- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.666
- 448
O zaman ne yapacağında bizi ilgilendirmez. Burada insanlar sizin yanlış seçimlerinizden yola çıkarak tavsiyeler veriyor. Herkesin yaşanmışlıkları var böyle atar gider yapacaksınız hiç drama bağlamayın. Aklı başında biri olmadığınız internetten biriyle tanışıp gitme isteğinizden belli.O Kadarı sizi ilgilendirmez, kimin ne yaşadığını bilmeden kafaya göre yorum yapmak kolay
Bizi ilgilendirmezse niye konu açtın? Hanımefendi doğru söylemiş. Kimse kimseye menfaati olmasa yardım etmez. Belki evliydi adam, karısı gördü küfretti sana. Tanımadığın adamin evinde ne işin var.O Kadarı sizi ilgilendirmez, kimin ne yaşadığını bilmeden kafaya göre yorum yapmak kolay
Seninde anneninde yardıma ihtiyacı var heraldeHepimizi pasaklı yetiştirdi, saçımı taradigini bile hatırlamıyorum. Çocukken hocalardan azar işitirdim okula düzenli, temiz gel diye. Böyle biri haklı mı şimdi?
Ablacığım nasıl okuyayım, nasıl işe gireyim. Gözünü seveyim yazdıklarımı okudun mu yaBir de sana net den tanıdığın adam niye iyilik yapsın? Hayır kurumu mu?
Menfaatini var, elde edene kadar.
Onun yanına gitseydin ya seni boğsaydı, ya tecavüz etseydi.
Aklını başına al üniversite oku, işe gir çalış
O zaman ne yapacağında bizi ilgilendirmez. Burada insanlar sizin yanlış seçimlerinizden yola çıkarak tavsiyeler veriyor. Herkesin yaşanmışlıkları var böyle atar gider yapacaksınız hiç drama bağlamayın. Aklı başında biri olmadığınız internetten biriyle tanışıp gitme isteğinizden belli.
Kimsenin beni azarlamaya hakki yok, anlatabiliyor muyum? Benim bakış açımdan bakmayı deneyin lütfen. Ben fikir istiyorum, azarlanmak değilBizi ilgilendirmezse niye konu açtın? Hanımefendi doğru söylemiş. Kimse kimseye menfaati olmasa yardım etmez. Belki evliydi adam, karısı gördü küfretti sana. Tanımadığın adamin evinde ne işin var.
Okulunu neden bıraktın? Ben anlamıyorum sadece ben mi görüyorum ya ülkenin halini. Kasiyerlik icin bile üniversite diploması istiyorlar artık. Millet çatır çatır okul bırakıyor. Hayret ediyorum vallahi.
Bizleri ilginlendirmeyen konuya bizleri neden dahil ediyorsunuz konu açarak. Okulu bıraktığın için aileden ayri yaşamak istediğin için ama bunu yapacak paran ve imkanlarinizin olmadığı için sizi tebrik etmemizimi bekliyorsunuz. Netten hiç tanımadığınız birinin evinde yasamayi göze aliyorsunuz ailenizin evi dahami guvensiz..O Kadarı sizi ilgilendirmez, kimin ne yaşadığını bilmeden kafaya göre yorum yapmak kolay
Konuyu silmek yasak ayrıca. Hem konunuz geri gelecek hem de ceza alacaksınız.
Evet ailemin evi daha guvensizBizleri ilginlendirmeyen konuya bizleri neden dahil ediyorsunuz konu açarak. Okulu bıraktığın için aileden ayri yaşamak istediğin için ama bunu yapacak paran ve imkanlarinizin olmadığı için sizi tebrik etmemizimi bekliyorsunuz. Netten hiç tanımadığınız birinin evinde yadamayi göze aliyorsunuz ailenizin evi dahami guvensiz..
Deme canım, hapiste yatar mıyımKonuyu silmek yasak ayrıca. Hem konunuz geri gelecek hem de ceza alacaksınız.
Ne açıdan guvensiz..??? böyle bir durumda iseniz şikayetçi olabilirsiniz korunmaya alınıp okulunuza devam edebilirsiniz..Evet ailemin evi daha guvensiz
2 yıllık okuyordum, iş imkanı da yok. Yurt ücretini de ödeyemiyorumTam olarak burada beklentin nedir? Ailen en büyük örnek olmalı ki okuman gerektiğini anlamış olmalısın.
Yaşın küçük belli umarım bir aile büyüğü okulu farkeder geri dönmen adına uğraşır.
Işte böyle yorumlara ihtiyacım var. Çocuk bakıcılığı için bir tanıdığım teklif etmiştiBazı yurtlarda bulaşıkçı temizlikçi gibi yatılı kalabilir, hemde maaş alabilirsiniz.
onun dışında kaymakamlık mutlaka yardımcı olacaktır.
yine çocuk bakıcılığı için yatılı, yardımcı arayan aileler var. Yada yaşlı bakımı için. Hem bütün masrafları karşılamak hem para biriktirmek için en güzel yollar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?