Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:

Med senin karizma fena çizilmiş
Yakında senin rengini herkeş gri zannedecek
Benim adım büdü de bari havan olsun

hayim düştü vardı bir ara survivorda hatırlıyomusunuz
durmadan düşüyordu yerlere yatıyordum onu izlerken
medi gri görünce aklıma halim geliyor aynı onun gibi
med banlandı med gene banlandı .......

Son düzenleme:
4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi

çokmuş yaaaaa
e napıcaz dikkat edicez zaten son iki cezadan sonra pambık gibi oldum bir hoşgörü bir sağduyu patlaması yaşıyorum ki sormayın gitsin

çok ban yiyen üyeler toplanıp tencere tava çalacağız bu sisteme karşı haberiniz ola

Kazen'i bir düşün, sonra beni canlandır gözünde ve bırak tencereyi kazan çalsan işe yarar mı, ben söylemeyeyim sen ver cevabını

bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))

Son düzenleme:
Kazen'i bir düşün, sonra beni canlandır gözünde ve bırak tencereyi kazan çalsan işe yarar mı, ben söylemeyeyim sen ver cevabını

Yaramaz RTE beye yaramadı kazene ve sana sökmez toplanıp gaz bombası atsak su sıksak su tabancalarıyla

Son düzenleme:
bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))

Ben bir kere tam 3 ay mapusta kaldım Geldikten bir hafta sonra yine ban yedim ahahahahha

4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi

son 10 pointim demek ki,ban yolcusu kalmasın

ben kendi donumu kendim işlemeye başlayayım kenarına da kadiş yazayım

yan topiklerden şikayet var çok ses oluyomuş diye yine ban yeriz bilemiyorum yani

ban yemeden olmaz ya ekmek su gibi alışkanlık yapıyor zamanla

iste gercek direnisci!
keske tencere tava smiley olsaaaa :2::2::2::2::2::2::2:

Sorma feci sardım ben bu olaya RTE beyin her konuşmasında daha çok direnişçi oluyorum

Son düzenleme:

parkonum ayva datlum bunu bi tekrar tekrar oku istersen bak arkadaşımız ne yazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…