- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Babanin ikna olmayacagini dusunuyorsan, arkadasina babani tel de ikna etmesini teklif et. Babanla konussun hayir cevabini alsin top senden ciksin.Kızlar benim cok yakın bir arkadasım kendi memleketi olan sehre beni davet ediyor bayagı uzun suredir (Gaziantep). Söyle ki, ben de gitmeyi cok istiyorum, gecen sene gidecektim ama o gun orada terör saldırısı oldu ucak iptal oldu. Altı yedi ay sonra gidecektim yine o gün de once saati degisti sonra ucak iptal edildi tatbikat mı ne yapılacakmıs. Her iki seferde de babam gitmeme hic razı degildi zaten hep bosver iyi oldu falan dedi.
Simdi arkadasım bana yine gel diyor, bu sefer annesi de beni aradı iste bekliyoruz seni sana yemek yapacagım falan dedi gercekten ben de cok istiyorum ama korkuyorum da. Arkadasım da cok sevdigim biri ama sıkıntı su ki kız kendi kendine bile asırı nazar degdiren biri. Asla kötü niyetli ya da kötü oldugundan degil zaten kızı cok sevıyorum ama sadece surekli insanların kendisini cok kıskandıgını ve nazar degdirdigini dusunuyor o yuzden de bence kendi kendine isi bozuluyor. Benim de bu iki seferdir sorun olunca o kadar ozendik gelecektim gelemedim falan simdi biraz cekindim yine. Babama sordum, babam direkt hayır dedi zaten. Orası ışidin hedefi su an gidemezsin dedi. Biraz ortalık durulsun hep birlikte gideriz hem de dedi.
Simdi bunu arkadasıma söylesem babam izin vermiyor diye asla kabul etmez gecen sefer de cunku terör saldırısı oldugu gun ucaklar iniyor buraya bilet al gel diye bayagı ısrar etmisti ve gelmiyorum diye küsmüştü ama yani hayatta kabul etmez babam, kimse etmez bence saldırı oldugu gun.
Yani ne desem simdi bilemedim, yine küsecek bana gidemeyecegim icin en azından biraz yumusatayım.
Babanizi dinleyin gitme diyorsa gitmeyin arkadsinizin krilmasi mi önemli yoksa babanizin mi ?Kızlar benim cok yakın bir arkadasım kendi memleketi olan sehre beni davet ediyor bayagı uzun suredir (Gaziantep). Söyle ki, ben de gitmeyi cok istiyorum, gecen sene gidecektim ama o gun orada terör saldırısı oldu ucak iptal oldu. Altı yedi ay sonra gidecektim yine o gün de once saati degisti sonra ucak iptal edildi tatbikat mı ne yapılacakmıs. Her iki seferde de babam gitmeme hic razı degildi zaten hep bosver iyi oldu falan dedi.
Simdi arkadasım bana yine gel diyor, bu sefer annesi de beni aradı iste bekliyoruz seni sana yemek yapacagım falan dedi gercekten ben de cok istiyorum ama korkuyorum da. Arkadasım da cok sevdigim biri ama sıkıntı su ki kız kendi kendine bile asırı nazar degdiren biri. Asla kötü niyetli ya da kötü oldugundan degil zaten kızı cok sevıyorum ama sadece surekli insanların kendisini cok kıskandıgını ve nazar degdirdigini dusunuyor o yuzden de bence kendi kendine isi bozuluyor. Benim de bu iki seferdir sorun olunca o kadar ozendik gelecektim gelemedim falan simdi biraz cekindim yine. Babama sordum, babam direkt hayır dedi zaten. Orası ışidin hedefi su an gidemezsin dedi. Biraz ortalık durulsun hep birlikte gideriz hem de dedi.
Simdi bunu arkadasıma söylesem babam izin vermiyor diye asla kabul etmez gecen sefer de cunku terör saldırısı oldugu gun ucaklar iniyor buraya bilet al gel diye bayagı ısrar etmisti ve gelmiyorum diye küsmüştü ama yani hayatta kabul etmez babam, kimse etmez bence saldırı oldugu gun.
Yani ne desem simdi bilemedim, yine küsecek bana gidemeyecegim icin en azından biraz yumusatayım.
Hahahaha yok orada baska bır sey demek ıstedım :) yani hanı bir sey olmayacaksa da olur Arkadaşım cok pimpirikli diye. Sımdıye kadar da gidecegim zamanlar o kadar böyle ay geliyorsun ay geleceksin dıye sey yaptı kı ıkı seferde de olay oldu. Sımdı yıne aynı Telaş icinde aman kımseye söylemeyelim nazar değecek modunda kesın yıne ben gelecek olsam yıne bır sey olur gelemem dıye demek ıstedımBence babam izin vermiyor deseniz iyi olur.baska bahane bulsaniz daha sonra yine israr ederler.cok istiyorum ama babama bir turlu kabul ettiremiyorum diyebilirsiniz.ama su tuhafima gitti dogrusu,korkuyorum gitmekten demissiniz ardindan nazari cok degen biri yazinca garip geldi.nazar isid saldirisindan daha mi etkili geliyor ki size
O guzel olurdu ısteAnnesi yemekleri hazırlasın paketlesin arkadaşında alıp size gelsin
Aynen zaten gitmeyeceğim de sadece arkadaşımı kırmadan nasıl soyleyebılırım dıye dusunuyorumBabanizi dinleyin gitme diyorsa gitmeyin arkadsinizin krilmasi mi önemli yoksa babanizin mi ?
Cok yakın arkadasım oldugu ıcın bu kadar samımıyız yoksa böyle yapacagını düşünmüyorum baskasına falan. Babam konuşmaz telefonda ama ben annesıyle Konuşmayı dusunuyorum yoksa bosa aramız bozulacakBabanin ikna olmayacagini dusunuyorsan, arkadasina babani tel de ikna etmesini teklif et. Babanla konussun hayir cevabini alsin top senden ciksin.
Hem etrafinizin size bu kadar israr etmesine de izin vermeyin bence
Iste cok yakınız dıye böyle yapıyor yoksa bunu cok abartan bır i değildir genel olarak huyu Tripli ama kötü bır kız degil bir arada olalım ıstıyor dıye kac senedir de kısmet olmadı. Artık bıraz zaman geçtikten sonra giderim yanına ben de. Babam Izın vermiyor cunkuAçıkça söyleyin neden gidemeyeceğinizi. Bırakın küserse küssün. Bu kadar her şeye küsen insanla eninde sonunda tam olarak küseceksiniz zaten, bu tür insanlar küse küse çevresinde insan bırakmaz çünkü. Böyle insan halinden anlamayan sounlu insanlar için " aman küsmesin, aman kırılmasın" çabasını gereksiz buluyorum. Çünkü ne yaparsan yap, küsecek bir şey bulurlar. Başkasının hassasiyeti de onların bu sorununu besler. Bırakın arkadaşınız da kaç yaşına gelmiş, her şeyin istediği gibi olamayacağını öğrensin. Zaten ortada küsecek bir şey de yok. Makul bir insan karşısındakinin tedirginliğine ve kararına saygı duyar. Böyle arkadaşlar salt stres kaynağı, ömür törpüsü bence.
Arkadasım ıstanbulda yaşıyor normalde ama gecen hafta gitti bır ay orada. Benım de teyzem Urfa'da yaşıyor yanı Senelerdir ama hıcbır saldırı bomba vs yaşamadı şimdiye kadar kendı yaşadığı yerde, basına bır sey gelmedi yani. Ben gitmeyı cok ıstıyorum ama arkadasım cok ustune konuştu cok böyle aman kımseye söylemeyelim aman nazar değecek aman kıskanacaklar dıye o kadar laf etti ki ben iyice strese girdim bır de babam razı gelemeyince ıcıme sinmedi. Yoksa babamı ikna ederim bıraz uğraşsam ama benım de ıcımde kötü bır his varHerkes canın daha önemli gitme demiş. O arkadaşı 1 yıldır orada ve başına bir şey gelmemiş. İstanbul havaalanında da olmuyor mu o saldırı? Ankarada ? Ya da Pariste ? Gaziantep'in sınıra 5-10 km olan yerlerinde yaşamıyorsa bir çatışma yok. Gitmek istemiyorsanız gitmeyin ama bu bana daha çok evham gibi geliyor.
Evet bence de öyle ama o dıyor kı benım ailem burada hıcbır sey olmuyor sen bıze guvenmıyor musuna getiriyor olayı sonra da. O yuzden is büyüsün ve kırgınlık olsun ıstemıyorum ama yani yok ne diyebılırım kı babam Izın vermıyorDoğruyu söyleyin bir buçuk yıldır arkadaşım çağırıyor ama ben de Vandan Urfaya gidemiyorum yollar tehlikelidir diye ayan beyan da söylüyorum yani ne olacak.hem aile izin vermiyor hem güvenlik açısından şartlar uygun değil başka sebebe gerek yok gitmemeniz için zaten.
YaMezar taşına arkadaşını kırmamak için öldü yazarlar artık
Anladim simdi :)Hahahaha yok orada baska bır sey demek ıstedım :) yani hanı bir sey olmayacaksa da olur Arkadaşım cok pimpirikli diye. Sımdıye kadar da gidecegim zamanlar o kadar böyle ay geliyorsun ay geleceksin dıye sey yaptı kı ıkı seferde de olay oldu. Sımdı yıne aynı Telaş icinde aman kımseye söylemeyelim nazar değecek modunda kesın yıne ben gelecek olsam yıne bır sey olur gelemem dıye demek ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?