- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne var yani bunda isterse 10 kişi gelsin gereksiz buldum şu anda düşüncenizi. Bu şekilde devam ederseniz ilerde istenmeyen kişi olursunuz.Zaten bende gidicem yani üçümüz gidecektik başta
Sonra ne oldu ki ?Zaten bende gidicem yani üçümüz gidecektik başta
Sonra ne oldu ki ?Zaten bende gidicem yani üçümüz gidecektik başta
Eee sende git.
Siz de onlarla gidin madem ?
güven sorununuz var kesinlikle
Ne var yani bunda isterse 10 kişi gelsin gereksiz buldum şu anda düşüncenizi. Bu şekilde devam ederseniz ilerde istenmeyen kişi olursunuz.
Sonra işte hocanın kardeşi ve başka bi bayan da dahil oldularSonra ne oldu ki ?
Evet demek ki çok meraklı onlarla gitmeyeBen vallahi ne kocanızı çözdüm,ne sizi ne rahat kadınlarmış böyle o bahane bu bahaneyle Oray'a buraya gitmeye evli bir erkekle,eşiniz de ne meraklı kadınlarla gitme uğruna konuşma uğruna sizinle tartışmaya.
Ve siz de her problemde sanki ilk kez böyle davranıyormuş gibi eşiniz tartışıyorsunuz.Siz de gidin diyeceğim ama bunda gittiniz bir ömür Nasıl gideceksiniz.
Tek kalmayacaktı ki üçümüz gezecektik işteay elif siz karı koca kadın sap gibi tek mi kalsın çağırmış işte arkadaşını yanına..
tanımıyorsan tanışır kaynaşırsın ısırmaz seni korkma.
Siz rahat bir insan da değilsiniz belli yani nasıl cür et ediyor böyle.Söz verdim diyerek işi bağlıyor işte.Sözden önce eş gelir ve eşe sorulur.Ben eşini bunalttıgını degil de eşinle ayrı karakterlerde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden eşin gezerken sen hep kendini yıpratacaksın gibi geliyor.Temennim düzelmenizden yana eşinizle fakat sanki daha çok siz yıpranacaksınız gibi.Evet demek ki çok meraklı onlarla gitmeye
Dediğim gibi daha öncede oldu ama vaxgeçti gitmekten istemedim çünkü
Bunda hocaya söz verdim diyo
Aynen öyle benden onay alması gerekirdiSiz rahat bir insan da değilsiniz belli yani nasıl cür et ediyor böyle.Söz verdim diyerek işi bağlıyor işte.Sözden önce eş gelir ve eşe sorulur.Ben eşini bunalttıgını degil de eşinle ayrı karakterlerde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden eşin gezerken sen hep kendini yıpratacaksın gibi geliyor.Temennim düzelmenizden yana eşinizle fakat sanki daha çok siz yıpranacaksınız gibi.
Çok haklısın işte böylesine herşey müstehakeşiniz de hiç akillanmiyor
sanki sizi tanımıyor bu konulara karşı olduğunuzu bilmiyor
adam da sorunlu
Zehir edersen sen zararli cikacaksin yineAynen öyle benden onay alması gerekirdi
Ben gitsemde kuzu kuzu gitmiycem zaten
Zehir edicem ona bu geziyi bu kadar da olmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?