Gıcık oluyorum :/

Bende görümce yok şükür ama kayınvalide tek kişilik dev kadro mübarek dediklerini takmıcaksın. Zamanla onlar konuştukça içinden gülüyorsun eğlenceli oluyor :)
kaynana da tehlikeli görümce de tehlikeli elti de..valla dikkat etmek lazım yine de canım:)
Ben de gülüyorum valla napıyım

Ayy bendede var bundan ama eltim .gormemis hersey buna cok iyi geliyor.sopora yazilmis hava atiyor birde benimki biseyi anlatirken dolanarak anlatiyo benden way be ya supersin falan gibi onaylamalar bekliyor .benden ses cikmayinca bikac kere soyluyor.

cocugunun fotosunu koymasindan neden rahatsiz oluyorsunuz? evladinin fotosunu koymasi doga fotolarindan daha anlamli bence.
Canım çocuğunu bu kadar ön plana atmaya çalışması sürekli fotosunu paylaşıp yetmezmiş gibi bide bize atması o da yetmezmiş gibi her konusmamızda illa lafını yapması çocugunu övmesi normal mi sence? Arkadaşlarım da var arada bebekleriyle çocuklarıyla resim çekinip paylaşırlar ama görümcem sadece kendisinin çocugu var gibi davranıyor normal gelmiyor bana..iki lafından biri benim çocuğum çok akıllıdır çok zekidir çol güzel oynar çok tatlıdır görsen şöyle yapar böyle yapar erken uyanır vs vs

En sevmediğim şey görgüsüzlük ve övmek..eğitilmiyor ne yazıkki :/ aynı durumdayız canım

Pek renkli hayatı yok ama size zararı yoksa masum bir insandır
birilerine laf taşımıyorsa, dedikodusu yoksa sadece kendisini seviyorsa bunu dillendiriyorsa sorun yok bence . Etrafta sorun yaratan çok

En nefret ettiğim tip bunu yaptığının farkında değil mi acaba böyle insanlar çok tuhaf

Pek renkli hayatı yok ama size zararı yoksa masum bir insandır
birilerine laf taşımıyorsa, dedikodusu yoksa sadece kendisini seviyorsa bunu dillendiriyorsa sorun yok bence . Etrafta sorun yaratan çok
Dedikodusu da var malesef herşeyden herkesten konusuyor kaynanayla filan..ama iş okumaya gelince vakti yok halbuki dışardan bitirebilir
Bilmiyorum canım bana masum gelmiyor bu tipler

Evet bence de tuhaf..bilerek yapıyor sanırım karakter meselesi canım..ben de düşünüyorum başka işleri yok mu acaba ya da kafasını mesgul eden hiç mi bişey yok

Benim de var böyle bir tanıdığım örneğin hep diyor ki boğaziçi hiç güzel bir okul değil,benim okulum muhteşem şok olmuştum bunu duyunca kendini ovmek için her yolu deniyordu,bende çok soğuk davranmaya başladım yuzune bile bakmadım çünkü tek yaptığımız oturup onun kendini ovmesini dinlemekti şu an görüşmüyoruz aşırı mutluyum

Keşke bizim de görüşmeme gibi bi şansımız olsa :/
Boğaziçini kötüleyecek kadar ileri gitmiş demek..iyi yapmıssın canım boşver hayatında olmasın
İnan bana yaptıgı böreği çöreği bile övüyordu görümcem yok üşenmem kalkar börek açarım ya sanki ben erkeğim onun eşiyim kendini bana övüyor

Çocuğunu övmesinin veya fotoğrafını paylaşmasının size ne zararı var?

Dedikodunuzu yapıyor mu, evliliğinizi etkileyecek yalanlar söylüyor mu, fitne fesat mı, ne yani?

Takmışsınız bi çocuğunu övüyor. çünkü ona göre en akıllı ve tatlı çocuk kendi çocuğu.

Lütfen dertsiz başınıza dert aramayın. Kötü görümce görmemişsiniz siz

Sadece çocuğunu değil ki herşeyini övüyor gösteriyor beni rahatsız eden bu..dedikodumu yapıyor mu bilemem ama başkalarını konuşuyordu

Sadece çocuğunu değil ki herşeyini övüyor gösteriyor beni rahatsız eden bu..dedikodumu yapıyor mu bilemem ama başkalarını konuşuyordu
Dediğim gibi sizin evliliğinize doğrudan bir etkisi yoksa hiç takmayın. Bol bol övünsün, hatta siz de birlikte övün. Bir süre sonra etkisini kaybeder

Benim büyük gorumcemde ayni... herseyin en iyisini o bilir... o gezertozar... o muhtesemdir... biz pis eeeaaa kaka... .. haaa bide kocasi muhteşem otesidir... cocuklarida ayni.... ya anlatiyo ben sadece hiiii diyip gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…