- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Taşınacağı yer araç mesafesinde. Araçsız Gidip dönebileceğim bir yerde değilBen boyle birsey yasasam basina birsey mi geldi diye dusunurum, ghostlandim mi diye dusunmem sahsen
Online olmadi mi hicbir yerde?
Tasinacagi yere gidip aksam ustu bakabilirsin ulasacagin kimse yoksa
selam arkadaşlar;
dün akşamdan beri erkek arkadaşımdan mesajlarıma cevap alamıyorum. en son 19.00 civarı konuştuk ondan sonra cevap yok. hatta bugün benim yaşadığım şehre taşınacaktı. akşam saatlerinde burada olmayı planlıyordu ama dediğim gibi dünden beri haber alamıyorum.
ghostlandım mı acaba diye düşünüyorum ama hiç bir yerden engel de yok. ne yapsam bilemedim. (haber alabileceğim ortak tanıdık yok )
5 dk bile cevap yazabilir insanTaşınma işleri yoğun işlerdir genelde. Fırsatı olmamıştır diye düşünürdüm ben.
5 dk bile cevap yazabilir insan
Love bombing var mıydı yoksa direk ghosting mi oldu?selam arkadaşlar;
dün akşamdan beri erkek arkadaşımdan mesajlarıma cevap alamıyorum. en son 19.00 civarı konuştuk ondan sonra cevap yok. hatta bugün benim yaşadığım şehre taşınacaktı. akşam saatlerinde burada olmayı planlıyordu ama dediğim gibi dünden beri haber alamıyorum.
ghostlandım mı acaba diye düşünüyorum ama hiç bir yerden engel de yok. ne yapsam bilemedim. (haber alabileceğim ortak tanıdık yok )
Yoğun mesaj atan biriydi iletişimimiz böyle kesik değildiBazısı yazar, bazısı yazmaz. Erkek arkadaşınızı siz bizden daha iyi tanırsınız. Eğer çok tuhafsa yazmıyor olması başına kötü bir şey de gelmiş olabilir.
Sevgisini belli eden biriydiLove bombing var mıydı yoksa direk ghosting mi oldu?
başına bir şey gelmesindense ghostlanmayı tercih ederimbelki ölmüştür niye hemen ghostlandım diye düşünüyorsun
Ay Allah korusunAllahım korusun başına bir iş geldi galiba.
Yoğun mesaj atan biriydi iletişimimiz böyle kesik değildi
Belki başka bi durum vardır yokmu ona ulaşabilecek ortak tanıdığınızselam arkadaşlar;
Ghost işi nasıl oluyor bilmiyorum da erkek arkadaşım beni aramasa aklıma bu gelirdi.Ay Allah korusun
Ay yok onu yapmam ben işte bir kere ulaşamadığım bir arkadaşım için ablasına yazmıştım kıyameti kopartmıştı arkadaşım nasıl yazarsın ablama diyeOrtak tanıdık yok demişsiniz ama illa ki vardır ulaşıp sorabileceğiniz birisi. Telefonla değilse de sosyal medyadan ulaşabileceğiniz birileri vardır. Ama bence her türlü bu akşama kadar bekleyin bir şey yapmadan önce.
İlişkinin ortasında kaybolmakghostlanmak ne demek ya ilk defa duydum çözemedim
Maalesef hiç ortak arkadaş yok.Ghost işi nasıl oluyor bilmiyorum da erkek arkadaşım beni aramasa aklıma bu gelirdi.
Hiç mi ortak arkadaş yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?