Neden çalışıp ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılamıyorsunuz?
Is arıyoruz bana zaten de aylar surecek belli ki baslamam.
Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?ben böyle muhabbetleri çok bayağı buluyorum bilmiyorum, bana çok çirkin geliyo. 10 liralık ped için bile eşe ihtiyaç duymak aciz hissettirmiyo mu bilmiyorum
siz nakit taşımak için napıyosunuz? Çalışıyo musunuz mesela? İlla iş değil, evde oya yapıp para kazanır benim kv, siz hiç emek sarfetmeden para beklerseniz, eşiniz de olsa böyle küçük düşürücü muhabbetlere girersiniz, ben utandım okurken sizin yerinizeHayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?
Evet yetmiyor farkındayım çalışıp destek olmak zaten istiyorum is arıyoruzSiz neden çalışmıyorsunuz? Anlaşılan eşinizin maaşı yetmiyor.
Ben beceremem oya falan. Iddiam yok ne yapabilirim? Is ariyorumsiz nakit taşımak için napıyosunuz? Çalışıyo musunuz mesela? İlla iş değil, evde oya yapıp para kazanır benim kv, siz hiç emek sarfetmeden para beklerseniz, eşiniz de olsa böyle küçük düşürücü muhabbetlere girersiniz, ben utandım okurken sizin yerinize
Ben de böyle düşünüyordum da gectim oraları valla ugrasmak istemiyorumHaklısınız.
Cebimde nakit olmadan kapıdan dışarıya çıkamam, kredi kartı falan güvenmem, eski kafayım biraz bu konuda.
Şeffaf olunmamasına da sinir olurum.
Sonuçta çalışın-çalışmayın o bütçe sizin ortak bütçeniz, bilmelisiniz nereye ne kadar gidiyor.
Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?
Iyi de ayak altı yerlerde, mesaisi cok olan yerlerde çalışmamı esim de istemiyor. O evdeyken benim eve 10da girmemi istemiyor. Zaten küçük yerdeyiz. Nasıl hizlandirabilirim belli başlı yerler var. Oralardan haber bekliyoruz.Maaşı yetmiyor demek ki iki kişiye çalışmıyorsunuz bence şikayet etme hakkınız yok. Bakkaldan değil marketten alışveriş yapın siz de her yerde kart geçiyor artık, geçmeyen yer nadirdir. Ya da bir an önce iş arama çalışmalarınızı hızlandırın. Nakit para veremiyor demek ki adam, nakit para lazımsa siz de çalışacaksınız bunun bahanesi yok üzgünüm.
Bilmiyorum ki o kadarini karti yatirmamis gecen ay. Yatirsa yine ses çıkarmam baska markete giderdim atıyorum.Gerekiyorsa bunu size kartı ilk verdiğinde söyleyecektiniz
Karttan para çekilmiyor mu
Benim kredi kartım aynı Zaman'da vadesiz hesabıma bağlı ama öyle olmasa da karttan acil durumda nakit çekilebiliyor değil mi
Kredi karti borçlarımiz da var cok azBorcunuz varken bir de kart kullanmak neden? Kapatın kartı ödeyin borçları rahatlayın. Üzüldüm şahsen, adam da ne yapsın yetmiyor demekki.
Iyi de ayak altı yerlerde, mesaisi cok olan yerlerde çalışmamı esim de istemiyor. O evdeyken benim eve 10da girmemi istemiyor. Zaten küçük yerdeyiz. Nasıl hizlandirabilirim belli başlı yerler var. Oralardan haber bekliyoruz.
Bunu biliyorum da gerek yok inanin. Bana nakit bi 100lira verse harcamasam da kafam rahat olacak. Para icin kavga ediyorsun diyor bana.O zaman elinizdeki parayla geçinmeye çalışacaksınız yapacak bir şey yok. Atmlerden nakit avans çekebilirsiniz ama faiz biniyor ona da 20 çektiyseniz 30 ödüyorsunuz gibi. Çok çok ihtiyaç olursa onu yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?