- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
O kim oluyor tam olarak anlamadim amaevli erkekle gezme planı yapıp karısıyla irtibatı olmayan bayan
senin eşin çok seviyor böyle alengirli planları elif:))ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Eşim hocasına(bayan) söz vermişti bir yere geziye gidecektik beraber ,geçen gün dedi ki nisanda gidiyoruz ona göre ayarla işlerini ama hocanın kız kardeşi ve başka bir bayan var oda gelecek( bu bayan da eskiden benim bölümümde asistandı doktorasını bitiremedi başka bir kuruma geçti)
Ben tabi sinirlendim ne işim bir samimiyetimin olmadığı insanlarla dedim haksız mıyım?
Oda ben ne diyim getirmemi diyim dedi..
Ama ben inanmıyorum onların geleceğini sonradan öğrendiğine kesin biliyodu ona göre söz verdi!
Neyse işte tartıştık dün. Sorun bu.
Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız , bi arkadaşı ve eşiyle gidecektik ben yine tanımıyodum bayanı istemedim, eşim baktı ki olmayacak vazgeçti gitmekten
Ama bunda kesin gidicez hocaya söz verdim dedi. İstemiyorum ya ama gitmesem de olmaz öümkün değil 3 bsyanla eşim sinir oluyorum düşününce
Demek ki güvenilmeyecek şeyler yapılmış güvenilse bırakır gider nereye isterse.O kim oluyor tam olarak anlamadim ama
Mesele esine ve kendine guvenmek aslinda. Ne elif kocasina guveniyor ne de kocasi elife guveniyor.
Elifin kocasi elifi takmiyor zaten. Yoksa ben asla karsi degilim hep birlikte cikilan gezilere. Topluluk icerisinde yasiyorum,dunya kocamdan ibaret degil yaniDemek ki güvenilmeyecek şeyler yapılmış güvenilse bırakır gider nereye isterse.
Eşinin iş arkadaşını kasdettim.Eşinle konuş demeden kendi aralarında söz verip eşe de gelmek veya gelmemek kalıyorsa.Sıkıntı orda başlar.Buna nadir insanlar olumlu yanıt verir.
grup yapın. o niyetle geliyolar kesin. senin koca çünkü bulunmaz hint kumaşı.
Akılları buna çalışan sizlersinizSabah sabah koptum. Hay sen çok yaşa. İşte akıllara buna çalışıyor anca biz bisey diyince de mune cimbizlar bizi.
Bencede hoş değil işte bazıları bunu anlayamıyorben enbaştan daha eşimle başbaşa gtmeyi tercih ederdim. hee grup ile gideceksek zaten kimlerin geldiğini takmazdım.. eşimi koluma takr keyfime bakardım. ama 4 bayan 1 erkek hoş gözükmüyor göze ne blim
Ama tanımadığım insanlarla gitmek istememem çok normal değil mi sizce de
İyide kimse kimseyi baştan tanımıyor ki sonuçta eşinizi de tanımıyordunuz. Tanışıp evlendiniz değil mi? Ön yargılı olmayın belki seveceksiniz insanları
Konumuz Elif hanımdan ibaret olduğu için aradaki uyumsuzluk,güven sorunu,sorumsuzluk aslolan.Bizim konumuz ayrı..Uyum,saygı,sorumluluk varsa tabiki rahatlıkla gezilir hep birlikte.Elifin kocasi elifi takmiyor zaten. Yoksa ben asla karsi degilim hep birlikte cikilan gezilere. Topluluk icerisinde yasiyorum,dunya kocamdan ibaret degil yani
ben gtmekten vazgeçerdim kendimi yormazdım keyif almayacağım bi gezi içinAnlaya anlaya bunu mu anladın oysa çok açık yazmıştım
Akılları buna çalışan sizlersiniz
Bencede hoş değil işte bazıları bunu anlayamıyor
Zaten ikimiz gidiyoruz herzaman bi kez daha olmuştu böyle biley bu ikinciBenim anlamadigim neden illa başkalarıyla gidiyorsunuz hep? Eşinizle tek gidin tatile mi geziye mi artık her neyse.
Var tabi olabilir mantıklı bi fikirSizin hiç erkek tanıdığınız yok mu? Kardeşinizi kuzeninizi falan çağırın ya da peşine takın siz gitmeyin.
İstnbula haftasonu.nereye gidiyorsunuz cümbür cemaat geziye ,güven meselesi değil konu ,geziye gideceksem tanıdığım çiftlerle güzel vakit geçirmek için giderim ya da eşimle başbaşa giderim.günü birlik bir gezi mi konaklamalı mı
Herkes sevmek zorunda mı peki tanımadığı insanlarla vakit geçirmeyi?ne güzel yeni insanlarla geziye gidip ebru gündeş dinleyecekmişsiniz senin derdin ne ben anlamıyorum. meslektaşız seninle ben de ünide çalışıyorum ama sen inanılmaz asosyalsin hayret ediyorum sana.
bunu eşine sormalısın.Herkes sevmek zorunda mı peki tanımadığı insanlarla vakit geçirmeyi?
Benim çevrem bana yeter, zaten o iki kişiyi bir daha göreceğimi bile sanmıyorum
Herkes sevmek zorunda mı peki tanımadığı insanlarla vakit geçirmeyi?
Benim çevrem bana yeter, zaten o iki kişiyi bir daha göreceğimi bile sanmıyorum
Herkes standart olamazbunu eşine sormalısın.
mecburmuyum diye.
huyunu suyunu bilerek sana rağmen böyle alengirli planlar yapan eşine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?