Gıcık Biri Olabilir mi?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Selam hanımlar
Fikir almak istediğim konu şu. Beni biriyle tanıştırmak istiyor bir yakınım. Bu kişi 33 yaşında. Bu zamanda 33 pek geç bir yaş değil ama çoğu kızın tercih edebileceğim eli yüzü düzgün doktor bir erkek bu zamana kadar bekar kalmışsa acaba çok mu zor biridir hatta gıcık mıdır ?
Edit: pek çapkın birine benzemiyor. evlenmek istemiş ama anlaşamamış şeklinde düşündüren veriler topladım
Tabi ki en doğru yöntem tanımak, nasip olursa tanıyacağım kendisini ama aklıma gelmişken kk ne düşünüyor acaba bu konuda diye bir sormak istedim.

Tanışmadan bilemezsiniz ki. Belki de çok iyi,anlayışlı ve sempatik biri.

Sırf 33 yaşında ve bekar diye illa bir eksisi mi olması gerekiyo,canı bu yaşta evlenmek istemiş olamaz mı?

Sizin bakis acinizla ,20 yaşından büyük kızlara evde kalmış gözüyle bakanların mantığının pek bi farkı yok,kusura bakmayın.

Senin yaş kaç ki? Adam Dr olmuş 33 de olur 43 de saçları da kırlaşır sosyal hayat da olmayabilir bu meslekte. bi gör konuş sonra olmadı danışırsın.

Gıcı gıcı gıcık olabilir

beni bu yaşta bekar olması değil biri aracılığıyla biriyle tanışmayı kabul etmesi düşündürdü. 21. yüzyılda görücü usulü tarzı tanışmaya yönelenlerin psikolojik sorun, sosyal beceri eksikliği gibi problemleri olduğunu düşünüyorum.

6 yıllık tıp fakültesi+4-5 yıl uzmanlık eğitimi+ 2 yıl mecburi hizmeti düşünürsen zaten hayata geç başlıyorlar.
Ancak genel olarak doktorlar egolu olur ve mesleğinden dolayı peşine düşen kızlarımız olduğundan biraz da çapkınlığa eğilimlidirler.
Tabi ki her dr için bu genelleme yapılamaz, bu benim tanıdıklarımdan edindiğim gözlemler..

hmm demek bir insanın tanıdığı iki kişiyi birbirine yakıştırmasını ve tanıştırmak istemesini psikolojik sorun olarak görüyorsunuz.
böylesine herşeyin çeşitlendiği ve serbestleştiği bir çağda çok gereksiz, kısıtlayıcı ve dar bir bakış açışı bence. daha da kötüsü bu yaklaşımınız bana asıl sizin psikolojiniz hakkında iyi şeyler düşündürmedi.. ne diyelim sağlık olsun..

bu arkadaş biraz erkenci davranmış 5 yıldır uzman hekim.
ailemde hekimler var zaten tanıştırmak isteyen kişi öz ablam kendisinin meslektaşı

adamlar 33 yaşında yeni uzman oluyor zaten :)
benim kuzen 37 yaşında daha yeni evlilik düşünmeye başladı, tus, uzmanlık, mecburi hizmet, askerlik, düzen kurma derken 35 oldu zaten... anca...
kendisi 5 yıldır uzman hekim .. bu arkadaş biraz hızlı davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…