york test daha farkli galiba, orda kan alip ingilteredeki bir laba gonderiyolarmis. ama bu tip testlerde genelde o gunlerde cokca tukettigin gidalara intolerans cikiyormus, yani cokca guvenilir degillermis.
Ama ben su sehirfirsati sitesinde satilan kuponlardan aldim, bonus param vardi, bana bedavaya geldi, ama kuponumu oraya harcadigim icin uzuldum. cok sacma geldi.
Elinizin bir yerine elektrik uyguluyorlar. Mantigi
Vucuttaki akupunktur noktalarina, yiyeceklerle ayni frekansta enerjiler gonderiyolarmis. Eger yiyecege vucudun tepki gosteriyorsa onu gonderdigi frekanslardan anliyolarmis.
Vala ben de tavukla kirmizi biber cikti. Bana dediki siz diyette oldugunuzdan vucut bir seye tepki vermiyor dedi. vucudumda alerjen birikmesi yokmus. tavuku cokca yiyorum gercekten, ama ne zaamn yesem kilo veriyorum, halbuki onlarin tezi bunlarin kilo vermeye engel olan gidalar yonunde olduguydu.
Zaten ayni sekilde bedava kupon diye anneme biorezonansla sigara biraktirma almistim, ayni mantiga dayaniyolarmis, annemde de hic bir etki olmadi, bosuna kupon harcamis oldum.