- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi mervemavii
-
neden peki?Bana siz fesatsiniz gibi geldi.
şimdi ilk dediğinde direk bana söyledi fesat bi şekilde belki de beni gıcık etmek için ama 2.dediğinde eşim de vardı ve zaten o zaman söylerken gayet normal birşeymiş gibi dillendirdi.belkide benim huylandırmak için söyledi ilk dediğini artık bilemiyorum.Ao aynı şehirdeyken mi aylık yatıya gidiyorsunuz, çok ilginç? :) Muhafazakarlıkla ne alakası var, eğer dediğiniz gibiyse evli bir bayanın beğenilmesi ve kayınvalidesinin o anlamda bunu dile getirmesi son derece tiksinç bir şey.
Ama ben nedense o anlamda söylediğini düşünmedim... Gelin veya insan olarak beğenmiştir bence... Eşiniz ne dedi duruma?
aynen öyle cahilliğinden saçma sapan birşeyler yapıyo.benimde unutmama gibi bir huyum var nedense aslında iyi biri ama ben bana yapılan şeyleri unutmuyorum hiç ve böylelikle de soğuyorum.olmamış gbi kabul et, unut bence. saçma sapan birşey yapmış işte, bazen herkes saçmalar sonuçta, bir daha yaparsa uygun bi dille rahatsızlığını belli edersin sadece.
Bence yanlış düşünmüşsünherkese selam öncelikle
eşimin ailesiyle ayrı yaşıyoruz.evlerine ayda 1-2 gün yatıya gidiyoruz.
geçen ay kafama takılan şöyle birşey oldu.biz yine aylık yatıya gittiğimiz bir zaman
eşimin tarafından yurtdışından bir akrabası geldi.adam boşanmış.
onların yanında face in felan var mı diye sordu.bende ben face kullanmıyorum dedim.biz muhafazakar bi aileyiz tabi ona göre normal birşey.
sonra bi ara kayınvalidem bana bu akrabanın beni beğendiğini söyledi ve çok da iyi niyetli söylediğini düşünmüyorum.ben hiç cevap vermedim.
şimdi şöyle bir sorun kafama takılıyo.
niye kayınvalidem bana bu fesatlığı yapıyor ben onların geliniyim nasıl beni başka birine yakıştırır buna anlam veremiyorum.alımlı bir bayanım ama bunu söylemesi gerekmez.bu ara onları hiç aramıyorum sormuyorum geçen telefonda beni aradı sesi biraz boğuktu.ben de telefonda soğuk davrandım telefonu fazla uzatmadan kapattım.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben yanlış mı düşünüyorum.yoksa bu normal birşey mi?
görüştüğünüz sürece sabırlı ol, güleryüz göster. ben de yapılanları, haksızlıkları unutamıyorum, ama rol yapıyorrum ayda yılda bir gördüğüm için sorun olmuyor, seninki haftalık olcak ama idare et, etmezzsen daha iyi mi olacak sankiaynen öyle cahilliğinden saçma sapan birşeyler yapıyo.benimde unutmama gibi bir huyum var nedense aslında iyi biri ama ben bana yapılan şeyleri unutmuyorum hiç ve böylelikle de soğuyorum.
komplo teorisi dediğin şeyi ben ima etmedim ki konu sahibi bunu dile getirmeye çalışmış konuyu okursan anlarsın demek istediğimiKomplo teorisi diye buna derim adamın kvye gelinini çok beğendim bana ayarla dediğini sanmiyorum cinayet sebebi bu.
yanlış anlaşılma olmasın öyle ayarlamak gibi bir durum söz konusu olamaz.komplo teorisi dediğin şeyi ben ima etmedim ki konu sahibi bunu dile getirmeye çalışmış konuyu okursan anlarsın demek istediğimi
olmayacak tabiki kimse annesinden babasından ailesinden vazgeçmez.hele eşim tek erkek çocuk hiç geçmez.Allahtan evlerimiz ayrı işte öyle bir şansım var.görüştüğünüz sürece sabırlı ol, güleryüz göster. ben de yapılanları, haksızlıkları unutamıyorum, ama rol yapıyorrum ayda yılda bir gördüğüm için sorun olmuyor, seninki haftalık olcak ama idare et, etmezzsen daha iyi mi olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?