gıcık kaynana

Ne kadar kötü düşünüyorsun sen öyle ya.Adam beğenebilir bunda ne var? İlla kötü anlamda mı beğenmesi lazım.Bende eşimin akrabalarıyla ilk tanıştığımda beğenildim ve kayınvalidem de hepsini bana söyledi.Bunların içinde erkeklerde vardı.Filanca kişi çok güzel kız dedi,falanca kişi çok beğendi dedi.Şimdi bu adamlar asılıyor mu yani bana.İnsanlar düşüncesini belirtebilir kaşı güzel der,gözü güzel der,huyu güzel der.Teşekkür et geç,niye bu kadar büyütüyorsun.Adam sana karşı yanlış şeyler hissedip dile getirmez.Ola ki getirdi diyelim,kayınvaliden gelip bunu sana söyler mi? İşin ucu kendi oğlunada dokunacak,oğlunun başı belaya girsin ister mi kadın? Seni sevsin ve ya sevmesin yine de hiçbir kayınvalidenin bu şekilde imalarda bulunacağını düşünmüyorum ben.Herşeyi geçtim kendi evlatları söz konusu.Bu kadarda kötü düşünceli olma lütfen,soğuk davranmaya bahane arama.Kayınvalideni sevmiyorsan görüşme olsun bitsin,ama böyle lafları dillendirme.

allah kaynanani islah etsin

Belki iyi niyetle söylemiştir.
Beni de eski eşimin tüm sülalesi beğenmişti. Eşim de ballandıra ballandıra anlatıyordu bana. Şu seni çok beğendi, bu sana bayıldı diye.
Hatta onun bir erkek arkadaşı demiş ki ''Oğlum sakın bu kızı üzme, üzersen beni arasın hemen''
Şimdi bu adam evli, bana yazdı mı yani?

Hayır. Sizi çok beğenmiş olabilir bu adam insan olarak.
Etrafımızda pislikle dolu o kadar hikaye duyup görüyoruz ki, artık insanların bizi beğenmesini falan hep yanlış anlıyoruz.
Önyargılıyız.

Kayınvalideniz kötü niyetliyse bile bence kimse oğlunun karısına böyle bir şey demez gibi geliyor. Ayıp yahu

haklısınız bende katılıyorum ve de merak ediyorum siz eşinizle nasıl evlendiniz görücü usulü mü severek mi evlendiniz?
biz görücü usulü evlendik.şayet severek evlenseydik bana da bu tür şeyler gayet normal gelirdi.

şahsen ben adamın beni beğenmesini yadırgamadım beğenebilir ve de söyleyebilir bunda bir sıkıntı yok ben o kadar dar görüşlü bir insan değilim.yanlış olan k.vdemin bana gelip bunu söylemesi.bana bu ters geliyor
acaba yanlış mıyım?
biz eşimle görücü evlendik
severek evlenseydik bunu söylemesinde hiç bir mahsur görmezdim.
kaldıki eşim çok kıskanç ve erkekler konusunda çok katı biri.

Görücü usulü ya da severek evlenmekle ne alakası var ki bu durumun? Adam seni beğenmiş,iyi niyetli bir şekilde bunu dile getirmiş,kayınvaliden de sana söylemiş.Eşin kıskanç olabilir,erkeklerin çoğu kıskançtır zaten,fakat burada kıskanılacak bir durum yok.Bu adam eşinin akrabası ve seni ilk kez görüyor.Güzel kız,iyi kız diye yorum yapmıştır en fazla yani.Gerçekten bunda büyütülecek bir şey göremedim ben.Kayınvalideni sevmiyor olabilirsin,fakat tekrar söylüyorum böyle lafları dillendirme.Ortada bir şey yokken eşinide kışkırtma.Kayınvalideni kötü niyetli bulmadım ben.Normalde nasıl bir insandır bilemem,fakat bu konuda yanlış bir şey söylediğini düşünmüyorum.Böyle bir şeyde senin teşekkür etmen gerekirken olayı saçma sapan yerlere çekiyorsun.Ne var yani seni beğenmiş dediyse.Bana da kayınvalidem defalarca söyledi ilk evlendiğim zaman.O beğendi,bu güzel kız dedi,şu çok sevdi diye.Hepsi için teşekkür ettim geçtim.Ne bunları söyleyenlerde kötü niyet vardı ne de kayınvalidemde.Gelinini beğenmişler onunda hoşuna gitmiş.Belki senin ki de böyle bir durumdur.Yani biraz mantıklı düşün,kadının ne gibi bir amacı olsun ki sana böyle imalarda bulunsun? Oğlu madem çok kıskanç biri,oğlunu delirtmeye mi çalışacak bu kadın? Kendi akrabasıyla düşman mı edecek? Diyelim ki seni sevmiyor ve eşinle aranızı bozmaya çalışıyor,o zaman da farkı yolları dener.Niye oğlunun başının belaya gireceği bir yolu seçsin? Üstelik kendi akrabasıyla? Gerçekten gereksiz yere uzatıyorsun bana göre.

kimse kimsenin hayatını bilemez tam anlamıyla herkes kendi yaşantısını bilir.
ben sadece görüş almak istedim.
negatif veya pozitif yorum yapan herkese teşekkür ediyırum.
bu konuyu da artık kapatıyorum.
herkese iyi günler.

voavvvv kk da ne kadar çok fesat varmış

Alımlı bir kadınım demeniz gerekir.Bayan cinsiyet değil, saygı sözcüğüdür kendinize kullanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…