Görüşmeyince gıcık ettiğimi nasıl farkedecek ki?görüşmeden nasıl gıcık ediliyor? anlamadım.
görüşmeden nasıl gıcık ediliyor? anlamadım.
Öyle bir yöntem sordum bende malum sosyal medya ya da sizlerin hayal gucu:)
Yüksek lisansa karar verdiniz de şimdi de oyun zamanı mı?
o sormuş ya ben de merak ettim şimdi.Görüşmeyince gıcık ettiğimi nasıl farkedecek ki?
Kızlar biraz da eğlencesine sormam lazım sevmediğiniz ya da gorusmediginiz kişileri nasıl gıcık edersiniz fikirleri alalım canlar
Kızlar biraz da eğlencesine sormam lazım sevmediğiniz ya da gorusmediginiz kişileri nasıl gıcık edersiniz fikirleri alalım canlar
Ne alakası var böyle bir sorun oldugunda hayatı durdurup sadece onu dusunmek mi gerek
çok mutlu özgüvenli olarakKızlar biraz da eğlencesine sormam lazım sevmediğiniz ya da gorusmediginiz kişileri nasıl gıcık edersiniz fikirleri alalım canlar
Alaycı tavrınızı anlamış değilim evet eglencesine sordum sosyal bir ortamda sorunlar ve eğlenceler adına paylaşımda bulunuyoruz yanlış anlamadiysamEğlencesine sorduğunuzu yazan sizsiniz Matmazel.
Görüşmediğim insanı telepati yoluyla çok güzel gıcık ederim.bak mesela şöyle akşamları odama çekilirim. Gözlerimi kapatırim o an kafamın üstünden dumanlar çıkar ve gözlerimden kırmızı ışıklar çıkmaya başlar.....şaka ya offfgorusmuyorsam gıcık etmeye uğraşmam tatlım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?