HArika haber, tebrik ederim. çok sevindim. gerçekten çok sevindim. nerde hangi semtte çalışacaksın, nerde oturacaksın?
ikizler tuvalet konusunu bayağı halletti, maaşallah diyelim hep beraber.kilo konusunda da 65-66 arası gidip geliyorum bi düşemedim altına. geçen hafta gene 65tim. tamam oldu dedim haftaya düşecek. gene olmadı sanırım. halbuki beslenmemde falan bi değişiklik yok. neyse ya boşver.
senin adına gerçekten çok sevindim, tebrik ederim tekrar. bu arada ben '83 kasım doğumluyum
valla ankarada ev kiraları çok artmış. biz de kiracıyız ama eski olduğumuz için yeni fiyatları bilmiodum, arkadaşım ev ararken fark ettim. bayağı artmış kiralar. 7. cadde iyiymiş, öğrencilik günlerini yaadedersin :)85 haziran doğumluyum bende, pek fark yokmuş sanırım ama abla dememi istersen diyebilirim, yanlış bişey söylemiyim şimdi
iş bahçelievlerde, ankara nın en sevdigim semtinde yanitam 7. cadde üzerinde hem de, akşamları iş çıkışı o caddenin üzerinde bi tur atmak bile büyük keyif gelecek bana şimdilik ikametim de tandoganda, o civarlarda uygun bir ev bulabilirsem diyecem ama tabi ki hiç ihtimal yok ona, o yuzden artık uygun bir ev apart bişeyler bakacam bakalımç kalma yerim şimdilik net degil yani
çocukların tuvalet sıkıntısına sevindim, kilo konusu da hallolur sanırım ki fazla da degilmiş kilon o yuzden yavaş ilerlemesi çok normal hiç bozma moralini
sen de ankarada oturuyordun degil mi ? neresinde oturuyordunuz ? ikizleri sevmeye gelsem olur mu
Filizcim yazın beni çok etkiledi.eminim herkes etkilenmiştir.
Ben tüm kalbimle herkesin burda kalmasını isterim.burası bana nefes aldıran bir yer.çok güzel şeyler paylaştığımız bir ortam.
Nesli nurdan ve nilgünüde özledim.dilerim burdaki arkadaşlığımız bitmez.sohbete devam ederiz.esrada dersleri kolaylayınca özler bizi gelir mutlaka.
Filizim bu yıl gerçekten stresli bir tatil geçirdim.ilk günler süperdi annem hastalanınca malesef sıkıntılı günler geçirdik.yolladım onları berline.
Bu sefer ayrılırken çok ağladım.yaşlandılar artık.
Okulu ve öğrencilerimi çok özledim.il içi tayin istemiştim.çıkmadı.hiç üzülmedim.kuzularımdan ayrılmak istemiyordum.
Filizcim 2 gün sonra evdeyim.o xaman daha uzun yazarım.öpüyorum hepinizi.
valla bu ara tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum çocuklarda. Fena gitmiyo, öğrendiler sayılır. ama ben biraz yoruldum ve uyakusuz kaldım. bu sabaha 5.30'da kalktığımda ıssız bi adaya tek başıma gidip uyumak istiyorum diye düşünüyodum. uyku düşkünü biri olmamama rağmen çocuklar doğduğundan beri uykuya hasret kaldım valla...
sınava bu hafta hiç çalışamadım. uykusuzluktaan sanırım o da. motivasyonum gitti.
bir de kilo konusunda 65 ve üstüne takılı kaldım. gitmiyo kilolar. diyetime de dikkar ediyorum halbu ki. öyle işte.
senin tetkiklerin de devam ediyomuş. kolay gelsin.
Tuvalet eğitimi gerçekten çok sabır istiyor.kolay gelsin sana.
Benim kiloda 65 de sabitlendi.eve varınca ciddi bir şekilde diyete başlıycam.esra dukan yapıyordu.bende 3 güne dukana başlayabilirim.gördüğüm resimler çok heveslendiriyor beni.
canlarım cigerlerim işte geldim burdayımmm, hem de yepyeni bir iş sahibi bir bayan olarakdün bugun görüşmeleri yaptım, şimdi evime döndüm. eşyalarımı toplayıp pazartesi iş başı yapmak üzere ankara ya gidecem tekrardan. artık ankaralı oldum sayılır yani, en azından iş devam ettigi sürece
geçmişte yazılanları da okudum. Filizcim öncelikle asla üstünde sorumluluk veya suçluluk duygusu hissetme bu dönemde benimle ilgileenemedin diye. aslında o suç tamamen bana ait, ben hiç ilgilenemedim seninle. ama inan aklıma ne zaman gelsen hep yoğun oldugunu düşünüp aramaktan yada msj atmaktan vazgeçiyorum. gerçekten çok büyük bir yogunlugun var, Allah yardımcın olsun canımcım. bu süre içerisinde eger benim elimden gelen bişey olursa lütfen söylemekten çekinme. elimden gelenin fazlasını yapar istedigin şeyi oldururum sana
direksiyon sınavına da üzüldüm ama ben kendi adıma, aldıggım ehliyetten yana içim hiç rahat degil mesela, sınav günü olmadık hatalar yapmıştım çünkü. o yuzden sen hiç olmazsa gönlün rahat şekilde alırsın ehliyeti, biraz daha sabır canım bitecek bu yogunluk inşallah, yeter kiş huzurun daim olsun
züleyha ablam, evine dönmüşsün sanırım. aklının annenlerde kalması çok normal. ben bile herhangi bir hastalık durumu olmamasına ragmen şimdi annemleri bırakıp ankara ya gidecem diye içten içe mutsuz hissediyorum kendimi. eksik kalıyor insan en sevdiklerinden uzaklaşınca. ayrı ayrı da olsa Rabbim onlara da sizlere de saglık ve huzur versin.
ayrıca dukan diyetiyle ilgili de face teki o sayfayı ben de takip ediyorum ama orda diyet yapanların hepsi çok büyük kilolardan zayıflayan bayanlar. az kilo vermek isteyenler için dukan expres öneriyorlar genelde, ki senin fazlalık kilon yok denecek kadar az, o yuzden nacizane bir kardeş tavsiyesi olarak dukan yerine spor ve saglıklı beslenmeyi öneririm ablam. tabi karar senin ama dukan yapanlar arasında saglık problemi yaşayanlar da oluyor aşırı protein yüklemesinden, sen de öyle bir sıkıntı olmasını istemem. ki ordaki kızlar da 3 5 kilo için dukan önermiyorlar pek.
nilgüncüm ( bu arada yaşını bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşündüm, umarım pot kırmamışımdır ) ikizlere bayılırım ben, gerçi ben genel olarak çocuklara bayılırım o da var tabibaya da uykusuz kalmışsın inşallah çocuklar daha az sorun çıkarırlar tuvalet konusunda da uykunu alırsın bu aralar. diyet konusunda da bazen takılınıp kalınıyormuş aynı kiloda. ama o takıldıgın noktayı bir kırabilirsen gerisi birbiri ardına gelir. tez vakitte olsun inşallah
esra konusunda da ben yorum yapmak istemiyorum. eger biz burada diyet yapmıyoruz o tamamen diyete odaklanmak istedi diye çıktıysa buradan çok üzülürüm. boşuna onun topiğini işgal etmişiz diye düşündüğüm için üzülürüm, istedigi gibi arkadaşlıklar kurmasına engel odlugu için üzülürüm. ama eger vakit ayıramadıgı için çıktıysa içten içe evet kırılmış olsam da saygı duymaktan başka bişey gelmez elimden. karar onun sonuçta. ama ben eksildigimiz zaman üzülüyorum,buraya girip bikaç günde bir bikaç satır yazmanın çok da vakiy kaybı olmadıını da düşünüyorum ama herkes kendi kararında özgür sonuçta.
şimdilik benden bu kadar kızlar. eşya toplama, akrabalarla vedalaşma derken bikaç gün yogun olurum sanırım. buralarda yakalarsam birileriniizi görüşürüz
HArika haber, tebrik ederim. çok sevindim. gerçekten çok sevindim. nerde hangi semtte çalışacaksın, nerde oturacaksın?
ikizler tuvalet konusunu bayağı halletti, maaşallah diyelim hep beraber.kilo konusunda da 65-66 arası gidip geliyorum bi düşemedim altına. geçen hafta gene 65tim. tamam oldu dedim haftaya düşecek. gene olmadı sanırım. halbuki beslenmemde falan bi değişiklik yok. neyse ya boşver.
senin adına gerçekten çok sevindim, tebrik ederim tekrar. bu arada ben '83 kasım doğumluyum
tuvalet eğitimini bayağı kolayladık gibi, tahmin ettiğim gibi yorucu olmadı. kilo konusunda napçaz bu 65'i yaw, lanetli rakam oldu :)
Dukan bana gelmez. daha doğrusu oyle sabit kuralları olan diyetler gelmiyo bana. esnek olucam ben, dilediğimde bişeylerin yerini karıştırıp her şeyden yiyebilcem. baklava da yiycem mesela ama sonraki öğünde ekmek yemeyip az yağlısından sebze-salata yicem falan... bi de bence hayatta herşey denge üzerine kurulu. benim genel olarak hayata bakışım da bu zaten. bi şeye fazla yüklenip diğer tarafı azaltırsan denge bozulur. bu tür diyetlerde belli besin türlerine odaklanılıyo ya, bana biraz da oyuzden uymuyo.
dukandır, karataydır, vs. bunları yapabileni tebrik ederim tabi.
85 haziran doğumluyum bende, pek fark yokmuş sanırım ama abla dememi istersen diyebilirim, yanlış bişey söylemiyim şimdi
iş bahçelievlerde, ankara nın en sevdigim semtinde yanitam 7. cadde üzerinde hem de, akşamları iş çıkışı o caddenin üzerinde bi tur atmak bile büyük keyif gelecek bana şimdilik ikametim de tandoganda, o civarlarda uygun bir ev bulabilirsem diyecem ama tabi ki hiç ihtimal yok ona, o yuzden artık uygun bir ev apart bişeyler bakacam bakalımç kalma yerim şimdilik net degil yani
çocukların tuvalet sıkıntısına sevindim, kilo konusu da hallolur sanırım ki fazla da degilmiş kilon o yuzden yavaş ilerlemesi çok normal hiç bozma moralini
sen de ankarada oturuyordun degil mi ? neresinde oturuyordunuz ? ikizleri sevmeye gelsem olur mu
valla ankarada ev kiraları çok artmış. biz de kiracıyız ama eski olduğumuz için yeni fiyatları bilmiodum, arkadaşım ev ararken fark ettim. bayağı artmış kiralar. 7. cadde iyiymiş, öğrencilik günlerini yaadedersin :)
83 LÜ BENDE GELDIM. 83 HAZIRAN :))))))
BANA ABLA DEME AMA HA :))) BEN ISTEMEM.
ANKARADA YASAMAN GEREKIR BELKI DERDIM SANA NURDAN. HATIRLIYORSUN DIMI. SANA DAIR BU TUTAN IKINCI TOTEMIM SANIRIM :))))
EV KIRALARI HERYERDE ARTTI YA. BIZIM BURASI KUCUK BIR SEHIR AMA EN KOTU EV 400,00 TL OLDU. UCUYOR FIYATLAR. ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN VALLA. ASGARI UCRET, KIRADA EV VE COCUKLARI OLAN BIR ADAM NE YAPSIN YAAAAA
83 LÜ BENDE GELDIM. 83 HAZIRAN :))))))
BANA ABLA DEME AMA HA :))) BEN ISTEMEM.
ANKARADA YASAMAN GEREKIR BELKI DERDIM SANA NURDAN. HATIRLIYORSUN DIMI. SANA DAIR BU TUTAN IKINCI TOTEMIM SANIRIM :))))
EV KIRALARI HERYERDE ARTTI YA. BIZIM BURASI KUCUK BIR SEHIR AMA EN KOTU EV 400,00 TL OLDU. UCUYOR FIYATLAR. ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN VALLA. ASGARI UCRET, KIRADA EV VE COCUKLARI OLAN BIR ADAM NE YAPSIN YAAAAA
hoşgeldin 83 lü filizimsana abla demek içimden de gelmiyor nedense filizim daha güzel geliyor kulagıma, bak hiç de sormamışım sana abla dememi ister misin diye nesli de benden büyük mesela ama ona da sormamışım en iyisi bu topikte züleyha ablam hariç abla lafını yasaklayalım
valla sorma canım sen derdin ankara da yaşayacaksın diye de ben de asla derdim ama senin dedigin tuttuhala da ankarayla ilgili şüphelerim var ama denemedem aklımda kalacaktı, en fazla beceremedim der memleketime dönerim diye düşünerek atıldım bir yola bakalım hayırlısı
sen işlerini bir düzene koy da filizim, 4 gözle bekleyecegim o zaman seni, bir ankara buluşması yakışır bize
patron yok şuan diye rahatım yerinde birazdan gelince arazi olabilirim aklınızda olsun, öptüm hepinizi
ben de bu yazdıklarından dolayı saskınım. benı en ıyı tanıması ve anlaması gereken ınsan senken, benı gectım herkese karsı dusuncelı hassas bır ınsan olmana ragmen, ıkı cumle ıle veda etmene kırıldım kızdım demek kı suc oldu. kaldı kı sadece ben mı aynı seyı dusundum sence. ben belkı seslı dıle getırdım. burası senın evın olarak goruldu ve kapıyı kapatıp gıtmek dustu ıste bıze de. cunku ev sahıbı gıttı. hem de kısa bır veda edıyorum demedı ya da arada sırada selam verırım demedı benı ıdare edın demedı. aslı olmayan bır kac cumle demıssın ben ne ıftıra attım ne ıthamda bulundum sıkıntın ya da sorunun varsa ve bu yuzden ayrılıyorsan bılelım dıye dedım. sen benı nekadar yanlıs tanımıssın kı art nıyet arıyorsun her cumlede. sanırım cok degıstın. bana stres deme bana sorun deme. ben öluyorum bu yıl. ozellıkle ıkı aydır. sadece uyuyorum ve onume ne gelıyorsa onu fırsat bulursa yıyen bırıyım. ot gıbıyım ama stresımden yogunlugumdan dolayı ne gıtmeyı dusundum ne de baska bırsey yaptım ne de strese gırıp karsımdakı ınsanları tanımaz hale geldım. herkes senı sordu kımı zaman ben anlattım kımsenın ıcınden yazmak gelmıyor nıye mı. benım sıvrı dılım degıl, senın kusmen ya da gıtmen degıl. bu topık senındı ve sımdı burda yazmak herkese garıp gelıyor. ,Hayırlı cumalar ;
Yani şaşkınım tabi nerden başlasam bilemedim.Öncelikle aslı olmayan bi kaç cümleyi düzeltmekle başlıcam.Topikten ayrılış nedenim yok efendim siz diyet yapmıyorusunuz spor yapmıyorsunuz gibi saçma sapan şeyler değil !!! Kesinlikle değil.Doğa bunlar senin düşüncen olabilir ama aslı astarı yoktur.Ben bu topikte yazarken de diyet yapmadığım dönemler oldu o zaman bıraktım mı ? Hayır.Şimdi bırakmamın nedeni de o la maz!!! Umarım anlamışsındır.Ben sizlerele sadece diyet yüzünden görşümmüyorum ki.Öyle olmasa önemli günlerde arayıp hal hatır sorulmaz.Hastalığı derdi sıkıntısı sevinci paylaşılmaz.Bu dönemde de bunu yeterince belli ettiğimi düşünüyorum.Kaldı ki benim diyet yada spor ile ilgili herhangi bir motivasyona desteğe ihtiyacım yok.Canım istediğinde alasını yapıyorum istemediğinde de tam salıyorum.Ha burda o konularda yazışmak tıpkı diğer konularda yazışmak kadar iyi geliyor bana.Benim vesilem ile biri gram verecek olsa çok mutlu olurum.Yada sizin vesilenizle ben bişey öğrenirsem ne mutlu bana.Bunlar apayrı şeyler.Sonuçta topikten ayrılıyorum dedim sizden değil.
Ben hayatımı yeniden kurmaya çalışıyorum.Üniversiteyi daha bu sene bitirecem inşallah.KPSS ALES ve dönem derslerim gibi zorlu bir senem var.Kpssye kadar hiç gelmedim sonra geleyim dedim ama kpssden sonra Ales var.Ales den sonra kendi dönem derslerime yuklenmem lazım ki AA gelsin.Ortalamamı yükseltmesem formasyon olmaz.Bu ne demek öğretmenlik suya düşer.Hem de bir ömür boyu.Ben böyle bir sorumluluk altındayken hayatımın her anından sadece bir seneliğine kısma kararı aldım.Yani kk ile birlikte instagram ve facebook hesaplarımı da kapatmış oldum.Umarım anlaşılmışımdır.Ha buna rağmen arada gelip selam veremezmiyim ? Tabi ki verebilirim ama bu durumda sizlerin yanlış anlacağını düşündüm.Geçmişi bile okumayıp bi selam verip kaçmak yerine hepinizle özelden görüşmeyi tercih ettim.Bunu da sizlerle paylaşarak açıklayarak yapmaya çalışıyorum.Kimseyi kırmak istemem bu benim yapacağım en son şeydir.Uslup konusunda da her zaman daha özenli davranmaya çalıştım.Umarım bu sefer anlaşılabilmişimdir.Tekrardan söylüyorum topikten ayrılmamın bu nedenler başka herhangi bir nedeni yok kızlar.
Nurdanım o ne demek öyle topiği işgal etmek falan.Çok üzülürüm böyle düşünürsen.Umarım açıklamamı okuyup bana hak verirsin.Ayrıca yeni işin hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.En çok istedğin şey oldu.Rabbim gönlüne verdi:)
hosbulduk canımcıgım.aaaaaaaa smileys hepsını buldum cok mutluyumm yok be ne ablası. bızım ablamız var zuleyha hocamız. ben abla olacak kadar sakın uslu ve bılge degılım
canım ankara ya da bu ıs ıyı olacak mı bılmıyoruz denemden de bılemezsın zaten. kaldı kı su an oyle bır zamanda geldı kı bu sansı denemesen ıcınde kalırdı tam tersı. ınsaallah ıyı de olsun ıyı cıksın da daha mı guzel olsun bu secımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?