Selam hanımlar
Fikir almak istediğim konu şu. Beni biriyle tanıştırmak istiyor bir yakınım. Bu kişi 33 yaşında. Bu zamanda 33 pek geç bir yaş değil ama çoğu kızın tercih edebileceğim eli yüzü düzgün doktor bir erkek bu zamana kadar bekar kalmışsa acaba çok mu zor biridir hatta gıcık mıdır ?
Edit: pek çapkın birine benzemiyor. evlenmek istemiş ama anlaşamamış şeklinde düşündüren veriler topladım
Tabi ki en doğru yöntem tanımak, nasip olursa tanıyacağım kendisini ama aklıma gelmişken kk ne düşünüyor acaba bu konuda diye bir sormak istedim.
hmm demek bir insanın tanıdığı iki kişiyi birbirine yakıştırmasını ve tanıştırmak istemesini psikolojik sorun olarak görüyorsunuz.beni bu yaşta bekar olması değil biri aracılığıyla biriyle tanışmayı kabul etmesi düşündürdü. 21. yüzyılda görücü usulü tarzı tanışmaya yönelenlerin psikolojik sorun, sosyal beceri eksikliği gibi problemleri olduğunu düşünüyorum.
bu arkadaş biraz erkenci davranmış 5 yıldır uzman hekim.6 yıllık tıp fakültesi+4-5 yıl uzmanlık eğitimi+ 2 yıl mecburi hizmeti düşünürsen zaten hayata geç başlıyorlar.
Ancak genel olarak doktorlar egolu olur ve mesleğinden dolayı peşine düşen kızlarımız olduğundan biraz da çapkınlığa eğilimlidirler.
Tabi ki her dr için bu genelleme yapılamaz, bu benim tanıdıklarımdan edindiğim gözlemler..
kendisi 5 yıldır uzman hekim .. bu arkadaş biraz hızlı davranmışadamlar 33 yaşında yeni uzman oluyor zaten :)
benim kuzen 37 yaşında daha yeni evlilik düşünmeye başladı, tus, uzmanlık, mecburi hizmet, askerlik, düzen kurma derken 35 oldu zaten... anca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?