Gıcık komşu

Valla millet zengin bacım zaar önüne gelene 125 lira harçlık veriyor :işsiz: valla ben mi çok garibim bilmem benim için bir lira bir lira valla evde boşa gitmesin diye 5 kuruş biriktiriyorum ben benim 5 kuruşum bile kıymetli :halay:
Valla benim de kıymetli,çocukların odasında 5 10 kuruşlar düşüyor,basıp geçiyorlar.Çocuklar,5 krş eğer bir lokma ekmek alıyorsa o bir lokma ekmektir,basıp geçmeyin kıymetini bilin diyorum.
Kıymetin blmeyeni Allah 1 kuruşa bile muhtaç eder bana göre.

Valla benim de kıymetli,çocukların odasında 5 10 kuruşlar düşüyor,basıp geçiyorlar.Çocuklar,5 krş eğer bir lokma ekmek alıyorsa o bir lokma ekmektir,basıp geçmeyin kıymetini bilin diyorum.
Aynen her kuruş a şükür etmemiz lazım benim kızım da tıpkı anası gibi bir kuruş bulsa kumbaraya atar

5 kurus kucumsenir mi hiic? Onun 5 tanesi bir poset parasi artik guzel ulkemde :halay:
M e g g M e g g kiz sen de buraya nasil laf sokmali diye konu actin ya biz olelim :dondurma: Formundan mi dustun nedir? Silkelen kendine gel lutfen sen sinsirellasin aklini kullan :eğlence: Kaptirma parani cakala kurda. O 125 lirayla neler neler yapilir :rapci:

Ayın 3ü acaba adamda psikolojik olarak esneklik mi yarattı? Saatlerde olur ya hani alarm 00, 15, 30 ya da 45li dakikalara kurulur.

Bence paranın miktarı da ödeme yaptığımız kişinin ona muhtaç olup olmaması da bizi ilgilendirmez, anlaşma yapılmış sonuçta . bir de tanıdık bu kiracı adam, daha da hassas davranması lazım mahçup olmamak adına. Niye siz kötü hissediyorsunuz ki. Ayın 3ünde ödemek zor geliyorsa ayın birinde verebilirsiniz diye önerin.:confused:

İşte dükkanına gidip kirayı istemek istemiyorum kendimi kötü hissederim öyle

Onun vermesi gereken bir şey için neden kendinizi kötü hissediyorsunuz ki? Tersine onun vermediği için utanması lazım. 125 lira az bir para değil yine de, niye heba edesiniz? "Fatura yatırdığım için ödemeyi tam gününde yapmanızı rica ediyorum, beni zor durumda bırakmayacağınızdan eminim" deyin geçin; açıklama yapmayın yani şöyle oluyor da böyle sıkıntıdayım da falan diye yüz göz olmayın gerek yok.

Laf sokmak?
Ne gerek var?
Her ay başında gidip kirayı almaya geldim deyin

5 kurus kucumsenir mi hiic? Onun 5 tanesi bir poset parasi artik guzel ulkemde :halay:
M e g g M e g g kiz sen de buraya nasil laf sokmali diye konu actin ya biz olelim :dondurma: Formundan mi dustun nedir? Silkelen kendine gel lutfen sen sinsirellasin aklini kullan :eğlence: Kaptirma parani cakala kurda. O 125 lirayla neler neler yapilir :rapci:
Ya işte komşu diye böyle fazla düşündüm
Yabancı bi kiracı olsa daha rahat söylerdim diyeceğimi
Karısı da pek laf yayıcı bi tip, en ufak bi çıkışsam mahalleye yayar olur olmadık anlatır tırnaklarımı yeni törpüledim kimsenin saçını yolmak istemem:KK53:

Back
X