", "adalet" dediler. Parti kapatma olaylarini cok ciddi bir sekilde elestirdiler. Ondan sonra da bu parti kapatilmalidir, benim sahsi görüsüm diyor. :)
Parti kapatmayi savunan bir adami hala bünyenizde tutacak misiniz AKP? :)
Bunu gercekten de demis yani, videosu var.
nazar mı değdi geyiğimize ne oldu
arkadaşlar melih gökçek chp olayları provoke etti bu yüzden kapatılmalı demiş siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? gerçi benim sorularım hep havada kalıyor böyle semada süzülüyor süzülüyooor tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor ama bu sorumu belki bi gören olur
lacey sana samimi olarak soruyorum.bu anlaşma nasıl olacak?
bir milletvekilinin haklının yanında olup ona destek olması ne zamandır provake olarak adlandırılıyor. ben buna insanlık diyeceğim kusura bakmayınMelih Gökçek Chp kapatılmalıdır demiş evet ve buna gerekçe olarakta ; eylemler sırasında CHP li milletvekillerinin en ön safta yer aldıklarını , halkı provake ettiklerini vs... dile getirmiştir.
Bu eylem sürecinde her kim olursa olsun halkı hükümeti devirmeye yönelik tahrik ettiyse , bu eylemi bir darbe girişimine dönüştürmüş ve bunun için organize çalışmış , örgütlenmişse ....bence de ceza almalıdır.
Ha bunlar , milletvekili ise ; o zaman da parti kapatma gibi komik bir söylemi dile getirmek yerine , milletvekili dokunulmazlığı gözden ''yeniden'' geçirilmelidir.
Melih Gökçek Chp kapatılmalıdır demiş evet ve buna gerekçe olarakta ; eylemler sırasında CHP li milletvekillerinin en ön safta yer aldıklarını , halkı provake ettiklerini vs... dile getirmiştir.
Bu eylem sürecinde her kim olursa olsun halkı hükümeti devirmeye yönelik tahrik ettiyse , bu eylemi bir darbe girişimine dönüştürmüş ve bunun için organize çalışmış , örgütlenmişse ....bence de ceza almalıdır.
Ha bunlar , milletvekili ise ; o zaman da parti kapatma gibi komik bir söylemi dile getirmek yerine , milletvekili dokunulmazlığı gözden ''yeniden'' geçirilmelidir.
bir milletvekilinin haklının yanında olup ona destek olması ne zamandır provake olarak adlandırılıyor. ben buna insanlık diyeceğim kusura bakmayın
Oraya geldiklerinde milletvekili kimliklerini birakip geldiklerini defalarca söylediler. Hatta medya penguenlere asik olmadan önce yayinlamisti... Hic bir resmi söylem yapmadilar, sivil olarak orada insanlik görevlerini yaptilar. Sizce bu tahrik mi? Darbe sifresi mi?
Melih Gökçek Chp kapatılmalıdır demiş evet ve buna gerekçe olarakta ; eylemler sırasında CHP li milletvekillerinin en ön safta yer aldıklarını , halkı provake ettiklerini vs... dile getirmiştir.
yardım istediğimi hatırlamıyorum ama şunu anladım ki fikir üretmek maharet ister[/B]
[
ilk cümle peki neden chpli milletvekileriyle başladı. ve melih gökçeğin demeciyle
ne demek istediğinizi okuyan arkadaşların algısına bırakıyorum.
Bir daha yazayım sevgili miamore ; Melih Gökçek parti kapatılmalı diye bir öneri sunmuş , sağolsun (!)
Bende derim ki ; eğer ortada iddia ettiği gibi bir suç var ise ; bunun için parti kapatılmaz pek tabii , bunun için şahıslar ceza alır .
Bakınız ; var ise ....
Burada mevzum , kim kışkırtmış kışkırtmamış değil , o konulara burada girmemek kişisel tercihim .
Mesajımda da dolayısıyla böyle bir itham da bulunmamış , tam aksine sadece parti kapatılmasını isteyen kişinin söylemi ile ilgili kendi önerimi beyan etmiştim.
IRA ve ETA hakkinda bilginiz varmi ira ingiltrede ki teror orgutudur etada ispanyada bu orgutler nasil cozumlenmistir
hicbir teror orgutu ile masaya oturulmamis sacmaligini bir kenra birakip biraz kafanizi kaldirip dunyada neler oluyor bakin
evet, oratada bir suc var ise diyorsunuz. Ayrica suc olabilecek unsurlari kalem kalem acikliyorsunuz... daha ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?