Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınızgülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar
Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınızgülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar
Bu konu basligi resmen "GEYIK" konusuna dönüstürülmüstür, görevlileri görev basina cagiriyorum!!!!
Ben simdiye kadar sadece bir kere o da 2 sene önce banlanmistim. Konumumu korumak adina sizleri ispiyonluyorum
O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani
benim erzak listem biraz kabarık
kızlar not alın:
süt,peynir,pekmez ceviz meyve
bunlarsız bırakmayın beni
miomoreye de bırakın bunlardan
Poff zamanla demiştim ama 4 yıl sürmüş benimVar sen hesapla :)
İçeri para bırakayım, dılardaki arkadaşlarınıza sipariş verirsinizartık paçalı donlar falan bitti abla o kadar çok kişi mapusa girdi ki valla bütçe sarsıldı
Valla seni mumla aradım şahsım ve ben
Ayrıca hizmet yoktu, cezaevi koşulları feciydi bu sefer
Ama bir daha banlanırsam bu konuya girmicem karar verdim
Kib günlüğü yaptım 1 hafta içinde.
Mesajlara cevaplarımı kib yapıp yazıyordum
Ay ne günlerdi, Allah düşürmesin psikolojisi bozuluyor insanın
Nasılda kendini biliyorsun muneban senin soy adın gibi
paçalı don iyi oluyor bana getiren çok oldu ha bide çekirdek çıt çıt çıtlamak için
Süresini bilmiyorum ki bebişim zamanla diyim işteNasıl ban yaramış mı politik cvplar veriyorum
O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani
Buna psikolojide ne diyorlar acaba? İnsan banlayanını mumla arar mı, tövbe bismillah
bende de 30 puan var bundan sonraki ilk 10 puanlık cezamda kaç gün mapıs yatcam
biliyimde kaç gün uzak kalcam ona göre don alırım en dantellisinden
1 senede bu kadar banlandıysam 4 senede kesin uı yaparlar beni
bende de 30 puan var bundan sonraki ilk 10 puanlık cezamda kaç gün mapıs yatcam
biliyimde kaç gün uzak kalcam ona göre don alırım en dantellisinden
Stockholm sendromu:26:
İsmini vermim dedikodu olmasın, diğer banlayan arattı diyim sen anla:26:
Hatta bugün elmi vicdansız sabuha dedi ona:26:
Simdi o söle oluyo, banlana banlana "Kazen hemen üyeliğimi iptal et" diye atarlanıyosun sonra kedi gibi "ayyy litfeeen ac kazen kulun olayım diyosun"
Uzman olarak yanıtlıyorum 5 gün
sen en son kac gün almistin? ben bu konuya geldigimden beri asagidaydinn...
sen en son kac gün almistin? ben bu konuya geldigimden beri asagidaydinn...
4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?