tamam onu ögrendim iki kere banlanirken_:)) ok, kural kuraldir... ama yinede geyik topigi kuralim derim, en azindan kafamizi bosaliriz belki sansimiz yaver gider agzimizdan siyaset cikmaz:))
hamileleri banlarken bebek indirimide yapmıyoruz :))))) o yüzden siyaseti burada yapın, geyikte geyik
Buradaki kızların geyik topiği var, başka bir topik açmaya niyetleri yoksa oraya götürsünler sizi
Mapıs damlarında cok acı cektim bu sefer, anaaaamm ne sıkıldım ne sıkıldım :O
İlanı askımı 12 den sonraya saklıyodum :)
Parkonnnnnnnn ne zaman uslanıcaz bizzz :)
ELmeyra ve Medcezir hoşgeldiniz
İlanı askımı 12 den sonraya saklıyodum :)
Fasulye benimle küstüğünü düşünmeye başlamıştım:26:
Cidden bilmiyordum, ya kazara yapsaydım
3 ayda 50 point oldum, elmiyle parko da kendilerini anarşik sanıyorlar peh
Anarşik yorumlarımı, sivri dilimiiiii, ban yiyip gümlememi özlediniz miiii?
Ben sizi cok özledim, aşağıdan sezercik gibi baktım hep size
tamammmmm aldim cevabimiii:))) Baska topiklerde siyaset yasakk...Yeni üyeyim ögrenme asamasindayim:))
Ceza puanları az geldi, yetmedi biraz daha puan der gibisin:))))))
Bu bölüm hariç heryerde yasak
tamam onu ögrendim iki kere banlanirken_:)) ok, kural kuraldir... ama yinede geyik topigi kuralim derim, en azindan kafamizi bosaliriz belki sansimiz yaver gider agzimizdan siyaset cikmaz:))
ay evet biri cok komiktitamam onu ögrendim iki kere banlanirken_:)) ok, kural kuraldir... ama yinede geyik topigi kuralim derim, en azindan kafamizi bosaliriz belki sansimiz yaver gider agzimizdan siyaset cikmaz:))
Şu son yediğim bandan sonra uslanmayacağımı anladım ben
Sen zati bunca senede uslanmamışın, hiç şansın yok
Bizide böyle kabul etcekler artık, cezamızı yer çıkarız napalım
ay evet biri cok komikti
ben daha yeni banlandım biraz ara vercem dedikten 1dk sonra banlanmıstın
sana güldükten 1 saat sonra da ben banlandım
gülme komsuna ban gelir basına
Şimdi dicem ki benim expire olmuş puanlar burdan köye yol olur, dicekler ki kazen elmayranın puanlarını siliyomuş
ay evet biri cok komikti
ben daha yeni banlandım biraz ara vercem dedikten 1dk sonra banlanmıstın
sana güldükten 1 saat sonra da ben banlandım
gülme komsuna ban gelir basına
hayııır hiç özlemedik desem de inanma ama gitme bi daha
elmayra geyik yapıyor sandım ya cidden varmı öyle birseyNe zaman oluyor bu puanlar expire:26:
Benimkiler de olur mu?
Zaman dilimi nedir?
Soruma cevap lütfen:26:
Ne zaman oluyor bu puanlar expire:26:
Benimkiler de olur mu?
Zaman dilimi nedir?
Soruma cevap lütfen:26:
Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınızgülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar
Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınızgülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?