- 16 Haziran 2013
- 89
- 7
- 18
- Konu Sahibi angelinaballerina
-
Herkese merhaba. Dert değil ama sıkıntı diyelim. Kararsızlık diyelim. Biri 8 diğeri 4 yaşında iki kızım var. Dün işyerinden bir arkadaşım 1 haftalık Karadeniz turu düzenleyeceğini söyledi. Karadeniz yıllardır hayalim. Borçtu, çocuklar küçüktü derken bir türlü denk getirip gidemedik. E şimdi fırsatı bulduk. Gidersem büyük kızımı garanti götürürüm de, küçüğü napcam. Kayınvalidem kalsın ben bakarım diyor. Bakar da zaten güvenirim normalde de o bakıyo. Eşim rezil olur oralarda çocuk, uykusu gelse nerde uyutucaz, O kadar saat otobüsle nasıl götürücez diyo.
Bilmiyorum bir hafta çocuktan ayrı kalıcam. Gönlüm el vermiyo. Diğer kızım, eşim ve ben de gitmeyi çok istiyoruz.
Bana bir fikir.............
İki kızınızıda götürün eğer büyük kızınızı götürüp küçük kızınızı götürmez iseniz küçük kızınız üzülebilir bilinç altına annem-babam beni sevmiyor ablamı seviyorlar diye yerleştirebilir.Benim ailemde ben 4-5 yaşındayken şehir dışı gezmelerine gitmişlerdi bazı gittigimiz yerleri hala hatırlıyorum aklımın bir köşesinde kaldılar.Herkese merhaba. Dert değil ama sıkıntı diyelim. Kararsızlık diyelim. Biri 8 diğeri 4 yaşında iki kızım var. Dün işyerinden bir arkadaşım 1 haftalık Karadeniz turu düzenleyeceğini söyledi. Karadeniz yıllardır hayalim. Borçtu, çocuklar küçüktü derken bir türlü denk getirip gidemedik. E şimdi fırsatı bulduk. Gidersem büyük kızımı garanti götürürüm de, küçüğü napcam. Kayınvalidem kalsın ben bakarım diyor. Bakar da zaten güvenirim normalde de o bakıyo. Eşim rezil olur oralarda çocuk, uykusu gelse nerde uyutucaz, O kadar saat otobüsle nasıl götürücez diyo.
Bilmiyorum bir hafta çocuktan ayrı kalıcam. Gönlüm el vermiyo. Diğer kızım, eşim ve ben de gitmeyi çok istiyoruz.
Diger kiziniz okula gitmiyormu yoksa yaz tatilindi
Cokta kucuk degil yani goturebilirsiniz onuda yaninzda hem ailecek guzek bi tatil olur
Herkese merhaba. Dert değil ama sıkıntı diyelim. Kararsızlık diyelim. Biri 8 diğeri 4 yaşında iki kızım var. Dün işyerinden bir arkadaşım 1 haftalık Karadeniz turu düzenleyeceğini söyledi. Karadeniz yıllardır hayalim. Borçtu, çocuklar küçüktü derken bir türlü denk getirip gidemedik. E şimdi fırsatı bulduk. Gidersem büyük kızımı garanti götürürüm de, küçüğü napcam. Kayınvalidem kalsın ben bakarım diyor. Bakar da zaten güvenirim normalde de o bakıyo. Eşim rezil olur oralarda çocuk, uykusu gelse nerde uyutucaz, O kadar saat otobüsle nasıl götürücez diyo.
Ben olsam kardeşleri ayırmam, ufaklık sizsiz 1 hafta idare edebilir belki babannesiyle evdekinden daha keyifli zaman bile geçirebilir ama ablasının bir hafta boyunca anne-babasıyla gezip tozmasını çok kıskanır hayatta unutmaz. Mümkünse ikisini de bırakın ya da ikisini de götürün.
Yabancı turistlerle karşılaşıyorum hergün tarihi yarımadada daha küçük çocuklarıyla tursuz İstanbul gezisi yapıyorlar, o kalabalık tramvaylara binip, bütün gün kalabalık çarşıları, camileri, müzeleri geziyorlar. Siz de az-biraz eforla Karadeniz gezisi yapabilirsiniz gayet. Ama eğer iş yerinde çok yoruluyorum tatili daha keyifle geçireyim ya da çocukları götürdüğüme değsin en azından hatırlıyor olsunlar diyorsanız, 2-3 yıl daha sakin tatiller tercih edin hep beraber Güneye yahut egeye gidip, apartta/pansiyonda kalmalı tatiller yapın. Çocuklar biraz büyüyünce hep beraber gidersiniz turlara nasılsa her firma hemen hemen her mevsimde düzenliyor bu turlardan.
Haklısınız o doğmadan çektirdiğimiz fotoları bile görünce, ben de olsaydım diyo. Normalde çok hareketli ve biraz aksi bir çocuk oralarda zaptedebilirmiyim bilmiyorum. 1-2 saatliğine bile bir yere gitsek hemen eve dönmek istiyo ve ablayla çok uğraşıyo. Resmen bunaltıyo insanı ama kıyamıyorum da.
Bu arada zaten güneydeyiz. En basitinden Antalya'ya ayda 3-4 kez gidebiliyoruz ve ikisini de götürüyoruz. Ne bilim gitmesek mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?