Ghostlandım mı?

Love bombing var mıydı yoksa direk ghosting mi oldu?
Vay be unu eleyip eleği asanlar olarak ne yabancı kalmışız bu terimlere bizim zamanimizda yoktu böyle şeyler
Konu sahibi bombing mi ghosting mi bilmem ama ilgisi olan seven erkek iki eli kanda olsa dünden beri bişey yazardı bunu çok iyi biliyorum. Hiç zamanı olmasa tuvalete gittiğinde yazar yine de yazar yani umursayan insan.

Gaslighting var bide

Tanıştığımız andan beri bunu yapan hatta ben yazmadığım zaman cevap veremiyorsam bile o an yaz diyen adam bunu yapan işte o yüzden şaşırdım

İş çıkışı araçsız gidebileceğim bir yer değil. Gitsem o saatten sonra dönüş taşıtı olmayan bir ilçe

Yani açıkçası pek çözüm yolu bırakmıyorsunuz. Bu durumda bugün de oturup telefon bekleyeceksiniz. Kötü bir şey olduysa da duyulur zaten bir şekilde.

Tanıştığımız andan beri bunu yapan hatta ben yazmadığım zaman cevap veremiyorsam bile o an yaz diyen adam bunu yapan işte o yüzden şaşırdım
Haklısın tabiki sasırmakta. İnsan istemiyor olsa bile bunu söylemenin bir sürü yolu var bu şekilde aniden mesajı kesmek hiç insancıl değil. Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Yüzyüze görüşme olmuş muydu?

Arkadaştık önceden ama şu son 15 gündür yoğun bir flört ve sevgili ilişkisi vardı aramızda hatta bir an önce yaşadığım şehre taşınmayı bekliyordu

Daha önceden arkadaştık ama ilişki yeni olduğu için ortak çevremiz yoktu oda zatem şehir değiştirecekti

başına bişey gelmiştir bi durum olmuştur
hiçbir yerde online olmadı mı ? whatsapp sosyal medya falan ?
aranızda bi tartışma sorun sıkıntı vs yaşandı mı ?

Arkadaştık önceden ama şu son 15 gündür yoğun bir flört ve sevgili ilişkisi vardı aramızda hatta bir an önce yaşadığım şehre taşınmayı bekliyordu
Allah Allah ya. Neden bu şekilde yaptı acaba. Whatsapa falan giriyor mu? Bişey yazarsa bizede yazın olur mu? Nedeni neymiş cidden merak ettim yani bu şekilde olan bı durum nasıl aniden biter ki tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…