Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hayırlı cumalar ;

Yani şaşkınım tabi nerden başlasam bilemedim.Öncelikle aslı olmayan bi kaç cümleyi düzeltmekle başlıcam.Topikten ayrılış nedenim yok efendim siz diyet yapmıyorusunuz spor yapmıyorsunuz gibi saçma sapan şeyler değil !!! Kesinlikle değil.Doğa bunlar senin düşüncen olabilir ama aslı astarı yoktur.Ben bu topikte yazarken de diyet yapmadığım dönemler oldu o zaman bıraktım mı ? Hayır.Şimdi bırakmamın nedeni de o la maz!!! Umarım anlamışsındır.Ben sizlerele sadece diyet yüzünden görşümmüyorum ki.Öyle olmasa önemli günlerde arayıp hal hatır sorulmaz.Hastalığı derdi sıkıntısı sevinci paylaşılmaz.Bu dönemde de bunu yeterince belli ettiğimi düşünüyorum.Kaldı ki benim diyet yada spor ile ilgili herhangi bir motivasyona desteğe ihtiyacım yok.Canım istediğinde alasını yapıyorum istemediğinde de tam salıyorum.Ha burda o konularda yazışmak tıpkı diğer konularda yazışmak kadar iyi geliyor bana.Benim vesilem ile biri gram verecek olsa çok mutlu olurum.Yada sizin vesilenizle ben bişey öğrenirsem ne mutlu bana.Bunlar apayrı şeyler.Sonuçta topikten ayrılıyorum dedim sizden değil.
Ben hayatımı yeniden kurmaya çalışıyorum.Üniversiteyi daha bu sene bitirecem inşallah.KPSS ALES ve dönem derslerim gibi zorlu bir senem var.Kpssye kadar hiç gelmedim sonra geleyim dedim ama kpssden sonra Ales var.Ales den sonra kendi dönem derslerime yuklenmem lazım ki AA gelsin.Ortalamamı yükseltmesem formasyon olmaz.Bu ne demek öğretmenlik suya düşer.Hem de bir ömür boyu.Ben böyle bir sorumluluk altındayken hayatımın her anından sadece bir seneliğine kısma kararı aldım.Yani kk ile birlikte instagram ve facebook hesaplarımı da kapatmış oldum.Umarım anlaşılmışımdır.Ha buna rağmen arada gelip selam veremezmiyim ? Tabi ki verebilirim ama bu durumda sizlerin yanlış anlacağını düşündüm.Geçmişi bile okumayıp bi selam verip kaçmak yerine hepinizle özelden görüşmeyi tercih ettim.Bunu da sizlerle paylaşarak açıklayarak yapmaya çalışıyorum.Kimseyi kırmak istemem bu benim yapacağım en son şeydir.Uslup konusunda da her zaman daha özenli davranmaya çalıştım.Umarım bu sefer anlaşılabilmişimdir.Tekrardan söylüyorum topikten ayrılmamın bu nedenler başka herhangi bir nedeni yok kızlar.

Nurdanım o ne demek öyle topiği işgal etmek falan.Çok üzülürüm böyle düşünürsen.Umarım açıklamamı okuyup bana hak verirsin.Ayrıca yeni işin hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.En çok istedğin şey oldu.Rabbim gönlüne verdi:)

85 haziran doğumluyum bende, pek fark yokmuş sanırım ama abla dememi istersen diyebilirim, yanlış bişey söylemiyim şimdi

iş bahçelievlerde, ankara nın en sevdigim semtinde yani tam 7. cadde üzerinde hem de, akşamları iş çıkışı o caddenin üzerinde bi tur atmak bile büyük keyif gelecek bana şimdilik ikametim de tandoganda, o civarlarda uygun bir ev bulabilirsem diyecem ama tabi ki hiç ihtimal yok ona, o yuzden artık uygun bir ev apart bişeyler bakacam bakalımç kalma yerim şimdilik net degil yani

çocukların tuvalet sıkıntısına sevindim, kilo konusu da hallolur sanırım ki fazla da degilmiş kilon o yuzden yavaş ilerlemesi çok normal hiç bozma moralini

sen de ankarada oturuyordun degil mi ? neresinde oturuyordunuz ? ikizleri sevmeye gelsem olur mu

valla ankarada ev kiraları çok artmış. biz de kiracıyız ama eski olduğumuz için yeni fiyatları bilmiodum, arkadaşım ev ararken fark ettim. bayağı artmış kiralar. 7. cadde iyiymiş, öğrencilik günlerini yaadedersin :)

TOPLU ALINTI YAPMAYI BECEREMIYORDUM AMA YENI FORUMDA DAHA KOLAYLASMIS . ILK KEZ DENIYORUM :) GERCI SMILEYS NERDEN CIKIYOR ONU OGRENEMEDIM HENUZ.

ALINTILARA GELECEK OLURSAK, NILGUNCUGUM SENIN COCUKLARI COK SEVDIM HER COCUGA KANIM KAYNAMAZ BENIM. COCUK COK SEVERIM AMA SECICIYIMDIR SENINKILERI SEVDIM. ZEKI COCUKLAR OLDUKLARI DA KESIN. BAK CABUCAK UYUM SAGLAMISLAR BU SURECE. SEN DE SABIRLI BILGILI BIR ANNESIN OYUZDEN KOLAY OLMUS DIYEBILIRIM NEKADAR KOLAY OLSA ARTIK. TABIKI ZOR OLMUSTUR AMA UMDUGUNDAN KOLAY OLMUS BUNA SEVINDIM. DAHA NELER OGRETECEKSIN SEN DAHA ONLARA. BIDI BIDI. HEM COCUKLAR HEM SICAK YAZ AYLARI DERKEN SINAV ISI DE ZOR OLUYORDUR KOLAY GELSIN SANA. NE ZAMANDI SINAV ?

SANA VE NURDANA DUKAN KONUSUNDA KATILIYORUM BEN KARATAY, DUKAN TARZI SINIRLAMALARI, YASAKLARI OLAN DIYETLERI YAPAMAM HERSEYDEN AZ AMA KEYIFLE YIYEBILMELI INSAN. HA YAPABILEN INSANLARI DA ALKISLIYORUM CUNKU BIR COK SEYDEN ZATEN MAHRUM KALIP AMA EN MASUM SEYLERI BILE YASAKLAYAN DIYETLERI YAPABILMEK BUYUK SABIR ISI. O YUZDEN YAPANA LAFIM YOK AMA BEN YAPAMIYORUM MAALESEF.

NURDANCIGIM GELMIS HOSGELMIS. AY KIZ SENI OZLEDIK VALLA. GEL SURAYA BOL BOL SOHBET EDEK. GELIRKEN GUZEL HABERLER GETIRMISSIN BU DAHA BI GUZEL OLMUS BUARALAR COK ZOR GUNLER GECIRIYORUM AMA ISE ALINDIM DIYINCE INAN TEBESSUM ETTIM MUTLU OLDUM BENI BU DONEMDE MUTLU EDEN SEYLER ARASINA GIRDI INSAALLAH HEM YENI ISIN HEM ANKARA HEM YENI HAYATIN SANA UGURLU GELSIN CANIM. HAYIRLI OLSUN COK MUTLU HUZURLU OL INS BU YENI HAYATINDA. UZUN UZUN KONUSURUZ DAHA. UYGUN BIR ZAMANDA SENI GOREBILIRIM DE BANA 3,5 SAAT UZAK OLACAKSIN.

NESLICIGIMI DE OZLEDIM YA. GERCI HABERLESIYORUZ PROJELER ILE UGRASIYOR YINE FULL. HA BIR DE ANNECIGINE KACTI SANIRIM BUGUNLERDE DONMUSTUR EVINE. BIRAZ DA HUZURSUZLUK OLDUGU ICIN GIRMEK ISTEMEMISTIR EMINIM. HIC SEVMEZ BOYLE ZAMANLARDA KAYBOLUR O.

NURDANCIGIM TEKRAR SOYLEYIM. BEN KENDI FIKIRLERIMI PAYLASTIM ESRANIN GIDISI KONUSUNDA. KALDI KI BU KEZ UZUN UZUN VE DETAYLI YAZMIS ESRA SEBEPLERINI. BIZDEN KAYNAKLI DEGILMIS GIDISI YANI. O YUZDEN UZULME CANIM. HA TABIKI ICININ BURUK OLMASI NORMAL AMA ARTIK OZELDEN GORUSURSUNUZ YOGUNLUGU HAFIFLERSE YA DA YAZMAK ISTERSE ARADA SLM KELAM ICIN YINE GELIR ESRA DIYE DUSUNUYORUM GELMESSE DE KAYBEDILECEK BIRSEY YOK OZELDEN GORUSURSUNUZ ZATEN. HA TABIKI BURANIN AYRI BIR TADI VAR AMA ISTE ORASINI DA ESRA BILECEKTIR KARAR VERECEKTIR.

SERAP, EVE DONUYORMUS KIZLAR. KOYDE, MISAFIRLIKTE DERKEN TELEFONUNDA SORUN OLUYORMUS INTERNET. AMA EVE DONUYORMUS ARTIK. SIK SIK GIRERIM DEDI. AYAGI DA IYIYMIS SUKUR.

CEMREM DEN HABERIM YOK. IYIDIR INS O DA.

ZULEYHA HOCAM BEN ICIMDEKI KIRGINLIGI DA SORULARI DA SUPHELERI DE BEKLENTILERIMI DE KIZGINLIGIMA DILE GETIRDIM BENI ANLAYABILMISSIN HISSEDEBILMISSIN DOKUNABILMISSIN DUYGULARIMA. COK MUTLU OLDUM. BENIM DUSUNCELERIM BENIM TARZIM BENIM BU YAZIM IYI MI KOTU MU BILMIYORUM AMA BEN AKSI BIRSEYI DE YAPAMAM. BEN BUYUM. KIMI ICIN CABUK PES EDEN , KIMISI ICIN DESPOT, KIMISI ICIN ASABI, KIMISI ICIN ANLAYISSIZ AMA BEN BUYUM. ANLARIM HERKESI HERSEYI DE ANLARIM AMA OZEN BEKLERIM. ACIKLAMA BEKLERIM. CUNKU BENIM DUYGULARIM VE DUSUNCELERIM HEP CUMLELERIMDE GEZIYOR.

TATIL VE YAZ OLARAK SIKINTILI VE HASRET DOLU GECIRDIN HOCAM. ONCE EVINE SONRA COCUKLARINA SONRA KUCUK COCUKLARINA VE INS ESINE DE KAVUSURSUN DA YILI GUZEL KAPATIRSIN HOCAM. BANA 2014 IYI GELMEDI. UMUTLARIMI 2015 E BIRAKTIM HEPIMIZ ICIN GUZEL BIR YIL GELSIN INS.

83 LÜ BENDE GELDIM. 83 HAZIRAN :))))))

BANA ABLA DEME AMA HA :))) BEN ISTEMEM.

ANKARADA YASAMAN GEREKIR BELKI DERDIM SANA NURDAN. HATIRLIYORSUN DIMI. SANA DAIR BU TUTAN IKINCI TOTEMIM SANIRIM :))))

EV KIRALARI HERYERDE ARTTI YA. BIZIM BURASI KUCUK BIR SEHIR AMA EN KOTU EV 400,00 TL OLDU. UCUYOR FIYATLAR. ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN VALLA. ASGARI UCRET, KIRADA EV VE COCUKLARI OLAN BIR ADAM NE YAPSIN YAAAAA

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ GORUSMEYELI. BEN BERBAT GUNLER YASADIM. EVE COGU ZAMAN DOKUZDA GELDIM. GUNDE BIR KEZ WC, HATTA AKSAMA KADAR YEMEK YEMEDEN CALISTIGIM OLDU. OYLE YOGUNDUM KI BOYLE BIR DONEMIM HIC OLMADI EN YOGUN GUNLERI NESLI HATIRLAR BELKI ILK TANISTIGIMIZ ZAMANLAR AMA O DA IKI AY KADAR FALANDI. SANIRIM BUNDAN SONRA SIK SIK YASAYACAGIM BOYLE ZAMANLARI. PATRONUMUZUN YIGENI VE SIRKET ORTAKLARINDAN OLAN GENC ILE FENA TARTISTIM BUYUK BIR TERBIYESIZLIK YAPTI ISYERINDEN AYNI DEPARTMANDAN IKI ARKADAS ILE GERILDIK TARTISTIK KOTU SEYLER DE OLDU YANI BOYLE. PESTILIM CIKTI GECEN HAFTA YANI. BU HAFTA DAHA NORMAL BIR HAFTA OLACAK. ESIM DE BU SABAH GELDI. KANLAR BU SABAH KARGO YAPILDI. INCELEME BASLAYACAK . YINE HASTANEDEN ARADILAR BIR SURU SORU SORDULAR BEBEKLIK COCUKLUK GUNLERIMLE ALAKALI. TEYZEM GELDI CUMARTESI AKSAM. DISARI CIKAMADIK AYAGINDA SORUN VAR ONUN . RAHATSIZ AMA AZ UYKU GUZEL SOHBET DERKEN IYI GELDI BANA. HAFTAYA YORGUN BASLAMAK DISINDA. HERSEYI HALLEDIP EN KISA ZAMANDA ISTANBULA GITMEK ISTIYORUM COK BUNALDIM AILEMI DE COK OZLEDIM OCAK SONUYDU EN SON . COK OLDU BU KEZ. EN GEC IKI UCAYDA BIR GIDIYORDUM. BUGUN MISAFIRIM OLACAKTI HEM ESIMIN ARKADASI HEM MUSTERIMIZ. YATILI OLACAKTI AMA ERTELENDI SUKUR. ESIMLE OTURDUK CAY DIZI KEYFI YAPIYORUZ. EHLIYET SINAVIM 7 EYLUL DE. YENIDEN PLAN YAPMAYA Calısıyorum. gundemım yogun yıne. hayırlısı artık. bu yıl hayatıma yetısemıyorum zaten. hayırlısı artık.

hoşgeldin 83 lü filizim sana abla demek içimden de gelmiyor nedense filizim daha güzel geliyor kulagıma, bak hiç de sormamışım sana abla dememi ister misin diye nesli de benden büyük mesela ama ona da sormamışım en iyisi bu topikte züleyha ablam hariç abla lafını yasaklayalım

valla sorma canım sen derdin ankara da yaşayacaksın diye de ben de asla derdim ama senin dedigin tuttu hala da ankarayla ilgili şüphelerim var ama denemedem aklımda kalacaktı, en fazla beceremedim der memleketime dönerim diye düşünerek atıldım bir yola bakalım hayırlısı

sen işlerini bir düzene koy da filizim, 4 gözle bekleyecegim o zaman seni, bir ankara buluşması yakışır bize

patron yok şuan diye rahatım yerinde birazdan gelince arazi olabilirim aklınızda olsun, öptüm hepinizi

hosbulduk canımcıgım. aaaaaaaa smileys hepsını buldum cok mutluyumm yok be ne ablası. bızım ablamız var zuleyha hocamız. ben abla olacak kadar sakın uslu ve bılge degılım

canım ankara ya da bu ıs ıyı olacak mı bılmıyoruz denemden de bılemezsın zaten. kaldı kı su an oyle bır zamanda geldı kı bu sansı denemesen ıcınde kalırdı tam tersı. ınsaallah ıyı de olsun ıyı cıksın da daha mı guzel olsun bu secımın

ay bayıldım bu kız cocuguna. avatarım yaptım. dogurma ıhtımalımı dusununce hem de bana hıc benzemedıgını dusununce bıraz kel alaka oluyor ama olsun bakalım

kafamın dolulugu dusunup sınava gırmeye vazgectım ekım ayına erteledım yanı. haftasonu dugun var dugunu gectım hadı bu pazar araba kıralamak lazım ama sofor abı musaıt degıl. ıkı saatlık kursunun egıtımıne de guvenemez oldum kafam da cok dolu. ekım ayında sakın kafa gırmeye karar verdım. yenı bır karar daha aldım gercı bunu uzun zamandır dusunuyorum uluslararası ılıskıler okuyacagım aof. hem ısımle de alakalı. ustelık dıl mezunu oldugum ıcın daha sayısal ve sosyal ıcerıklı bır bolum okumayı hep ıstıyordum bakalım eylul sonunda kayıt varmıs. tam o zaman netlesır. yenı kararlardan bırı daha obezıte amelıyatını %50 karar verdım arastırma halındeyım

ben de bu yazdıklarından dolayı saskınım. benı en ıyı tanıması ve anlaması gereken ınsan senken, benı gectım herkese karsı dusuncelı hassas bır ınsan olmana ragmen, ıkı cumle ıle veda etmene kırıldım kızdım demek kı suc oldu. kaldı kı sadece ben mı aynı seyı dusundum sence. ben belkı seslı dıle getırdım. burası senın evın olarak goruldu ve kapıyı kapatıp gıtmek dustu ıste bıze de. cunku ev sahıbı gıttı. hem de kısa bır veda edıyorum demedı ya da arada sırada selam verırım demedı benı ıdare edın demedı. aslı olmayan bır kac cumle demıssın ben ne ıftıra attım ne ıthamda bulundum sıkıntın ya da sorunun varsa ve bu yuzden ayrılıyorsan bılelım dıye dedım. sen benı nekadar yanlıs tanımıssın kı art nıyet arıyorsun her cumlede. sanırım cok degıstın. bana stres deme bana sorun deme. ben öluyorum bu yıl. ozellıkle ıkı aydır. sadece uyuyorum ve onume ne gelıyorsa onu fırsat bulursa yıyen bırıyım. ot gıbıyım ama stresımden yogunlugumdan dolayı ne gıtmeyı dusundum ne de baska bırsey yaptım ne de strese gırıp karsımdakı ınsanları tanımaz hale geldım. herkes senı sordu kımı zaman ben anlattım kımsenın ıcınden yazmak gelmıyor nıye mı. benım sıvrı dılım degıl, senın kusmen ya da gıtmen degıl. bu topık senındı ve sımdı burda yazmak herkese garıp gelıyor. ,

sen bızler ıle sadece dıyet ıcın arkadas olmadın kaldı kı boyle bırsey zaten yok. okadar sey paylastın hepımızle ayrı ayrı. o yuzden zaten boyle bırsey soz konusu olmaz kaldı kı ben bunu da demedım. ınsanın ıdeallerı amacları vardır her nekadar sen buyuk bır ozguven patlamasıyla cevap vermıs olsan da dıyet konusunda kımseye ıhtıyacın olmadıgına daır. ınsan, hedeflerıne ulasırken yanında aynı hedeflere odaklanan ınsanlar olunca daha guclu ve basarılı olur sen dıyete herkesten cok odaklanmıs bır ınsansın. bız sana destek yoldas olamadık ve belkı kendını cekmek ıstedık belkı bırazcık dıye dusundum bu yogun donemde. sen de demıssın ya dıyetını sporunu yapıyorsun ozelden hal hatır da sorarsın ee o zaman burda bıldırım yapmaya arada sırada olsa da dıyetten konusmaya gerek kalmamıs olacak dıye de gıdıyorsundur belkı dıye dusundum herseyı bırak belkı bızlerın uyusuklugundan sıkıldın bıraz uzak durmak ıstedın bızlerden. sen sacının rengını gıyecegı kıyafetı sevdıgı adamı yedıgı yemedı anlatmadın mı. ben sana anlatmadım mı. pat dıye yazmıssın buraya ve bana da oku dedın. ne dusunmemı beklerdın. bu kız bırseylere kızdı kırıldı sıkıldı bırseylerden ve gıtmek ıstıyor. ben doksanlar topıgındeyken cok basarılı ve hırslı gunlerdeydım ve cevremdekı ınsanlar benı sıkardı hadı doksanlar benım ıcın cok onemlı degıldı dıyelım yanı bızlerın ılıskısı gıbı degıl ama yıne de ınsanı olumsuz etkıler ıste bırsekılde. ya da enazından ben de oyle oldu ve sende de belkı aynısı olmustur dıye dusundum. sacma sapan dusuncelerımle gıdıyorum esra. guzel bır gunluk actın, ben de hepımız de burayı senlendırdık guzel paylasımlar yaptık. veda etmeden dusunmen gerekırdı veda ettın dıyelım uc kelıme olmazdı. bak sımdı ne guzel uzun uzun anlatmıssın dımı. ıllakı kızman mı gerekıyordu bıze acıklama yapman ıcın yanı.

bu yıl benım sınav yılımmıs anlasılan. hepınızı cok sevdım ama ozellıkle sana ve duyguya cok deger verdım ha sızler vermedınız mı verdınız. karsılıklıydı. ama dıyet yapınca benı gucsuz zayıf bulan ya da bana despotluk yaptıgımı soyleyen sacma sapan dusuncelerım oldugunu soyleyen herseyını bana sorup da bu son durumu sormadan burdan cekıp gıden ıkı arkadasımla ıkı dostumla sınav edıldım kaybettım. kımseyı suclamıyorum hayatı boyunca kalıcı dostluklar kurabılmeyı basaramamıs bırıyım hayatımda yenı bır donemdı sızler . guzel gunler yasadım guzel arkadaslıklar guzel dostluklar kurdum herkesı hepımızı bırarada tutmak ıcın cok caba gosterdım hepınızı ozelden cok gorussem de topıge cok kıymet verdım cunku burası bızı bırarada tutan dertlestıgımız bıryerdı. uzun uzun yazardık gulerdık sohbet ederdık

sen benı hıc anlamamıssın senı nekadar sevdıgımı anlamamıssın buna uzuldum ıste bu yazını okuyunca. kızgınlıgın kırgınlıgın yerını baska bırsey aldı ıste. senın meslegıne ulasmanı senın guzel bır ısının olmasını senın basarını en cok ben ısterım bunu bıldıgını sanıyordum ama degılmıs. hayatına daır aldıgın kararı ılk ben ogrenseydım ya da dedıgım gıbı daha uzun bır veda gorseydım bu cumleler yazısmalar olmayacaktı

zuleyha hocanın da dedıgı gıbı burası senın evın. sen evde yoksun. bıze de kapıyı kapatıp cıkmak yakısır. guzel haberlerını alırız sıkıldıgında bızlerden kımler ıle gorusmek ıstersen zaten gorusursunuz yenı topık acalım gıbı bır fıkır de olustu hem olumlu hem olumsuz bakıyorum o yuzden net bırsey dıyemem yenı topık acarsak sana haber verırız gelırsın sıkıldıgında kafan dagılır yazarsın ya da hıc gelmezsın sana kalmıs artık. bız kapıları carparak gıtmıyoruz yanı. kapılar acık sana daıma. ha benım kendı kalbımın kapısı nekadar acık ne kadar kapalı bılmıyorum herseyın en guzelı senınle olsun herseyın en guzelı bızler ıle olsun. hepınız ALLAHA emanet olun gorusmek uzereeeee

aynen öyle canım, şuan ne iş olsa yaparım modundaydım, ki kendi meslegimi yapacagım bi iş buldum, bulup da bunamıyım şimdi ama işte geçmişteki kazık yedigim işlere bakarak gelecekle ilgili plan yapamıyorum sadece, sorunum o yoksa ankara ya alışmak zorunda oldugumu fark ettim, hiç kimse olmasa dostlarım var burda bir ayagım hep burda olacak onlardan sebep, e şimdi bide işim olsun bakalım hayat bana neler hazırlıyor

yine bir vedalar, topiği kapatmalar falan..
ben artık yorum yapamıyorum canlar, nasıl isterseniz öyle olsun..

nolmuş ya topiğe..accık uzaklaşıyorum giremiyorum nete girdiğimde hep bi kopukluk oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…