gıcık kaynana

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
18
herkese selam öncelikle
eşimin ailesiyle ayrı yaşıyoruz.evlerine ayda 1-2 gün yatıya gidiyoruz.
geçen ay kafama takılan şöyle birşey oldu.biz yine aylık yatıya gittiğimiz bir zaman
eşimin tarafından yurtdışından bir akrabası geldi.adam boşanmış.
onların yanında face in felan var mı diye sordu.bende ben face kullanmıyorum dedim.biz muhafazakar bi aileyiz tabi ona göre normal birşey.
sonra bi ara kayınvalidem bana bu akrabanın beni beğendiğini söyledi ve çok da iyi niyetli söylediğini düşünmüyorum.ben hiç cevap vermedim.
şimdi şöyle bir sorun kafama takılıyo.
niye kayınvalidem bana bu fesatlığı yapıyor ben onların geliniyim nasıl beni başka birine yakıştırır buna anlam veremiyorum.alımlı bir bayanım ama bunu söylemesi gerekmez.bu ara onları hiç aramıyorum sormuyorum geçen telefonda beni aradı sesi biraz boğuktu.ben de telefonda soğuk davrandım telefonu fazla uzatmadan kapattım.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben yanlış mı düşünüyorum.yoksa bu normal birşey mi?

Elbette normal degil.Siz oglu ile evlisiniz.Belki sizi tartmak istedi.Kac senedir evlisiniz?
Tavrinizi koymaliydiniz , "anne nasil olur , abimdir buyugumuzdur ayip cok ayiptir." gibisinden tepki verseydiniz.Konuyu uzatmiyorsa cahilliginden yada patavatsizliktan yapmis olabilir.Cok takmayin derim.Dedigim gibi benzer birsey olursa mahcup edici sekilde konusun.

cok cesaretlilermiş
adam seni begendiğini kv. dene söyleme cesaretini göstermiş
kv. de de ondan daha cesaretli davranıp bu begenıyı gelıp sana soylemiş hayret bısey
sen gereken tepkıyı gerektıgı gıbı ver eger bıdaha seni rahatsız eden bi durum olursa
hatta eşinin yanında olsun bu tepki

2 kere tekrar etti aynı şeyi.ben insanların ses tonundan anlarım 1.sinde iyi niyetli olarak söylemedi ama 2.sinde iyi niyetli olarak söyledi.
maalesef tavır olarak sadece arayıp sormuyorum kalp hastası yüzüne bişey söylesem sorun çıkartmış olacağım.cahil insan bunda ne var diyebilir.zaten beni tartıp durmasından da bıktım.

Hemen ölü taklidi yap bu konunun şakasını bile açtırtma bir daha,mide bulandırıcı gibi geldi bana.

Belki de iyi niyetli bir şekilde sizi ailenin gelini olarak beğendiğini söyledi olamaz mı? Hemen niye altında bir şey arıyorsunuzzz?? Sizi oğlundan ayırıp ona mı verecek :|
tabiki vermicek ama ben zaten beğendiğini sezip direk faceim yok dedim beni rahatsız eden gelip kayınvalidemin bana bunu söylemesiydi.

Komplo teorisi diye buna derim adamın kvye gelinini çok beğendim bana ayarla dediğini sanmiyorum cinayet sebebi bu.

Siz kayinvalidenizi yanliş anlamiş olabilir misiniz?
İyi bir gelin olarak beğendi demek istemiştir.
yani zaten öyle söyledi ama ben onların çok içinde olan bir insan değilim. evde 7 24 aynı evde yaşamıyoruz hatta ayrı şehirlerdeyiz.zaten gittiğimde misafir muamelesi görüyorum.
artık nasıl oluyor bu anlamadım
dışarıya karşı gelinimiz ama aynı evdeyken misafir artık nasıl davranacağımı şaşırdım.
ben bu aileye çok ısınamadım pek galiba yada ısındırmıyorlar.

Sakince eşinize bu konuyla ilgili rahatsızlığınızı dile getirin..
Kayınvalidenizi şikayet etmeden ve yorum katmadan..
Yani iyi niyetli olabilir falan gibi..

Komplo teorisi diye buna derim adamın kvye gelinini çok beğendim bana ayarla dediğini sanmiyorum cinayet sebebi bu.
yok o kadar değil canım zaten adam dışardan gelen birisi o yüzden rahat davranıp bunu söylemiş olabilir.yoksa ayarlamak katiyyen söz konusu değil.

peki şuna ne dersiniz?
buna benzer bir şeyi yakın bir akrabamız içinde yaptı.ve o akrabasıyla her gittiğimizde sadece selam veriyoruz konuşmuyoruz bazen vermiyoruz bile.
bu kadının benimle derdi ne kıskançlık mı bunun adı?

beni seviyor gibi gözüküp sevmediklerini içten içe istemediklerini düşünüyorum.açıkçası çünkü kıskançlık varsa bir insan istenmez gibi geliyor bana
yanılıyor muyum?

eşine söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…