gıcık kaynana

Yaaa gerçekten ne kadar fesat insanlar var!ya kadın kalp hastası diyorsunuz.ne demek başkasına yakıştırdı. Kadın sizle mi uğraşacak!

Yapmayın lütfen. Eşimin akrabaları da komsulari tanidiklari eşimin kayınvalidenin yanında bizlere çok iyi derler.ne kadar iyiler güzeller derler gelinler için. Kayinbabamin kayinvalidemin yuzleri guler ne bilim gururlanirlar.akrabalarin kendileri yada bekar oğulları için düşündükleri aklımın ucundan gecmedi!! Pes yani! Pes!burda yorum yapan arkadaşlar da yangına körükle gitmiş.

Arkadaşım bence kayınvaliden "bak seni beğenmişler , cok sevindim "demek istemiş ve seni de sevindirmek ve sana övüldugunu bildirmek istemiş.

Kötü niyet yok yani.asil eşine anlatıp da adamın midesini bulandirma.annesi hakkında böyle şeyler düşündüğünü bilse hiç hoşuna gitmez herhalde.

Hayir adam seni rahatsız eder, kayınvaliden numaranı verir, gizli gizli sizi biraraya getirmeye çalışır tamam şüphelen! Ama ben anlattıklarından kötü niyet göremedim. Kafaniza takmayın hayatınızı yaşayın.

eşim çok kıskanç biri beni çok kıskanır her zaman böyle anlatsam bana inanmaz sen yanlış anlamışsın onlar art niyetli değiller der her zaman onları savunur.

Sen herkesten daha iyi bilirsin kaynanin niyetini ve karakterini,onu A-Z ye taniyan sensi.disardan belli olmayan niyetide.Sana tuhaf geldiyse o kisiye karsi da mesafeli ol derim.

Bence hemen kötüyü düşünüyorsunuz. Beelki insan olarak beğendi, illa ki kötü niyetli söylemiş olması gerekmez ki. Bence olaylara ve insanlara birraz daha olumlu tarafından bakın :)

Biz muafazakarız facebook kullanmıyoruz, onlara normal tabi kısmına takıldım ben. Kendinizi bir sınıfta görmeniz en az kayınvalidenin davranışı kadar nahoş. Muhafazakar, namuslu, mükemmel insanlarsınız ama gelinini başkasına yakıştırmayı hoşgören bir ailedesiniz. İronik.

Bunu bu şekilde anlamak için bayaği bayağı zorlanmış olmalısınız,benim.kayinvalidem bana böyle birşey söylese 40 yıl dusunsem asla ama asla aklima böyle birşey gelmez ,adamın icinin pisliğini bilemem ,ama hiçbir kaynana üvey dahi olsa o anlamda kendi gelinine asla öyle birşey söylemez asla sen el olabilirsin ,misafir olarakta görebilirler ama oğlu kendinin sende onun namususun,gelin olarak kişiliğini ,hanimligini beğenmiştir benim fikrim bu bence esinize filan söyleyip ortalığı ayağa kaldırmayın annesine sorsa oda hanimligini kişiliğini beğenmiş dese ne olacak siz cok ama çok kötü birşeyi öyle sanmış kötü biri olacaksınız değer mi huzurunuzu bozmaya laf açıldığında kayinvalidene sert bir dilde soylersin ,arayada mesafe koyarsin tamamdir

Ne hissettiysen odur! Eşine söyle ama sen de iyi niyetli söyle. "Kaynanam böyle dedi" de, kapat konuyu.. Bilmiş olsun sadece.

Kayınvalidem gelse, bilmem kim seni beğenmiş dese sağolsun der geçerim.
Hiç ne demek istedi acaba diye düşünmem.

Kötüye yorasınız var demek ama o kadar da değil yani.

Adam huyunuzu suyunu beğenmiş, siz ne sandınız ki?

bunu neden eşınıze demedınız

Eşine anlattın mı kv çok tehlikeli birine benziyor böyle insanlar iftira bile atar

Konuyu ben mi yanliş anladim herkes eşine anlat demiş de kadin zaten oğlunun yaninda da söylemiş ayni şeyi.

Kaynana pamuk ipliği olup rafta düşse, gelin başım ayrıldı dermis. Sizinki de bu hesap olmuş. Hanim hanımcik bir gelinin var.beğendim demiştir. Kaynanada seninle gurur duymuştur söylemiştir. Aksi hiç aklıma bile gelmedi...

Hangi sebeple olursa olsun başka bir adamın sizi beğendiğini sölemesi bana göre aşırı derecede boş boğazlıktan başka bir şey deil. Ben beni hangi özelliğim için olursa olsun beğenen bir adamla aynı ortamda fazla kalmamayı tercih ederdim hiçte masumane bir durum deil bir de valide hanımda bunu size iletiyor , ne gerek var saf mı ne? Benim eşimin kulağına böle bir şey gitse neler yapar neler

Beğenmek her zaman fiziki güzellik için kullanılmaz, halini tavrını beğenmiş olabilir, facebook var mı demiş yok demiş konu sahibi bunu bile beğenmiş olabilir yani, sosyal.medyadan uzak insan kaldı mı babında

Olaya fiziki anlam yükleyen konu sahibi gibi geldi yoksa bir kv o anlamda nasıl söyler,kv cadı olur pis olur şu olur bu olur ama bu başka birşey, olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…