- 10 Ekim 2018
- 66
- 156
- 13
- 33
ben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum canım gayet rahatım 2 gündür bakalım nasıl devam edicek :)benim diyetisyenim her öğün 1 dilim ekmeğe izin verdi. Aynen bende yapıyorum o yazdıklarınızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum canım gayet rahatım 2 gündür bakalım nasıl devam edicek :)benim diyetisyenim her öğün 1 dilim ekmeğe izin verdi. Aynen bende yapıyorum o yazdıklarınızı
ay ben yapamadım onu nedense :) inşallah iyi sonuçlar alırsın aslında istedikten sonra her şey mümkün bence ben diyetisyen kontrolündeyim birinin takip etmesi şart beni yoksa kilo veremediğim zaman pes ediyorumben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum canım gayet rahatım 2 gündür bakalım nasıl devam edicek :)
aslında hiç aç bırakmıyor kahvaltıda 2 yumurta var gerçi ben daha yumurta yemeden başladım ama :) uymaya calısacagımay ben yapamadım onu nedense :) inşallah iyi sonuçlar alırsın aslında istedikten sonra her şey mümkün bence ben diyetisyen kontrolündeyim birinin takip etmesi şart beni yoksa kilo veremediğim zaman pes ediyorum![]()
Çok fazla kg yok çok şanslısın, güne poğaça ile başlamak şekerle başlamak gibi . Onun yerine sağlıklı şeyler yemeni tavsiye ederim. İnan doyacaksın. Hiç mi poğaça yemiyorum? Yiyorum ama çok nadir. İnşallah verirsin kg ları. Ben şeker atmıyorum zaten meyvede var . Ya da hurma yiyorum tatlı canım isteyincemerhaba bende yeni diyete başladım sabah yarım pohaça biliyorum bu yanlış amabir dilim peyaz peynir 3 zeytin ve tek şekerli çay içtim şekeride bırakacagım insallah 58 kgyum 1,55 boy umarım veririm bende
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaalh 2 haftaya cinsiyeti belli olur bebeğinizinHelloo:) bugun güzel havayı fırsat bilip mangal yaptık. Ne kg verdim ne de aldım bu ay. 79 lardayım. Artık kg almadan bitirmeyi düşünmeyi istiyorum hamileliği. Bazen kaçamaklar yapıyorum ama yine de devam ediyorum sağlıklı şeyler yemeye. Kahvaltım klasik. Genelde bozmuyorum. Kaçamaklarım abur cubur değil de simit ya da kek şeklinde . Karnım iyiyce çıktı. 3,5 aylık oldum:) inşallah sağ salim kucağıma alırım bebişi
Aynen öyle ... iki hafta sonra cinsiyet belli olacak kısmetse .Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaalh 2 haftaya cinsiyeti belli olur bebeğinizin
sağlıklı olması en başta dileğimiz ama cinsiyeti öğrenmede bi o kadar jeyecanlı ben kızmın cinsiyetini öğreneceğim günün akşamı uyumamıştımAynen öyle ... iki hafta sonra cinsiyet belli olacak kısmetse .
Sorma ben de çok heyecanlıyım:)sağlıklı olması en başta dileğimiz ama cinsiyeti öğrenmede bi o kadar jeyecanlı ben kızmın cinsiyetini öğreneceğim günün akşamı uyumamıştım
merhabalar 1 kez kaçamak yapınca öyle hemen kilo olmuyo neyseki sonra telafi edilince vede. aşermeler olacak bunlar çok normal sadece kendinizi kısıtlamayın bence hamilelik sıradan bir olay değil. normal durum olsa ben canım bişe çektüğü zaman yoğurt yiyorum süt içiyorum o anki duygumu bastırmış oluyorum hemde ama hamilelik öyle olmuyo malesef :)Bugun güzel beslendim. Sabah bir simit, yumurta, peynir, zeytin, marul yedim. Öğlen sade kahve ve kuru kayısı yedim. Akşam tost , ayran, kuskus yoğurtlu yedim. Kaçamaklara rağmen 80 olduğuma sevindim. 79 dum çünkü.
Aynen öyle canım . Canım isteyince yiyorum ama abartmıyorum.merhabalar 1 kez kaçamak yapınca öyle hemen kilo olmuyo neyseki sonra telafi edilince vede. aşermeler olacak bunlar çok normal sadece kendinizi kısıtlamayın bence hamilelik sıradan bir olay değil. normal durum olsa ben canım bişe çektüğü zaman yoğurt yiyorum süt içiyorum o anki duygumu bastırmış oluyorum hemde ama hamilelik öyle olmuyo malesef :)