- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Daha önce gitmedik ki kimseyle vazgeçirdim daha doğrusuZehir edersen sen zararli cikacaksin yine
Onceki seferler oldugu gibi
Adam laylay takilcak sen uyuz oldugunla kalacan
Ah elif ah bi akillanmadin kiz gunah diil mi canina
Ben uzuleceksin anlaminda dedim. Adam seni takmiyor ki diledigi yere soz veriyor baksana. Goze almis ve dert etmiyor demek kiDaha önce gitmedik ki kimseyle vazgeçirdim daha doğrusu
Ama zararlı çıkacağımı sanmıyorum çok kıymetli misafirleri rahatsız olucak en azından
Evet ama o da üzülecekBen uzuleceksin anlaminda dedim. Adam seni takmiyor ki diledigi yere soz veriyor baksana. Goze almis ve dert etmiyor demek ki
üzülüyor mu acaba?Evet ama o da üzülecek
Hayır tamamen keyfi yapılan bir geziBu gezi nasil bi gezi. Tarigi bibsehir mi kongre seminer vs mi var, ozel zamanininiz kalacak mi? Hocayı anlıyorum ben de olsam bir çiftin yaninda tek olmak istemem. Su durumda ne yapardim, güzelce hazırlanır gruba katilirdim
Şu an üzülmüyor sadece dünki tartışmadan dolayı huzursuz oldu ama gittiğimizde üzüleceküzülüyor mu acaba?
Daha önce gitmedik ki kimseyle vazgeçirdim daha doğrusu
Ama zararlı çıkacağımı sanmıyorum çok kıymetli misafirleri rahatsız olucak en azından
Tek kalmayacaktı ki üçümüz gezecektik işte
Aman sakın kimseyle bir yere gitmeyin , yeni kimseyle tanismayin, eşini eve kapat sende evden çıkma. Kainata bunu borclusunuz lutfen, bütün giderleriniz benden bak valla.Daha önce gitmedik ki kimseyle vazgeçirdim daha doğrusu
Tek kalmayacaktı ki üçümüz gezecektik işte
Sonra universitede herkes senin icin falancanin manyak karisi diye bahsedecek elif, akademik kariyerinin yaninda bu basligi da istediginden emin misin? Gidip adami rezil edince eline gecen sey bu olacak uzgunumEvet ama o da üzülecek
Ne alakası var rahatlıkla, ne kadar fesatsin.bizde işyerinde organizasyonlar yapariz evli bekar bakmadan kim gelmek isterse gelir. Sevismiyoruz yani fesatlar sizi. Allah tan çevremde sizin gibiler yok. Caninizida yazık. Böyle hayat mı geçer ya. ZavallilarBen vallahi ne kocanızı çözdüm,ne sizi ne rahat kadınlarmış böyle o bahane bu bahaneyle Oray'a buraya gitmeye evli bir erkekle,eşiniz de ne meraklı kadınlarla gitme uğruna konuşma uğruna sizinle tartışmaya.
Ve siz de her problemde sanki ilk kez böyle davranıyormuş gibi eşiniz tartışıyorsunuz.Siz de gidin diyeceğim ama bunda gittiniz bir ömür Nasıl gideceksiniz.
Terbiyeni takın arkadaşım. Çevrende bizim gibiler olsa birazcık edepli konuşmayı bilirdin.Konu sahibinin geçmiş olaylarından yola çıkarak yorum yaptık.Sizin kiminle gezip,kiminle gezmediğiniz,kiminle sevişip kiminle sevişmediğiniz bizi ilgilendirmiyor.Sen nerden üstüne alındın acaba? :)Ne alakası var rahatlıkla, ne kadar fesatsin.bizde işyerinde organizasyonlar yapariz evli bekar bakmadan kim gelmek isterse gelir. Sevismiyoruz yani fesatlar sizi. Allah tan çevremde sizin gibiler yok. Caninizida yazık. Böyle hayat mı geçer ya. Zavallilar
Tabiki kimle gezip kimle seviştiğim seni hiiiic ilgilendirmez.ben ne kocami pamuklara sarip saklarım ne de o beni. Neden? Çünkü hem birbirimize hem kendimize guveniriz. Senin fesat olduğun bana ima ettiklerinden bile anlaşılıyor. Uzak dur benden zira aynı kulvarda dahi değiliz. Zavalli ve vasıfsızsin belli. aman kocana sahip çık olur mu alıp kacmasinlar.Terbiyeni takın arkadaşım. Çevrende bizim gibiler olsa birazcık edepli konuşmayı bilirdin.Konu sahibinin geçmiş olaylarından yola çıkarak yorum yaptık.Sizin kiminle gezip,kiminle gezmediğiniz,kiminle sevişip kiminle sevişmediğiniz bizi ilgilendirmiyor.Sen nerden üstüne alındın acaba? :)
Ayrıca evli erkekle gezme planı yapıp karısıyla irtibatı olmayan bayan benim için rahattır.Allah size öyle duyarlı eş nasip etsin o Zaman ne diyelim.
Tabiki kimle gezip kimle seviştiğim seni hiiiic ilgilendirmez.ben ne kocami pamuklara sarip saklarım ne de o beni. Neden? Çünkü hem birbirimize hem kendimize guveniriz. Senin fesat olduğun bana ima ettiklerinden bile anlaşılıyor. Uzak dur benden zira aynı kulvarda dahi değiliz. Zavalli ve vasıfsızsin belli. aman kocana sahip çık olur mu alıp kacmasinlar.
Hadi kk bay ben gidiyorum. Size kolay gelsin
Sağol seker paremmSelametle şekerim
Sabah sabah koptum. Hay sen çok yaşa. İşte akıllara buna çalışıyor anca biz bisey diyince de mune cimbizlar bizi.grup yapın. o niyetle geliyolar kesin. senin koca çünkü bulunmaz hint kumaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?