Gıcık oluyorum :/

Yine ben WhatsApp tan durum kısmına foto paylaştıkça bakıp aynısnı paylaşıyo görümcem ya off bukadar taklitçilik kıskançlık olmazzz
Ben evimden foto paylaşıyorum işte arkadaşlarımla birlikte veya oturudugumuz masadan işte hazırladıgım yiyecekler pasta börekler filan..ertesi günü görümcem de pasta börek çörek hazırlayıp akrabalarıyla foto çekip WhatsApp a atıyo..ben paylaşana kadar aklın nerdeydi?

Benim de buyuk gorumce oyle. O anlatiyor ben sonunda gicik gicik gulup kalkiyorum. En iyisi he he deyip gecmek. Bi de benimkiler misafir cagirirlar eve sonra da arkalarindan dedikodusunu yaparlar. Su su 3 tane yedi herseyi yediler bitirdiler su suna bayildi yuttu bitirdi. Lan manyakalr madem yenmesine gicik oluyosunuz misafir de cagirmayin pasta da yapmayin yani demi

Boyle insanlarla cok muhattap oldum.
Bi zaman sonra " neden yalan soyluyorsun bana aciklarmisin" diye dumduz sordum.
Sonra hala devam ettiginde agzina tukurdum bi guzel ve iletisimimi kestim.
Sizde oyle bi olasilik yok biliyorum.
Bde omur boyu bunu cekmek gerektigini dusununce, Allah kolaylik versin demeye geldim.

Aynen öyle canım. Hem görüşüyorlar hem de dedikodu yapıyorlar şu şununla evlenmiş bu buraya gitmiş yok şunu almış yok bunu yemiş. Hiç sevmediğim şey
Sanane banane milletten dimi

Ayy çok teşekkür ederim canımm benim inşallah işim zor ama :/ olabildiğince görmezden gelmeye çalışıyorum iletişimi çok kurmamaya çalışıyorum bir araya geldiğimizde de öyle fazla muhabbet yok
Değişik insanlar ya sen iyi kurtulmussun
Resmen açık arıyorlar acıgımı bulup yüzüme vurmak için
Bide eşimi benden kıskanmak nedir ya???
Böyle saçmalık olur mu

Bi arkadaşım var.
Böyle sürekli birşeyler anlatanlara
O da sürekli soru sorarak atak yapıyor

Anlattığı şeyi anlamamış gibi tekrar ettiriyor
Karşı taraf ya gerizekalı olduğunu düşünüp
Ya da yorulup vazgeçiyor

Anlatmaya başlayınca lafı ağzına tıkın bir iki kere,ilgilenmeyin " nededin,anlamadım,aa dalmışım vs vs " gibi onu umursamadığınızı gösterecek şeyler söyleyin,inanın bi süre sonra size kendini övmeye çekinecektir :)

Bu insanlari degistiremezsin maalsef canim be. Benim halamda boyle, bak simdi hatirladim. Uzun zaman oldu gormeyeli simdilik guvendeyim. Ama herkese oyle halam. Artik kimse dinlemiyor " hi, evet, evet" diyip geciyor. Bir gun taramali tufek gibi yine knusurken benle( annem evde degildi bana sardi), " degilmi kiz" dediginde bende evet evet derken bana sormasinmi " neye evet?". Yaslilik baslayinca unutkanda olmaya basladi Allah kahretmesin. Ben dinlemedim konuyu bilmiyorum tabi kala kaldim neye evet dedigimi. " sey.. o az once dedinya, evet aynen haklsin hala" dedim.
Sonra demesinmi " ben ne dedmki?". Ben hemen konuyu degistirdim bi umit. Sonra dikkatini dagittim kurtardim pacayi.

Degistiremezsin umitlenme. Ancak esinle kotu olursun. Olmamis gibi yap. Kimse yokken yaninizda hic dinleme. Birileri varken basin belaya girmesin gelin olrak diye dinliyormus gibi yap. Agizlarina laf verme.

Neden bukadar basit şeylerle uğraşıyorsunuz?

Ayy iyi demissin canım napcaksın ki başka..
Ben de bazen öyle dinliyomus gibi yapıp kulagımı tıkıyorum
Ya bi insanın dedikodu ve tv dışında bi sohbeti düşüncesi olmaz mı hiç?

Aynen öyle yapıyorum canım eskiden saatlerce dinlerdim artık dinlemiyorum :)
Hemen konuyu değiştirip konusmasına fırsat vermeden teli kapatıyorum

Ben dunyada sadece onun cocugu varmis gibi annelik yapan,dunyada sadece onun evine misafir gelecekmis gibi hazirlik yapan, dunyadaki tek ogrenci oymus gibi sinava çalışan tutkulu insanlari severim. Esim de boyle diyosunuz bana yetistirilmeyle alakali bir durum gibi geldi, sevgiyle buyumusler gibi hissettim. Tabi bu ovme ovulme olayi biraz cigrindan cikip antipatik olmus tutkulu olma durumu abartilmis gibi duruyo.

Canım eşim de böyle derken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…