Gezi

Zehir edersen sen zararli cikacaksin yine
Onceki seferler oldugu gibi
Adam laylay takilcak sen uyuz oldugunla kalacan
Ah elif ah bi akillanmadin kiz gunah diil mi canina
Daha önce gitmedik ki kimseyle vazgeçirdim daha doğrusu
Ama zararlı çıkacağımı sanmıyorum çok kıymetli misafirleri rahatsız olucak en azından

Bu gezi nasil bi gezi. Tarigi bibsehir mi kongre seminer vs mi var, ozel zamanininiz kalacak mi? Hocayı anlıyorum ben de olsam bir çiftin yaninda tek olmak istemem. Su durumda ne yapardim, güzelce hazırlanır gruba katilirdim

Bu gezi nasil bi gezi. Tarigi bibsehir mi kongre seminer vs mi var, ozel zamanininiz kalacak mi? Hocayı anlıyorum ben de olsam bir çiftin yaninda tek olmak istemem. Su durumda ne yapardim, güzelce hazırlanır gruba katilirdim
Hayır tamamen keyfi yapılan bir gezi

üzülüyor mu acaba?
Şu an üzülmüyor sadece dünki tartışmadan dolayı huzursuz oldu ama gittiğimizde üzülecek

Ama zararlı çıkacağımı sanmıyorum çok kıymetli misafirleri rahatsız olucak en azından

Eşinizi ne duruma düşüreceğinizin farkında mısınız ?
Zaten sizin de gittiğiniz bir yer
Hocam dediği bir insana söz vermiş, gelecek olanlara da gelme denmez
İnsanlar böyle kaynaşır, siz de kaynaşmayı deneyin, bıktırmayın adamı
Sizde dahil olun, hem gezinin tadını çıkarın, hem huzurunuz kaçmasın

Tek kalmayacaktı ki üçümüz gezecektik işte

Napacak o tanimadigin insanlar sana?Gazozuna ilac mi atacak? Seni extacy emi alistiracak ?Ne olabilir yani ne? Magarada mi yasiyosun ki tanimadigim insan tanimadigim insan diye tutturuyosun ? Senin pozisyonunda insanlar sosyal olurlar ,aktif olurlar ki esinin pozisyonu da bu...

Aman sakın kimseyle bir yere gitmeyin , yeni kimseyle tanismayin, eşini eve kapat sende evden çıkma. Kainata bunu borclusunuz lutfen, bütün giderleriniz benden bak valla.

ben sizi haklı buldum
ben olsam hocayı da istemezdim kıskançlıktan değil yanlış anlaşılmasın
eşim ve ben başbaşa gitmek isterdim sadece ne işi var tanımadığım kadınların yanımızda
sen götürsen eşinin tanımadığı bilmediği 2 erkek? ne der acaba

Ne alakası var rahatlıkla, ne kadar fesatsin.bizde işyerinde organizasyonlar yapariz evli bekar bakmadan kim gelmek isterse gelir. Sevismiyoruz yani fesatlar sizi. Allah tan çevremde sizin gibiler yok. Caninizida yazık. Böyle hayat mı geçer ya. Zavallilar

Terbiyeni takın arkadaşım. Çevrende bizim gibiler olsa birazcık edepli konuşmayı bilirdin.Konu sahibinin geçmiş olaylarından yola çıkarak yorum yaptık.Sizin kiminle gezip,kiminle gezmediğiniz,kiminle sevişip kiminle sevişmediğiniz bizi ilgilendirmiyor.Sen nerden üstüne alındın acaba? :)
Ayrıca evli erkekle gezme planı yapıp karısıyla irtibatı olmayan bayan benim için rahattır.Allah size öyle duyarlı eş nasip etsin o Zaman ne diyelim.

Tabiki kimle gezip kimle seviştiğim seni hiiiic ilgilendirmez.ben ne kocami pamuklara sarip saklarım ne de o beni. Neden? Çünkü hem birbirimize hem kendimize guveniriz. Senin fesat olduğun bana ima ettiklerinden bile anlaşılıyor. Uzak dur benden zira aynı kulvarda dahi değiliz. Zavalli ve vasıfsızsin belli. aman kocana sahip çık olur mu alıp kacmasinlar.

Hadi kk bay ben gidiyorum. Size kolay gelsin

Selametle şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…