- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
AminAllah sabır versin o zaman ne diyeyim :)
Bende görümce yok şükür ama kayınvalide tek kişilik dev kadro mübarekKaynanamı öpüp başıma koyuyorum ama görümcem sorun ya valla :)
Bende görümce yok şükür ama kayınvalide tek kişilik dev kadro mübarekdediklerini takmıcaksın. Zamanla onlar konuştukça içinden gülüyorsun eğlenceli oluyor :)
Keşke şu kaynanalar ve görümceleri de bir dinlesek.Gelinler dört dörtlük mü?cocugunun fotosunu koymasindan neden rahatsiz oluyorsunuz? evladinin fotosunu koymasi doga fotolarindan daha anlamli bence.
Canım çocuğunu bu kadar ön plana atmaya çalışması sürekli fotosunu paylaşıp yetmezmiş gibi bide bize atması o da yetmezmiş gibi her konusmamızda illa lafını yapması çocugunu övmesi normal mi sence? Arkadaşlarım da var arada bebekleriyle çocuklarıyla resim çekinip paylaşırlar ama görümcem sadece kendisinin çocugu var gibi davranıyor normal gelmiyor bana..iki lafından biri benim çocuğum çok akıllıdır çok zekidir çol güzel oynar çok tatlıdır görsen şöyle yapar böyle yapar erken uyanır vs vscocugunun fotosunu koymasindan neden rahatsiz oluyorsunuz? evladinin fotosunu koymasi doga fotolarindan daha anlamli bence.
En sevmediğim şey görgüsüzlük ve övmek..eğitilmiyor ne yazıkki :/ aynı durumdayız canımAyy bendede var bundan ama eltim .gormemis hersey buna cok iyi geliyor.sopora yazilmis hava atiyor birde benimki biseyi anlatirken dolanarak anlatiyo benden way be ya supersin falan gibi onaylamalar bekliyor .benden ses cikmayinca bikac kere soyluyor.
Görümcemin sonradan görme gibi herşeyi övmesi şunum var bunum var , sanki dünyada sadece onun çocuğu varmış gibi saatlerce çocugunu anlatması övmesi çocuğum şöyledir böyledir çocuğunun resmini her gün çekip paylaşması, üstüne bide kendini övmesi ben şunu şöyle yaparım böyle yaparım yani iki lafından biri övme övünme..bunlara gıcık oluyorum insanda en sevmediğim huydur bırak karşındaki övsün derler ben övülmeyi de pek sevmem utanırım eşim de öyle ama bu kız kime çekmiş anlamam he bide abisini anlatır bana benim abim şöyledir böyledir yok düşkünüzdür ki aralarında fazla muhabbet bile yok bide abısını bana anlatıyo sanki tanımıyorum..
O yüzden ne zaman konussak kısa kesmek zorunda kalıyorum
Dedikodusu da var malesef herşeyden herkesten konusuyor kaynanayla filan..ama iş okumaya gelince vakti yok halbuki dışardan bitirebilirPek renkli hayatı yok ama size zararı yoksa masum bir insandır
birilerine laf taşımıyorsa, dedikodusu yoksa sadece kendisini seviyorsa bunu dillendiriyorsa sorun yok bence . Etrafta sorun yaratan çok
Evet bence de tuhaf..bilerek yapıyor sanırım karakter meselesi canım..ben de düşünüyorum başka işleri yok mu acaba ya da kafasını mesgul eden hiç mi bişey yokEn nefret ettiğim tip bunu yaptığının farkında değil mi acaba böyle insanlar çok tuhaf
Evet bence de tuhaf..bilerek yapıyor sanırım karakter meselesi canım..ben de düşünüyorum başka işleri yok mu acaba ya da kafasını mesgul eden hiç mi bişey yok
Keşke bizim de görüşmeme gibi bi şansımız olsa :/Benim de var böyle bir tanıdığım örneğin hep diyor ki boğaziçi hiç güzel bir okul değil,benim okulum muhteşem şok olmuştum bunu duyunca kendini ovmek için her yolu deniyordu,bende çok soğuk davranmaya başladım yuzune bile bakmadım çünkü tek yaptığımız oturup onun kendini ovmesini dinlemekti şu an görüşmüyoruz aşırı mutluyum
Sadece çocuğunu değil ki herşeyini övüyor gösteriyor beni rahatsız eden bu..dedikodumu yapıyor mu bilemem ama başkalarını konuşuyorduÇocuğunu övmesinin veya fotoğrafını paylaşmasının size ne zararı var?
Dedikodunuzu yapıyor mu, evliliğinizi etkileyecek yalanlar söylüyor mu, fitne fesat mı, ne yani?
Takmışsınız bi çocuğunu övüyor. çünkü ona göre en akıllı ve tatlı çocuk kendi çocuğu.
Lütfen dertsiz başınıza dert aramayın. Kötü görümce görmemişsiniz siz
Dediğim gibi sizin evliliğinize doğrudan bir etkisi yoksa hiç takmayın. Bol bol övünsün, hatta siz de birlikte övün. Bir süre sonra etkisini kaybederSadece çocuğunu değil ki herşeyini övüyor gösteriyor beni rahatsız eden bu..dedikodumu yapıyor mu bilemem ama başkalarını konuşuyordu
Tamam canımDediğim gibi sizin evliliğinize doğrudan bir etkisi yoksa hiç takmayın. Bol bol övünsün, hatta siz de birlikte övün. Bir süre sonra etkisini kaybeder
Çok gıcık bir durum canım en iyisi he he diyip geçmekBenim büyük gorumcemde ayni... herseyin en iyisini o bilir... o gezertozar... o muhtesemdir... biz pis eeeaaa kaka..... haaa bide kocasi muhteşem otesidir... cocuklarida ayni.... ya anlatiyo ben sadece hiiii diyip gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?