Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kalite farkindandir belki sonucta turkiyedekinin maliyeti ile buradaki farkli :) zaten sadece turkiyede var demedim.
algida ve walls ayni markanin farkli isimleri sadece.
Walls-Brochure-2017-FINAL-2_Page_01.png

var mi sence bi fark isim haric?
haaa konu sahibi icindekiler farkli demis bu durumda siteminde haksiz sayilmaz. ama dondurmayi buradaki fiyatla orada satamayacaklarina gore ucuza mal etmeleri de normal oluyor.
Yok yani demek istedigim diger ab ulkelerinde algida algida olarak satilirken ingilterede neden isim farki var? Yani fiyat olarak cok farketmiyordur

1000 yil oncesinin olmasindan ise yaramiyor anlami cikmaz. Hala hacamatmis cuppingmis diyorsun.. keske biraz gezme gorme sansin olsaymis disardada neler oluyor haberdar olurdunda boyle kucuk gormezdin.
Banane yahu?? Ayrıca tatillerde Avrupaya gittiğim oluyor gezme görme şansıyla laf sokmaya çalıştığın için cevap veriyorum.
konumuz GIDA TERÖRÜ, konusu geçtiği için cevap yazdım o kadar.Ne diye alıntılayıp alıntılayıp zorbalık yapıyorsun ki kendi fikrini dayatarak??
Polemiğiniz geldiyse başkasına sarın.

Bende almanyada araştırdım, icinde süt yok. Sadece süt aromasi :) ayrıca meyve püresi yok- meyve suyu var.
Bu dondurma zaten marketde 70 cent- bir magnum clasik 2,70 Euro. TRde fiyatlar nasil bilmiyorum ama 70 cent olan bir ürünün icinde zaten aromadan fazla birşey olmaz.

Aynen ben de açıp İngilteredekine baktım, aynı şekilde 1£
Ayrıca süt aroması ve meyve suyu var ahaha :))
Dil bilmek önemli sonra böyle gaza getirmesi kolay oluyor işte insanları :KK45:

millet uçmuş😄 işe yarayan şeyin eskisi mi olur ya üstelik zamane tedavilerinden daha etkiliyse😂
Yani çağ dışı buldukları yöntemler yeni keşfedilmiş olsalardı o zaman tedavi aracı olarak kullanılabilirdi öyle mi. Anam modası geçmiş bu yöntemlerin😂 halbuki eski kıyafetler vs moda oluyor bunlar olamaz mı🤔🤓

Aslında bunlar bilerek unutturulan tedaviler. Yeniden gün yüzüne çıktılar. Tv de adını hatırlamadığım bir bey bir tv programına davet edildiğini orda hacamattan bahsedecekken sunucunun el işaretiyle bundan bahsetmesini önlemeye çalıştığını söylemişti.

Ah ah dünya da neler dönüyor. Bunlar bilinse kimse ilacın yüzüne bakmaz ya ondan böyle yapılıyor. Neler var neler.
Mune Mune bakın bunlar gerçekten suç isliyor , sağlıkla ilgili bir konuda görmezden gelemeyiz.

[/QUO
millet uçmuş😄 işe yarayan şeyin eskisi mi olur ya üstelik zamane tedavilerinden daha etkiliyse😂
Yani çağ dışı buldukları yöntemler yeni keşfedilmiş olsalardı o zaman tedavi aracı olarak kullanılabilirdi öyle mi. Anam modası geçmiş bu yöntemlerin😂 halbuki eski kıyafetler vs moda oluyor bunlar olamaz mı🤔🤓

Aslında bunlar bilerek unutturulan tedaviler. Yeniden gün yüzüne çıktılar. Tv de adını hatırlamadığım bir bey bir tv programına davet edildiğini orda hacamattan bahsedecekken sunucunun el işaretiyle bundan bahsetmesini önlemeye çalıştığını söylemişti.

Ah ah dünya da neler dönüyor. Bunlar bilinse kimse ilacın yüzüne bakmaz ya ondan böyle yapılıyor. Neler var neler.
Haftada bir tekrarlayan ve sürekli kusma ile sonuçlanan çok ağır migrenim vardı..ne yaptimsa hangi ilacı kullansam geçmedi.basimdan yapılan hacamat tedavisi ile migren atagim bir daha olmadı.

[/QUO
Haftada bir tekrarlayan ve sürekli kusma ile sonuçlanan çok ağır migrenim vardı..ne yaptimsa hangi ilacı kullansam geçmedi.basimdan yapılan hacamat tedavisi ile migren atagim bir daha olmadı.
Esimde yaptirdi hacamat migreni nerdeyse bitti ki kusardi agridan bulantidan.

Bende yaptiracagim kismet olursa insallah

Dün biz inceledik twister için verdiği verileri burada, doğru çıkmadı. Ben ya işin ehline güvenirim ya kendime güvenirim. Twitter, instagram fenomenine güvenmem maalesef. Size de tavsiyem budur.

Bu adamı duymadan yıllaaaar önce ben paket okuyordum zaten. Çok enteresan bir iş değil yaptığı.
Peki

asi konusuna gelince
asilarin zararli olup olmadigina dair kesin bir kanit yok.
ama asilarin bazi hastaliklari ortadan kaldirdigina dair var.
bu sebeple ben 2 cocuguma da asi yaptirdim. asilar sayesinde cocuk olumlerinin orani cok dustu. herkes asi yaptirmayi biraksa asi yaptirmak istemeyenler de rahatsiz olur emin olun. nasilsa hastaliklar ortada yokken asi yaptirmamak kolay cunku.

Gıda Tarımda çalışan ve yurt dışından gelen ürünlere bakan biri olarak tek şey söylemek isterim
Mümkün olduğunca paketli gıdanan korunun ve çocukları koruyun.
bir süre sonra Kanser tüm ülkemizi esir alacak maalesef.

Ya iste biz gercekleri bilen kisimiz sukurki.. ama elimizden birsey gelmiyo. modern tipta ameliyat olunca ters gitmiyor mu sanki? Cok kan almislarmis..orda yanlis gitmis iste.. yaw iyide estetik yaptiriyolar, bunlar modern ama ters gitmiyor mu hic? Binlerce tonlarcasi var.. bunlara laf anlatamazsin arkadasim
Aynen öyle bir de hastanede sabun kullansan enfeksiyondan geçemezsin demiş deterjan cilde değdiğinde cilde zarar kokusu beyne ve solunum yollarına zarar veriyor. O daha yavaş ilerlediği için göremiyor sağlıklı sanıyor
İşin komiği iki sene önceki ilaç tedavülden kalkıyor. Binlerce sene önceki tedavi yöntemi hala geçerli hala işe yarar bunu da görmüyorlar
Neyse herkes istediği yöntemi kullansın ikisi de var nasılsa

Orası doğru teklif etmişlerdi reddetmiştim :KK70:
Yine de faydalı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Şaşırmadım. Ben hacamat faydasızdır demedim önceden de yazdım tamamen modern tıpdan uzaklaşıp sadece alternatiflere yönelmek sakıncalı

Aynen öyle bir de hastanede sabun kullansan enfeksiyondan geçemezsin demiş deterjan cilde değdiğinde cilde zarar kokusu beyne ve solunum yollarına zarar veriyor. O daha yavaş ilerlediği için göremiyor sağlıklı sanıyor
İşin komiği iki sene önceki ilaç tedavülden kalkıyor. Binlerce sene önceki tedavi yöntemi hala geçerli hala işe yarar bunu da görmüyorlar
Neyse herkes istediği yöntemi kullansın ikisi de var nasılsa
Ben herseyin ortasi karar diyenlerdenim. Asilardan bahsetmisler.. eminim uzun vaadede kotu etkileri vardir.. bunu bana detayli olarak bir homeopat acikladi. Atiyorum 40 yasinda olusan bi egzamanin bir hastaligin kucukken aldigin bir asidan ya da antibiyotikten kaynakli olabilecegini., ha simdi burda bazi arkadaslar homeopatida inkar ederler, alternatif tipa giriyor ya 😂

Cocuklarima asilarini yaptirdim ama.. cunku tam netlik yoktu ve artilari eksilerini goturdu.

Mune Mune bakın bunlar gerçekten suç isliyor , sağlıkla ilgili bir konuda görmezden gelemeyiz.
🤣 Bunları söylemek suçsa zararlı genetiğiyle oynanmış yiceklerle insanları hasta edenler neden cezalandırılmıyor. Yoksa siz de mi sağlık sektöründe çalışıyorsunuz. Herkes bi alem

Bir de sen yetkililerden duyduklarını söylüyorsun ben de ama senin söylediğin doğru ve sağlıklı benim ki yanlış😂

Son düzenleme:
🤣 Bunları söylemek suçsa zararlı genetiğiyle oynanmış yiceklerle insanları hasta edenler neden cezalandırılmıyor. Yoksa siz de mi sağlık sektöründe çalışıyorsunuz. Herkes bi alem
Evet kısa bir süre sonra doktor olacağım , inanın boş vaktim olsa yazdıklarınıza teker teker dava açarım . Yazdiklariniz ifade özgürlüğü degil .
Siz kendinize ve çocuklarıniza.ne yapiyorsaniz yapin ama herkese acik bir forumda insanların sağlığını tehdit eden şeyler yazamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X