herkese merhaba. dün sitenin tadilatı nedeniyle bildirim yapamadım Esra. Sen de tahmin etmişsin zaten. ben bu hafta +500'ümama moral bozmadan devam ediyorum. battı balık yan gider yok. Esra tablo için bi tavsiyede bulunayım mı sana. tabloyu word ya da excelde hazırlayıp buraya yüklesene. bak dosya yükle düğmesi var. bence daha basit olabilir.
neyse kızlar. ben kaçıyorum. bakarım ara ara buraya...
esracımm şarkını duydum geldim hemen ama bu sitenin yeni halinden memnun olmadıgım için çok sinirliyim şuanama buralardayım kuzum, yazdıklarını da okudum, dukan diyetini yapan bir akrabamız böbreklerinden ve karacigerinden büyük hasar aldıgı için pek o diyete pek olumlu bakmıyorum ama içini de karartmayacam kuzum, umarım sen de sıkıntı olmaz faydasını görürsün
ben de puzzle a sardım bu ara çoğunlukla onunla ilgileniyorum, geçmişi bulamadıgım için pek okuyamadım da son zamanlarda kim ne yapıyor hiç bi fikrim yok kusura bakmayın kızlar lütfenatladıgım şeyler vardır mutlaka da umarım önemli şeyler degildir, duyarsız gibi olmak istemem ama gerçekten neyin nerde oldugunu bulamadım şuan sitede
ben biraz daha bakınıp puzzle ıma döneyim, öperim hepinizi :)
Esoşum, sen spor işini çözmüşsün zaten kuzum, yavaş yavaş meyvelerini de toplarsın merak etmeBen cardio sporları çok seviyorum ama bölgesel hareketler konusunda pek bilgim yok. Yıllar önce haftada üç gün step yapardım, step sonrası hocanın yaptırdığı bölgesel hareketleri bile yapmazdım yani, gerisini sen düşün Ben sadece birden sayıları ve tempoyu artırma derim. Bu uzun süreli bir yarış diye düşün, yavaş yavaş artır. Sayıları bile iki günde değilde haftada artır mesela bence
Merhabalar
Çok sık gelemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen.eve gidince bol bol yazarım artık.geçmişe çok hızlı bir baktım.neslim hastalanmış.çok geçmiş olsun canım.izmirdeyim canım ama bir fırsat bulup bornova tarafına geçemedim.
Esram güzel arkadaşım diyetin çok iyi gidiyor maşallah.utanarak söylüyorum ben gene bozdum.lise arkadaşlarımla buluştum.sohbetin yanınds kokoreç.
Midye of neler yedim ya.sabaha kadar oturduk boyoz gevrek.gece çiğdem çitledk durmadan.yani mahvettim..
Nurdım morelin nasıl oldu canım.
Diğer endişenede sonuna kadar katılıyorum.bende oy kullanamadım.biraz hatta baya üzüldüm.
Fillizim eşini yolcu ediyormuş.günlerin yoğun geçiyor canım.ama sen bi şekilde bala çıkarsın.
Serap cemre ve nilgüncüm sizlerdede herşey yolundadır umarım.
Kızlar öpüyorum hepinizii
Canım diyetini baştan biraz okudum tabi ki 297 sayfayı tamamen okuyamadımbu 27 kilodan sonra kaç kilo verdin? Bende senle zayıflayım olmaz mı?
Merhabalar
Çok sık gelemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen.eve gidince bol bol yazarım artık.geçmişe çok hızlı bir baktım.neslim hastalanmış.çok geçmiş olsun canım.izmirdeyim canım ama bir fırsat bulup bornova tarafına geçemedim.
Esram güzel arkadaşım diyetin çok iyi gidiyor maşallah.utanarak söylüyorum ben gene bozdum.lise arkadaşlarımla buluştum.sohbetin yanınds kokoreç.
Midye of neler yedim ya.sabaha kadar oturduk boyoz gevrek.gece çiğdem çitledk durmadan.yani mahvettim..
Diğer endişenede sonuna kadar katılıyorum.bende oy kullanamadım.biraz hatta baya üzüldüm.
Fillizim eşini yolcu ediyormuş.günlerin yoğun geçiyor canım.ama sen bi şekilde bala çıkarsın.
Merhabalar
esracımm şarkını duydum geldim hemen ama bu sitenin yeni halinden memnun olmadıgım için çok sinirliyim şuanama buralardayım kuzum, yazdıklarını da okudum, dukan diyetini yapan bir akrabamız böbreklerinden ve karacigerinden büyük hasar aldıgı için pek o diyete pek olumlu bakmıyorum ama içini de karartmayacam kuzum, umarım sen de sıkıntı olmaz faydasını görürsün
ben de puzzle a sardım bu ara çoğunlukla onunla ilgileniyorum, geçmişi bulamadıgım için pek okuyamadım da son zamanlarda kim ne yapıyor hiç bi fikrim yok kusura bakmayın kızlar lütfenatladıgım şeyler vardır mutlaka da umarım önemli şeyler degildir, duyarsız gibi olmak istemem ama gerçekten neyin nerde oldugunu bulamadım şuan sitede
ben biraz daha bakınıp puzzle ıma döneyim, öperim hepinizi
65 kilo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?