gıcık kaynana

ve bir şarkı sözü dolanıyor dilime,nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça..
şaka bir yana ben bu sözlerin masumca söylenmiş olduğunu düşünemiyorum yada belki ben çok fesadım

bilemiyorum bende işin içinden çıkamıyorum belki aile yapımızı anlatırsam daha aydınlatıcı olur.
eşimle görücü usulü evlendim çalışan bir bayanım ve de eşimin ailesinden başka bir şehirde yaşıyorum dediğim gibi seyrek görüşüyoruz.3 görümcem var 1 i dul kayınvalidemlerle aynı evde ve 3 ü de çalışıyor.onlar aynı yerde devamlı görüşüyorlar.eşim ailenin tek erkek çocuğu.dediğim gibi kapalı bir aile gittiğimde görümcelerimin eşleriyle bile konuşmuyoruz selam selam yani.beni ayrı tutuyorlar gibi geliyor.

Normal begenmis olamaz mi? Hemen kotuye yormayin, ailenin gelinini ilk kez goren bir insan gelin hanimi begendim diyebilir yani

Bence kv artniyetli değildir. İyi, saygilı olarak begendi demiştir.

Ao aynı şehirdeyken mi aylık yatıya gidiyorsunuz, çok ilginç? :) Muhafazakarlıkla ne alakası var, eğer dediğiniz gibiyse evli bir bayanın beğenilmesi ve kayınvalidesinin o anlamda bunu dile getirmesi son derece tiksinç bir şey.
Ama ben nedense o anlamda söylediğini düşünmedim... Gelin veya insan olarak beğenmiştir bence... Eşiniz ne dedi duruma?

şimdi ilk dediğinde direk bana söyledi fesat bi şekilde belki de beni gıcık etmek için ama 2.dediğinde eşim de vardı ve zaten o zaman söylerken gayet normal birşeymiş gibi dillendirdi.belkide benim huylandırmak için söyledi ilk dediğini artık bilemiyorum.

olmamış gbi kabul et, unut bence. saçma sapan birşey yapmış işte, bazen herkes saçmalar sonuçta, bir daha yaparsa uygun bi dille rahatsızlığını belli edersin sadece.

Ben olsam eşime şikayet eder gibi değil de olan bir olaydan bahseder gibi anlatırdım.

olmamış gbi kabul et, unut bence. saçma sapan birşey yapmış işte, bazen herkes saçmalar sonuçta, bir daha yaparsa uygun bi dille rahatsızlığını belli edersin sadece.
aynen öyle cahilliğinden saçma sapan birşeyler yapıyo.benimde unutmama gibi bir huyum var nedense aslında iyi biri ama ben bana yapılan şeyleri unutmuyorum hiç ve böylelikle de soğuyorum.

Bence yanlış düşünmüşsün

aynen öyle cahilliğinden saçma sapan birşeyler yapıyo.benimde unutmama gibi bir huyum var nedense aslında iyi biri ama ben bana yapılan şeyleri unutmuyorum hiç ve böylelikle de soğuyorum.
görüştüğünüz sürece sabırlı ol, güleryüz göster. ben de yapılanları, haksızlıkları unutamıyorum, ama rol yapıyorrum ayda yılda bir gördüğüm için sorun olmuyor, seninki haftalık olcak ama idare et, etmezzsen daha iyi mi olacak sanki

komplo teorisi dediğin şeyi ben ima etmedim ki konu sahibi bunu dile getirmeye çalışmış konuyu okursan anlarsın demek istediğimi
yanlış anlaşılma olmasın öyle ayarlamak gibi bir durum söz konusu olamaz.
adam zaten öyle birşey talep edemez benimde kendimi bildiğim için sırf bana gıcıklık olsun diye söylüyor kayınvalidem.

yani ben bunu hazmedemiyorum onlarda gıcıklık yapıyorlar sinir etmek için.Allahtan arada sırada görüşüyoruz.

olmayacak tabiki kimse annesinden babasından ailesinden vazgeçmez.hele eşim tek erkek çocuk hiç geçmez.Allahtan evlerimiz ayrı işte öyle bir şansım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…