Gıcık oldum kocama

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Insan eşine kredi karti verince her ihtiyacı karşılanmıştır demek mi oluyor? Ya kredi kartının gecmedigi yerler ne olacak?

Yeni evliyiz borçlarımiz cok. Esimin maaşıyla ilgili bikac konu actigimda para kalmıyor zaten nesini soruyorsun ogrenmeye çalışıyorsun demisti. Gectim oraları naparsa yapsın bende kart var zaten alıyorum ihtiyaçlarımi dedim. Kredi kartını yatirmamis esim geçen ay. 1 hafta parasız kaldim esim de demedi ki al hatun lazım olur su nakit cüzdanında dursun. Bugun maas yatti alisverise gidiyoruz dimi dedim. Faturalari yatıraym yarın bir gun gideriz diyince en son patladım 1 haftadir bekletiyorum ihtiyaçlarımi karti yatiramamis olabilirsin ama dusunmen lazım beni dedim. Çünkü benim ozel ihtiyaçlarımi marketten almaya çekiniyor zorla alıyor. Bana deseydin dedi ihtiyaçlarını söylenerek alıyorsun dedim. Kart açıkken alsaydin diyor ben nerden bilebilirim erkenden regl olacagimi beklemiyordum ki robot muyum ben insanım her seyi nasıl dusunebilirim dedim. Kart sende istediğini alıyorsun dedi. Kart gecmeyen bi dolu yerler var bunu dusunemiyor musun illa soylemem mi lazim dedim. En son dedi ki benimle para icin kavga ediyorsun. Asil sen karını düşünmüyorsun sen dusunsen ben bunları söylemek zorunda kalmam dedim. Haksız mıyım?

ben böyle muhabbetleri çok bayağı buluyorum bilmiyorum, bana çok çirkin geliyo. 10 liralık ped için bile eşe ihtiyaç duymak aciz hissettirmiyo mu bilmiyorum
Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?

Siz neden çalışmıyorsunuz? Anlaşılan eşinizin maaşı yetmiyor.

Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?
siz nakit taşımak için napıyosunuz? Çalışıyo musunuz mesela? İlla iş değil, evde oya yapıp para kazanır benim kv, siz hiç emek sarfetmeden para beklerseniz, eşiniz de olsa böyle küçük düşürücü muhabbetlere girersiniz, ben utandım okurken sizin yerinize

Ben beceremem oya falan. Iddiam yok ne yapabilirim? Is ariyorum

Maaşı yetmiyor demek ki iki kişiye çalışmıyorsunuz bence şikayet etme hakkınız yok. Bakkaldan değil marketten alışveriş yapın siz de her yerde kart geçiyor artık, geçmeyen yer nadirdir. Ya da bir an önce iş arama çalışmalarınızı hızlandırın. Nakit para veremiyor demek ki adam, nakit para lazımsa siz de çalışacaksınız bunun bahanesi yok üzgünüm.

Ben de böyle düşünüyordum da gectim oraları valla ugrasmak istemiyorum

Gerekiyorsa bunu size kartı ilk verdiğinde söyleyecektiniz

Karttan para çekilmiyor mu

Benim kredi kartım aynı Zaman'da vadesiz hesabıma bağlı ama öyle olmasa da karttan acil durumda nakit çekilebiliyor değil mi

Iyi de ayak altı yerlerde, mesaisi cok olan yerlerde çalışmamı esim de istemiyor. O evdeyken benim eve 10da girmemi istemiyor. Zaten küçük yerdeyiz. Nasıl hizlandirabilirim belli başlı yerler var. Oralardan haber bekliyoruz.

Gerekiyorsa bunu size kartı ilk verdiğinde söyleyecektiniz

Karttan para çekilmiyor mu

Benim kredi kartım aynı Zaman'da vadesiz hesabıma bağlı ama öyle olmasa da karttan acil durumda nakit çekilebiliyor değil mi
Bilmiyorum ki o kadarini karti yatirmamis gecen ay. Yatirsa yine ses çıkarmam baska markete giderdim atıyorum.

O zaman elinizdeki parayla geçinmeye çalışacaksınız yapacak bir şey yok. Atmlerden nakit avans çekebilirsiniz ama faiz biniyor ona da 20 çektiyseniz 30 ödüyorsunuz gibi. Çok çok ihtiyaç olursa onu yaparsınız.

Bunu biliyorum da gerek yok inanin. Bana nakit bi 100lira verse harcamasam da kafam rahat olacak. Para icin kavga ediyorsun diyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…