- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.587
- 208
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ay yok onu yapmam ben işte bir kere ulaşamadığım bir arkadaşım için ablasına yazmıştım kıyameti kopartmıştı arkadaşım nasıl yazarsın ablama diye
Hemen hemen 19 saattir bir haber alamıyorum amaAcaba yapı olarak biraz erken panikleyen biri olabilir misiniz?
Vay be unu eleyip eleği asanlar olarak ne yabancı kalmışız bu terimlereLove bombing var mıydı yoksa direk ghosting mi oldu?
Hemen hemen 19 saattir bir haber alamıyorum ama
Gaslighting var bideVay be unu eleyip eleği asanlar olarak ne yabancı kalmışız bu terimlerebizim zamanimizda yoktu böyle şeyler
Konu sahibi bombing mi ghosting mi bilmem ama ilgisi olan seven erkek iki eli kanda olsa dünden beri bişey yazardı bunu çok iyi biliyorum. Hiç zamanı olmasa tuvalete gittiğinde yazar yine de yazar yani umursayan insan.
Maalesef işteDevir öyle kötü ki, ben de ghostlandığımı düşünürdüm.
Beklemekten başka çare yok.
Tanıştığımız andan beri bunu yapan hatta ben yazmadığım zaman cevap veremiyorsam bile o an yaz diyen adam bunu yapan işte o yüzden şaşırdımVay be unu eleyip eleği asanlar olarak ne yabancı kalmışız bu terimlerebizim zamanimizda yoktu böyle şeyler
Konu sahibi bombing mi ghosting mi bilmem ama ilgisi olan seven erkek iki eli kanda olsa dünden beri bişey yazardı bunu çok iyi biliyorum. Hiç zamanı olmasa tuvalete gittiğinde yazar yine de yazar yani umursayan insan.
İş çıkışı araçsız gidebileceğim bir yer değil. Gitsem o saatten sonra dönüş taşıtı olmayan bir ilçeO zaman uzak yer demeyeceksiniz, akşam gidip taşınacağı yere bakacaksınız. Belki o zamana kadar bir haber çıkar.
İş çıkışı araçsız gidebileceğim bir yer değil. Gitsem o saatten sonra dönüş taşıtı olmayan bir ilçe
Bu ne demek oluyor? Neler çıkmış :))Gaslighting var bide
Beklemekten başka bir şey yapamıyorum zaten şu an daYani açıkçası pek çözüm yolu bırakmıyorsunuz. Bu durumda bugün de oturup telefon bekleyeceksiniz. Kötü bir şey olduysa da duyulur zaten bir şekilde.
Haklısın tabiki sasırmakta. İnsan istemiyor olsa bile bunu söylemenin bir sürü yolu var bu şekilde aniden mesajı kesmek hiç insancıl değil. Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Yüzyüze görüşme olmuş muydu?Tanıştığımız andan beri bunu yapan hatta ben yazmadığım zaman cevap veremiyorsam bile o an yaz diyen adam bunu yapan işte o yüzden şaşırdım
Bu ne demek oluyor? Neler çıkmış :))
Haklısın tabiki sasırmakta. İnsan istemiyor olsa bile bunu söylemenin bir sürü yolu var bu şekilde aniden mesajı kesmek hiç insancıl değil. Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Yüzyüze görüşme olmuş muydu?
Daha önceden arkadaştık ama ilişki yeni olduğu için ortak çevremiz yoktu oda zatem şehir değiştirecektiErkek arkadaşım diyorsunuz ama ortak tanıdık yok. Böyle bir şey nasıl olabilir? Yalnızca yazıştığınız flört ettiğiniz biri gibi geldi bana sevgiliden ziyade. Eğer öyleyse ghostlanmışsınız geçmiş olsun.
Allah Allah ya. Neden bu şekilde yaptı acaba. Whatsapa falan giriyor mu? Bişey yazarsa bizede yazın olur mu? Nedeni neymiş cidden merak ettim yani bu şekilde olan bı durum nasıl aniden biter ki tuhaf.Arkadaştık önceden ama şu son 15 gündür yoğun bir flört ve sevgili ilişkisi vardı aramızda hatta bir an önce yaşadığım şehre taşınmayı bekliyordu
bu çok saçma değil mi sevgililik için ?İş çıkışı araçsız gidebileceğim bir yer değil. Gitsem o saatten sonra dönüş taşıtı olmayan bir ilçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?