Gezi

ben enbaştan daha eşimle başbaşa gtmeyi tercih ederdim. hee grup ile gideceksek zaten kimlerin geldiğini takmazdım.. eşimi koluma takr keyfime bakardım. ama 4 bayan 1 erkek hoş gözükmüyor göze ne blim

senin eşin çok seviyor böyle alengirli planları elif:))

O kim oluyor tam olarak anlamadim ama
Mesele esine ve kendine guvenmek aslinda. Ne elif kocasina guveniyor ne de kocasi elife guveniyor.
Demek ki güvenilmeyecek şeyler yapılmış güvenilse bırakır gider nereye isterse.
Eşinin iş arkadaşını kasdettim.Eşinle konuş demeden kendi aralarında söz verip eşe de gelmek veya gelmemek kalıyorsa.Sıkıntı orda başlar.Buna nadir insanlar olumlu yanıt verir.

Elifin kocasi elifi takmiyor zaten. Yoksa ben asla karsi degilim hep birlikte cikilan gezilere. Topluluk icerisinde yasiyorum,dunya kocamdan ibaret degil yani

grup yapın. o niyetle geliyolar kesin. senin koca çünkü bulunmaz hint kumaşı.

Anlaya anlaya bunu mu anladın oysa çok açık yazmıştım

Sabah sabah koptum. Hay sen çok yaşa. İşte akıllara buna çalışıyor anca biz bisey diyince de mune cimbizlar bizi.
Akılları buna çalışan sizlersiniz

ben enbaştan daha eşimle başbaşa gtmeyi tercih ederdim. hee grup ile gideceksek zaten kimlerin geldiğini takmazdım.. eşimi koluma takr keyfime bakardım. ama 4 bayan 1 erkek hoş gözükmüyor göze ne blim
Bencede hoş değil işte bazıları bunu anlayamıyor

Elifin kocasi elifi takmiyor zaten. Yoksa ben asla karsi degilim hep birlikte cikilan gezilere. Topluluk icerisinde yasiyorum,dunya kocamdan ibaret degil yani
Konumuz Elif hanımdan ibaret olduğu için aradaki uyumsuzluk,güven sorunu,sorumsuzluk aslolan.Bizim konumuz ayrı..Uyum,saygı,sorumluluk varsa tabiki rahatlıkla gezilir hep birlikte.

Benim anlamadigim neden illa başkalarıyla gidiyorsunuz hep? Eşinizle tek gidin tatile mi geziye mi artık her neyse.

Sizin hiç erkek tanıdığınız yok mu? Kardeşinizi kuzeninizi falan çağırın ya da peşine takın siz gitmeyin.

nereye gidiyorsunuz cümbür cemaat geziye ,güven meselesi değil konu ,geziye gideceksem tanıdığım çiftlerle güzel vakit geçirmek için giderim ya da eşimle başbaşa giderim.günü birlik bir gezi mi konaklamalı mı

Benim anlamadigim neden illa başkalarıyla gidiyorsunuz hep? Eşinizle tek gidin tatile mi geziye mi artık her neyse.
Zaten ikimiz gidiyoruz herzaman bi kez daha olmuştu böyle biley bu ikinci

Sizin hiç erkek tanıdığınız yok mu? Kardeşinizi kuzeninizi falan çağırın ya da peşine takın siz gitmeyin.
Var tabi olabilir mantıklı bi fikir
İstnbula haftasonu.
Ebru gündesi dinlemek istiyormus hanfendiler

ne güzel yeni insanlarla geziye gidip ebru gündeş dinleyecekmişsiniz senin derdin ne ben anlamıyorum. meslektaşız seninle ben de ünide çalışıyorum ama sen inanılmaz asosyalsin hayret ediyorum sana.
Herkes sevmek zorunda mı peki tanımadığı insanlarla vakit geçirmeyi?
Benim çevrem bana yeter, zaten o iki kişiyi bir daha göreceğimi bile sanmıyorum

bunu eşine sormalısın.
mecburmuyum diye.
huyunu suyunu bilerek sana rağmen böyle alengirli planlar yapan eşine:))

iyi de o zaman eşin bilmiyor mu senin bu işleri sevmediğini? onda da var bi gariplik takmıyor seni gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…