bence burada en belirleyici şey yolsuzluk üzerine bu kadar gidilmesi. her iki muhalefetin de ilk şartı buydu. zaman kazanmak ve şansı zorlamak gibi geliyor bana. ama hayırlısı olsun. bence de ülkemiz huzur bulsun hiçbir anne evladı için gözyaşı dökmesin. ocaklara ateş düşmesin. şu durumda en çok halka olan oluyor. umarım her şey daha güzel olur.Bu düşüşten sonra çıkış olur mu bilmem. .
CHP AKp teklif bile etmedi demesi ,
Başkanlık Sistemi hızla hedefe gidildiği görülüyor. .
İyi olan kazansın. .
Ülkemiz huzur içinde olsun. .
Artık şehit olmasın! !!
Aynenn öyle. .bence burada en belirleyici şey yolsuzluk üzerine bu kadar gidilmesi. her iki muhalefetin de ilk şartı buydu. zaman kazanmak ve şansı zorlamak gibi geliyor bana. ama hayırlısı olsun. bence de ülkemiz huzur bulsun hiçbir anne evladı için gözyaşı dökmesin. ocaklara ateş düşmesin. şu durumda en çok halka olan oluyor. umarım her şey daha güzel olur.
Evet, bakalım şimdi ne yapacaklar. Kasımda olacakmış sanırım, yine sınav zamanımıza denk gelmese bari.ama burada belirleyici olan akpartinin 14 ilde çoğunluğu kazandığı halde son seçimde hdp 9 ili alması bu demek oluyor ki ak partinin %9luk kaybı buradan kaynaklanıyor. şimdi bu olaylarla iyice sarpa saracak. kayan kesim akpartinin bünyesinde daha fazla
Dıyelim AKP terörü artırdı,peki bu ülkede yıllardır AKP yok,ama terörün çok daha azılısı,her gun onlarca şehıt haberleri,yıllarca vardı,o zaman suçlu kımdı,size göre AKP geldi,terör bıttı,ama AKP ıktıdar olmayınca terör başladı ıddıanız var,sen AKP ıkdıarındaki şehit sayısı ile,geçmiş Yılları bır karşılaştır,bunun adı demokrası değil,dış güçlerin oyunu,seçilmemiş değil ayrıca bırıncı partı AKP,hidro meydan kursunlar MHP HDP CHP ,bızde alkışlayalım,bunun adı demokrasıSeçilemeyince terörü coşturup erken seçime gidip halkı kendine mecbur etmek mi demokrasi?
Mümkünse düşmesin evet, yine düşerse bu adam tüm ulkeyi savaşa sokar bu sefer.turkiye tarihi en karanlık ve kanlı dönemini yaşar bence.Ya şu seçimde AKP'nin oylarının artacağını düşünen sadece ben mi varım? Hiç sanmıyorum ben oyların düşeceğini.
Dıyelim AKP terörü artırdı,peki bu ülkede yıllardır AKP yok,ama terörün çok daha azılısı,her gun onlarca şehıt haberleri,yıllarca vardı,o zaman suçlu kımdı,size göre AKP geldi,terör bıttı,ama AKP ıktıdar olmayınca terör başladı ıddıanız var,sen AKP ıkdıarındaki şehit sayısı ile,geçmiş Yılları bır karşılaştır,bunun adı demokrası değil,dış güçlerin oyunu,seçilmemiş değil ayrıca bırıncı partı AKP,hidro meydan kursunlar MHP HDP CHP ,bızde alkışlayalım,bunun adı demokrası
niye böyle düşünüyorsun anlamadım inanMümkünse düşmesin evet, yine düşerse bu adam tüm ulkeyi savaşa sokar bu sefer.turkiye tarihi en karanlık ve kanlı dönemini yaşar bence.
Niye böyle düşünüyorum sence?niye böyle düşünüyorsun anlamadım inan
akp de en az hdp kadar tehlikeli.bence recep tayyip erdogan hatayı başbakanlıgı bırakmakla yaptı erken seçim olursa oyunun da fazla düşünecegini zannetmiyorum umarım hdp oyunu yükseltmez asıl önemli olan bu ve bence akp iktidar olur
o kadarda degil hdp =pkkakp de en az hdp kadar tehlikeli.
o kadarda degil hdp =pkk
akp yi sevmesen bile onunla bir tutma bu o partiye oy verenlere haksızlık olur
öyle diyorsan öyle olsunşu günlerde akp=pkk. Hiç bu kadar net görmemiştim. Aydınlanma yaşadım. Pkk korkumdan oyum akpye.
Yoo o kadar da vallahi. hiç haksızlık olmaz.akp li sözde milliyetçi kadınlar buraya gelip; mutlu olun hdp liler üste üste şehit verdik naraları atmasın çünkü komik ötesi. akp nin üvey çocuğudur hdp bu kadar basit.o kadarda degil hdp =pkk
akp yi sevmesen bile onunla bir tutma bu o partiye oy verenlere haksızlık olur
ne yazacagımı bilemedim çünkü senin fikrini ne yazsam degiştirememYoo o kadar da vallahi. hiç haksızlık olmaz.akp li sözde milliyetçi kadınlar buraya gelip; mutlu olun hdp liler üste üste şehit verdik naraları atmasın çünkü komik ötesi. akp nin üvey çocuğudur hdp bu kadar basit.
Her şeyi yapar o, gözü dönmüş.Mümkünse düşmesin evet, yine düşerse bu adam tüm ulkeyi savaşa sokar bu sefer.turkiye tarihi en karanlık ve kanlı dönemini yaşar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?