Gıcık oldum acayip!

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar babası alıcak ya oğlumu ta temmuzun son haftasına denk getirmiş bide 3 gün. Tamam istemiyorum almasını oğlum için istiyorum o sevinsin eğlensin diye ama.Çocuğa telde ne vaadler ne vaadler şimdi de işlerim var bilmem ne baştan söylesene Allah Allah çocuğu ne umutlandırıyosun. Allah babanın bile hayırlısını versin. Amin.

Anladığım kadarıyla baba vicdanını susturmanın peşinde 3 günde mutlu edecek yaptıklarını unutturacak peki sonra???

ben 9 yaşındayken hastalanıp 11 yaşındayken öldü babam.
Öyle çok baba kız ilişkimiz yoktu ama vardı biliyordum.
Biraz da sinirliydi olmasa da olur gibiydi.
Ama o gidince, mezun olunca, sevinince, üzülünce, yaş geçince, evlenince, hamile kalınca kısacası her gün yanımda istedim yoktu.
Ben kendimi susturuyorum ama oğlunuz için daha zor hayatta ama ölmüş bir baba gibi.
Hep üzülürüm babasız, annesiz kalan çocuklara.

Bu hayal kırıklıkları olgunlaştıracak işte oğlunuzu, kimseye güvenmemesi ve tüm duygularıyla teslim olmaması gerektiğini küçük yaşta kavrayacak. Hayata karşı daha dirençli olacak, daha sağlam adımlar atacak. Bu açıdan bakarsanız bu durum güzel bile görünebilir size. Benim arkadaşlarım var boşanmış aile çocukları, onlar küçükken öğrenmiş tüm bunları. Ben de saf gibi 30’umdan sonra ancak öğrenebildim ama çok geç oldu!

Bu hayal kırıklıkları olgunlaştıracak işte oğlunuzu, kimseye güvenmemesi ve tüm duygularıyla teslim olmaması gerektiğini küçük yaşta kavrayacak. Hayata karşı daha dirençli olacak, daha sağlam adımlar atacak. Bu açıdan bakarsanız bu durum güzel bile görünebilir size. Benim arkadaşlarım var boşanmış aile çocukları, onlar küçükken öğrenmiş tüm bunları. Ben de saf gibi 30’umdan sonra ancak öğrenebildim ama çok geç oldu!
Evet Ama içinde acı olarak kalıcak yine de 3 gün de olsa heyecanlı

Back
X