Neee öğlen sadece nescafe mi? Hemen hemen kahve alışkanlığını bırak bence canım eğer evdeysen çalışmıyorsan uygun menüler hazırlayabilirsin kendine..Şükür bugünü de kacamaksiz atlattım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
bitki çayı
öğlen
1 nescafe 2si bir arada
akşam
1 porsiyon makarna
1 diyet bar
1 saat sonra bi kahve içer günü kapatırım
1.5 saate kadar sporumu da yapıp yazarım
Canım çok sağol önerilerini tabiki dikkate alicam yanlız ben öyle yeşil çay gibi şeyler tuketemiyorum malesef 16 kiloyu verirken başta da belirttigim gibi kalori sayımı gibi bi yöntemle verdim o yüzden yemeği akşam salata corba sabah yeşillik gibi şeyler yok benim sistemde çünkü sabah akşam spor yaptığım için dengeliyorum çünkü kendimi sartladigim zaman kilo alanlardanım malesef kahvesiz uyanamıyorum bide bu aralar çok ders çalıştığım için iyi içiyorum gerçi senelerdir içerim şükür selulitim yokNeee öğlen sadece nescafe mi? Hemen hemen kahve alışkanlığını bırak bence canım eğer evdeysen çalışmıyorsan uygun menüler hazırlayabilirsin kendine..
Canım çok sağol önerilerini tabiki dikkate alicam yanlız ben öyle yeşil çay gibi şeyler tuketemiyorum malesef 16 kiloyu verirken başta da belirttigim gibi kalori sayımı gibi bi yöntemle verdim o yüzden yemeği akşam salata corba sabah yeşillik gibi şeyler yok benim sistemde çünkü sabah akşam spor yaptığım için dengeliyorum çünkü kendimi sartladigim zaman kilo alanlardanım malesef kahvesiz uyanamıyorum bide bu aralar çok ders çalıştığım için iyi içiyorum gerçi senelerdir içerim şükür selulitim yok
senin dediklerini yaparsam eminim ki hızlı veririm ama ben çok kurallarla yapamam yine de sağol canim
gelsin canım ya yolumuz uzun rabbim kolaylaştırsinKişi kendini daha iyi bilir tabi canım sen öyle verdim diyorsan güzel :) İnsallah hepsi gider fazlalıkların.. ikimize de kolay gelsin:)
Reglken yürüyüş harici spor yapmayı sevmiyorum şişkinliği de cabası benim de son bi kaç gün kaldı ReglimeBiyerde görmüştüm regl dönemlerinde daha fazla kilo verebilirmişiz hiç ekstra çaba sarfetmemistim bu defa denicem
benim 2 gün of günüm malesef baya zor geciyoReglken yürüyüş harici spor yapmayı sevmiyorum şişkinliği de cabası benim de son bi kaç gün kaldı Reglime
aynen canım eskiden o hataya çok düşerdim şimdi bitiyor öyle tartiliyorumSabret canımmm spor yapamıyorsan diyetini bozma ve tartılma adet bitimi tartıl, o Şişlik seni yanıltmasın tartıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?