Gidemeyeceğimi nasıl söyleyebilirim?

Babanin ikna olmayacagini dusunuyorsan, arkadasina babani tel de ikna etmesini teklif et. Babanla konussun hayir cevabini alsin top senden ciksin.
Hem etrafinizin size bu kadar israr etmesine de izin vermeyin bence

Babanizi dinleyin gitme diyorsa gitmeyin arkadsinizin krilmasi mi önemli yoksa babanizin mi ?

Hahahaha yok orada baska bır sey demek ıstedım :) yani hanı bir sey olmayacaksa da olur Arkadaşım cok pimpirikli diye. Sımdıye kadar da gidecegim zamanlar o kadar böyle ay geliyorsun ay geleceksin dıye sey yaptı kı ıkı seferde de olay oldu. Sımdı yıne aynı Telaş icinde aman kımseye söylemeyelim nazar değecek modunda kesın yıne ben gelecek olsam yıne bır sey olur gelemem dıye demek ıstedım

Babanin ikna olmayacagini dusunuyorsan, arkadasina babani tel de ikna etmesini teklif et. Babanla konussun hayir cevabini alsin top senden ciksin.
Hem etrafinizin size bu kadar israr etmesine de izin vermeyin bence
Cok yakın arkadasım oldugu ıcın bu kadar samımıyız yoksa böyle yapacagını düşünmüyorum baskasına falan. Babam konuşmaz telefonda ama ben annesıyle Konuşmayı dusunuyorum yoksa bosa aramız bozulacak

Iste cok yakınız dıye böyle yapıyor yoksa bunu cok abartan bır i değildir genel olarak huyu Tripli ama kötü bır kız degil bir arada olalım ıstıyor dıye kac senedir de kısmet olmadı. Artık bıraz zaman geçtikten sonra giderim yanına ben de. Babam Izın vermiyor cunku

Arkadasım ıstanbulda yaşıyor normalde ama gecen hafta gitti bır ay orada. Benım de teyzem Urfa'da yaşıyor yanı Senelerdir ama hıcbır saldırı bomba vs yaşamadı şimdiye kadar kendı yaşadığı yerde, basına bır sey gelmedi yani. Ben gitmeyı cok ıstıyorum ama arkadasım cok ustune konuştu cok böyle aman kımseye söylemeyelim aman nazar değecek aman kıskanacaklar dıye o kadar laf etti ki ben iyice strese girdim bır de babam razı gelemeyince ıcıme sinmedi. Yoksa babamı ikna ederim bıraz uğraşsam ama benım de ıcımde kötü bır his var

Evet bence de öyle ama o dıyor kı benım ailem burada hıcbır sey olmuyor sen bıze guvenmıyor musuna getiriyor olayı sonra da. O yuzden is büyüsün ve kırgınlık olsun ıstemıyorum ama yani yok ne diyebılırım kı babam Izın vermıyor

Gitme cnm.. neden mi ? Cunku ben hayatimdan cikarmis oldugum bi arkadasla tatile gittim, tatilimi zehir ettiler.. kiz kardesinin saldirisina ugradim.. surekli onune engeller cikiyor baksana.. cok istiyorsa kendisi gelsin.. hani yaninda bi arkadasin daha olsa neyse diyecegim bence babani dinle..

Su sıralar musait değilim hem de ortalık çok karışık o yuzden baska zaman insallah
Ama sen gel istersen de

Anladim simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…