- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Son görülmeleri kapalı / paylaşım yokbaşına bişey gelmiştir bi durum olmuştur
hiçbir yerde online olmadı mı ? whatsapp sosyal medya falan ?
aranızda bi tartışma sorun sıkıntı vs yaşandı mı ?
Şu an ben merkezdeyim onun yaşayacağı yer yazlık belde araçsız 1.5 -2 saat iş çıkışıbu çok saçma değil mi sevgililik için ?
adamın başına bişey gelse sana ihtiyacı olsa yanına gidemeyecek misin yani ?
Arkadaştık önceden ama şu son 15 gündür yoğun bir flört ve sevgili ilişkisi vardı aramızda hatta bir an önce yaşadığım şehre taşınmayı bekliyordu
çevrimiçi durumu da mı kapalı ?Son görülmeleri kapalı / paylaşım yok
Mevcutta var olan büyük annesinin evine taşınacaktı zaten Şu an ben merkezdeyim onun yaşayacağı yer yazlık belde araçsız 1.5 -2 saat iş çıkışıbaşına bişey gelmemiştir inşallah, taşınacagını bildigine göre ev vs ayarlanmıştır. ben olsam bir yolunu bulup gider bakardım sağ mı hersey yolunda mı
Daha arkadaşken biliyordum yardıma çağırıyordu geleceksin dimi diyePeki bu taşınma meselesi var mıydı sohbetiniz derinleştiğinde? Yani yanlış anlamayın ama belki uzak şehirlerdeyken flörtleşmek hoşuna gitti ama yakına gelince durumun farklı olmasını istedi.
peki mevcut buyukannesi gerçekten var mı? buna eminmisinMevcutta var olan büyük annesinin evine taşınacaktı zaten Şu an ben merkezdeyim onun yaşayacağı yer yazlık belde araçsız 1.5 -2 saat iş çıkışı
Twitter ve linkedın kullanmıyor hayır hiç bir hareket yok şu ançevrimiçi durumu da mı kapalı ?
sadece paylaşım değil işte
takipçi takip edilen sayısında değişim oluyor mu mesela
linkedin aktif kullanır mı
twitter falan kullanıyorsa oraları da gözlemlemek lazım
oralarda hareket varsa ama sana cevap vermiyorsa o zaman ghostladı diye düşünebilirsin
whatsapp aero 'da çevrimiçi gözükmesi kapalı olsa bile ne zaman aktif olduğunu görüntüleyebilme gibi özellikler vardı en son
ben olsam onu indirip öyle kontrol ederdim şu an senin durumunda
ben olsam ne yapıp edip giderdim tabi çok merak ediyorsamŞu an ben merkezdeyim onun yaşayacağı yer yazlık belde araçsız 1.5 -2 saat iş çıkışı
Biz sevgili değilken vardı bu taşınma mevzusu bana göre şekillenen bir şey değildipeki mevcut buyukannesi gerçekten var mı? buna eminmisin
Daha arkadaşken biliyordum yardıma çağırıyordu geleceksin dimi diye
telefonu açık mı peki yani aradığın zaman çalıyor muTwitter ve linkedın kullanmıyor hayır hiç bir hareket yok şu an
kişi ve olaylar gerçekse umarım başına bir şey gelmemiştir. neden ghostlasın ki durduk yereBiz sevgili değilken vardı bu taşınma mevzusu bana göre şekillenen bir şey değildi
aynen başka numaradan arasın mutlakaYakınınızda birileri varsa şu anda onların telefonunu kullanarak bir daha arayın bakalım. Tabii açarsa mı daha iyi, açmazsa mı daha iyi bilemiyorum.
Yakınınızda birileri varsa şu anda onların telefonunu kullanarak bir daha arayın bakalım. Tabii açarsa mı daha iyi, açmazsa mı daha iyi bilemiyorum.
telefonu açık mı peki yani aradığın zaman çalıyor mu
kişi ve olaylar gerçekse umarım başına bir şey gelmemiştir. neden ghostlasın ki durduk yere
aynen başka numaradan arasın mutlaka
eğer onu da açmazsa başına bişey gelmiştir
açarsa konu sahibine triplenmiş demektir
Şirket hattımdan arayacağım en sonunda
yok kapalı şu an hattı.Beklediğiniz kabahat
yok kapalı şu an hattı.
bişey olmuş o zamanyok kapalı şu an hattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?