Sivilceli Ciltler gıcık sivilceler ve bıraktıgı izler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
merhaba dostlarım. karma bir cildim var ve yanaklarımda koca koca svilceler cıkıyor. nefret ediyorum. 2 sene önce alnımda cıkardı buyuk buyuk. sımdı alnımda cııkmıyo yanaklarımda cıkıyo. sirke kullandım sivilce kremi kullandım yogurt limon maden suyu, vazelin aklınıza ne gelirse. aslında belki bi yandanda hata yapmıs olabilirim. si,mdi diceksiniz ki sivilcelerinle oynama. ama o zaman hiç gitmiyolar ayrıca regl dönemimde daha büyük cıkıyor ve kaşınıyor. sivilceler küçülünce gidicekler sanıyorum bu seferde izi kalıyo. önerebiliceginiz bişeyler var mı?

bana da doktor vermişti. düğünümden bir ay önce kullanmaya başladım ve düğün günü cildim pürüzsüzdü. ama benim sivilcelerim çok büyük değildi. alnımdaydı sadece.

bana da doktor vermişti. düğünümden bir ay önce kullanmaya başladım ve düğün günü cildim pürüzsüzdü. ama benim sivilcelerim çok büyük değildi. alnımdaydı sadece.
sımdı ınternetten baktım herkes olumsuz sonuc yazmıs. benim yanaklarımda var kocaman

Belki de çok büyük sivilcelerde etkili değldir canım. Dediğim gibi benimkileri tamamen bitirdi. Roaccutane denedin mi?

Arkadaşım sabah aç karnına sirkeli su iç ve maden suyu sirke limon lavanta karisimi ile yuzunu yikadiktan sonra(cilt tipine uygun bir jelle) sil.Ardından yagsiz nemlendirici ki ben solanteni acnes adli gunes kremini kullaniyorum bana yetiyor.

Back
X