Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nasılda kendini biliyorsun mune ban senin soy adın gibi

paçalı don iyi oluyor bana getiren çok oldu ha bide çekirdek çıt çıt çıtlamak için

Bu konu basligi resmen "GEYIK" konusuna dönüstürülmüstür, görevlileri görev basina cagiriyorum!!!!

Ben simdiye kadar sadece bir kere o da 2 sene önce banlanmistim. Konumumu korumak adina sizleri ispiyonluyorum

benim erzak listem biraz kabarık
kızlar not alın:
süt,peynir,pekmez ceviz meyve
bunlarsız bırakmayın beni
miomoreye de bırakın bunlardan

O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani

Poff zamanla demiştim ama 4 yıl sürmüş benim Var sen hesapla :)

benim erzak listem biraz kabarık
kızlar not alın:
süt,peynir,pekmez ceviz meyve
bunlarsız bırakmayın beni
miomoreye de bırakın bunlardan

Süt icemiyorum ben hakkimi sana veririm Melekcimm.. ceviz de yiyemiyorummm, pekmez bulamadim burada trük bakkali bulmak zor. zaten icemezdimm. Meyve yeterli bir de yumurta ama günlük olsun lütfen:))

artık paçalı donlar falan bitti abla o kadar çok kişi mapusa girdi ki valla bütçe sarsıldı
İçeri para bırakayım, dılardaki arkadaşlarınıza sipariş verirsiniz

Buna psikolojide ne diyorlar acaba? İnsan banlayanını mumla arar mı, tövbe bismillah

Nasılda kendini biliyorsun mune ban senin soy adın gibi

paçalı don iyi oluyor bana getiren çok oldu ha bide çekirdek çıt çıt çıtlamak için

Eee n'apcan hocam iyi, biliyorsun kendisi diktatör, beni de kendi gibi yetiştirdi

Süresini bilmiyorum ki bebişim zamanla diyim işte Nasıl ban yaramış mı politik cvplar veriyorum

O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani

Offf of, ben ölmüşüm ağlayanım yok
Bir kaç yıla 100 point olurum ben, o zaman da hiç giremiyormuşsun galiba:26:

Emeeen, anarşikin ölümü müebbetten olsun

bende de 30 puan var bundan sonraki ilk 10 puanlık cezamda kaç gün mapıs yatcam
biliyimde kaç gün uzak kalcam ona göre don alırım en dantellisinden

Son düzenleme:
1 senede bu kadar banlandıysam 4 senede kesin uı yaparlar beni

Simdi o söle oluyo, banlana banlana "Kazen hemen üyeliğimi iptal et" diye atarlanıyosun sonra kedi gibi "ayyy litfeeen ac kazen kulun olayım diyosun"

bende de 30 puan var bundan sonraki ilk 10 puanlık cezamda kaç gün mapıs yatcam
biliyimde kaç gün uzak kalcam ona göre don alırım en dantellisinden

4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…