Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Evet canım neyseki düzeldi sitemiz.O küçük artıya takılmamana sevindin zira bu dolunay hepimizde şişkinlik yaptı.Bu hafta eksi bildireceğinden eminim azminin elinden hiçbişey kurtulmaz kurtulamaz
Liste olarak görebilecekseniz eğer tabiki yaparım excel yada word ya da not deferi işte her neyse olmazsa hazırla fotosunu çeker de atarım.Size uyarsa tabi

Hoşgeldin bebeimm ;

Nasılsın bakem ? Siteye yavaş yavaşa alışıyoruz sanki. Ben sevdim hatta.Bir de zahmet edip tel uygulamasını güncelleseler daha güzel olacak.

Puzzle güzeldir canım oyanlanırsın sorsan ben hiç yapmadım.En fazla yiğeniminkilere yardım etmişimdir ama istiyorum vaktimin bol olduğu bir zaman ya da şöyle desem daha iyi.Hayatımdan sınav kavramının çıktığı bir dönemde

Neslican çok teşekkür ederim.Spor konusunda şöyle yapmayı planlıyorum ne dersin ? Haftada 2 gün jillian yada leslie.Cardio olsun bunlar.Diğer 4 günde kendi bölgesel hareketlerim.1 gün pes.Hatta ne dicem sana instagramda bi pilates eğitmeni var online pilates veriyor.Neyse bu hafta küçük bir grup kurdu.Onun videolarını yapacaktık.Baktım hep benim egzersizlerim ( sanki babamın egzersizi ) ama setleri daha ağırdı onun ben 15 yaparken o 25X2 vermiş.Şimdilik onu yapıyorum 2 gün sonra bitiyor yine kendi hareketlerimden devam edicem.Bu hareketleri yapmadan önce ısınma ve yaptıktan sonra soğuma işini de halledicem.Göbiş omuz kollar ve belde ki incelme çok güzel ama bu basenler ve toto

Reactions: lep
Ballar selam ;

Nasılsınız bakalım?? Ben fonda bize her yer ankara ( düğün varda her akşam ki gibi ) dinleyerek yazıyorum size.
Ben bugün evdeydim.Sabah küçük bir antreman kahvaltı.Sonra ders çalıştım.Annemi doktora götürdüm.Yine ders yemek spor banyo derken şimdi yazıyorum bitirip yine ders çalışırım.

Bu arada malum kk tel uygulamasına güncelleme yapmadı telden giremiyoruz.Doğa da telden giremiyormuş.Bu akşam eşine valiz hazırlıcakmış ve market yapıcakmış.Selamlarını iletti.

Nerdesiniz bakim kimsecikler yokmuş.Hadi size soru sorayım en sevdiğiniz şarkıcı ve en sevdiğiniz şarkısı nedir? Tek cevap hakkınız var hadi bakem

Ben cevaplıyayım en sevdiğim şarkıcı SILA ve şarkısı inşallah.

Geceyi de bu şarkıyla kapatıyorum ben çok çooook çok seviyorum.Şimdi bunu paylaştım ya iki gün sonra selami şahinle gelirim.Böyle tuhaf huylarım var işte

Canım diyetini baştan biraz okudum tabi ki 297 sayfayı tamamen okuyamadım :) bu 27 kilodan sonra kaç kilo verdin? Bende senle zayıflayım olmaz mı? :)

Merhabalar
Çok sık gelemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen.eve gidince bol bol yazarım artık.geçmişe çok hızlı bir baktım.neslim hastalanmış.çok geçmiş olsun canım.izmirdeyim canım ama bir fırsat bulup bornova tarafına geçemedim.
Esram güzel arkadaşım diyetin çok iyi gidiyor maşallah.utanarak söylüyorum ben gene bozdum.lise arkadaşlarımla buluştum.sohbetin yanınds kokoreç.
Midye of neler yedim ya.sabaha kadar oturduk boyoz gevrek.gece çiğdem çitledk durmadan.yani mahvettim..
Nurdım morelin nasıl oldu canım.
Diğer endişenede sonuna kadar katılıyorum.bende oy kullanamadım.biraz hatta baya üzüldüm.
Fillizim eşini yolcu ediyormuş.günlerin yoğun geçiyor canım.ama sen bi şekilde bala çıkarsın.
Serap cemre ve nilgüncüm sizlerdede herşey yolundadır umarım.
Kızlar öpüyorum hepinizii

Merhabalar
Çok sık gelemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen.eve gidince bol bol yazarım artık.geçmişe çok hızlı bir baktım.neslim hastalanmış.çok geçmiş olsun canım.izmirdeyim canım ama bir fırsat bulup bornova tarafına geçemedim.
Esram güzel arkadaşım diyetin çok iyi gidiyor maşallah.utanarak söylüyorum ben gene bozdum.lise arkadaşlarımla buluştum.sohbetin yanınds kokoreç.
Midye of neler yedim ya.sabaha kadar oturduk boyoz gevrek.gece çiğdem çitledk durmadan.yani mahvettim..
Nurdım morelin nasıl oldu canım.
Diğer endişenede sonuna kadar katılıyorum.bende oy kullanamadım.biraz hatta baya üzüldüm.
Fillizim eşini yolcu ediyormuş.günlerin yoğun geçiyor canım.ama sen bi şekilde bala çıkarsın.
Serap cemre ve nilgüncüm sizlerdede herşey yolundadır umarım.
Kızlar öpüyorum hepinizii

ben iyiyim ve senin benim memleketim yaptıklarını okuyunca "ben deeee" dedim :) midye, çiğdem falan :) ama izmirin gevreğindense ankaranın simitini tercih ediyorum. yanına izmir daha doğrusu bergama tulum iyi gider tabi

Ablacım selamlar ; seni özlemiştik ama olsun gez tozz.Hem net paketin bitmiş yenilenince yazarsın.Ben facede fotoları gördüm yine bayıldım sana elbisen çok yakışmıştı.Dedim niye diyet yapıyor bu hatun fıstık maaşallah.O yüzden bozmana hiç üzülme sen sadece kendiini kontrol ediyorsun eminim bunu da telafi etmişsindir.Ayrıca izmir yani yenmez mi ? Midye boyoz çiğdem ah ahhh afiyet olsun

hocam mrb hosgeldınız sanırım ben de yaklasık bır haftadır gıremedım sızı gordugume cok sevındım. annenız nasıl , sız nasılsınız ? ben annenızın rahatsızlıgını anlatmıstım kızlara. sızden haber vermıstım yanı. esınız ve cocuklar ıle bır hafta bıle olsa tatıl yapabılecekmısın, okul acılmadan. ınsaallah olur hocam ya. ıhtıyacınız var kesınlıkle.

esım ıkı haftadır gıtmeye calısıyor da gıdemedı hocam . bazı durumları beklıyor ama sanırım cumartesı aksam gıder. hayatıma gelınce full full. evde yemegım, evdekı camasırı bıle katlayacak durumum yok. cogu zaman zaten aksam erkenden uyuyup kalıyorum hıc huyum degıldır hastayken bıle uyumazdım cok yoruluyorum hem ıs hem ozel hayatımdakı son donemın yogunlugu. alllah guc versın ne dıyım.

kızlar, serap mısafırlıkteymıs. telden de gıremedıgı ıcın aynı benım gıbı, bızler ıle ıletısımı olmuyor bıldırım de yapamamıstı pazar gunu gorustuk selamı var hepınıze.

kuzum nerelerdesın ya. ılk msjından berı kac kez yazdık burda. nurdan dıye meeledikkkkk :)))) tekrar hosgeldıgını gorunce yıne yazdık yıne ses cıkmadı senden. gel gayri suraya adam akıllı. :))) bir gorunup bir kaybolma.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız. sanırım bır hafta oldu kusuruma bakmayın. laptop dahıl bırkac gun foruma gırılmıyordu sonra duzeldı ama telefondan halen gıremıyorum aksamları erkenden uyuyorum genelde. cok yoruluyorum bu donemlerde. ıs cok yogun, bır de dıreksıyon olayım ıyıce yoruyor gerılıyor halıyle. eve de gec gelıyorum. cumartesı geceye kadar araba aradık kıralık bulamadık son anda bır tane bulduk o da hurda cıktı resmen. ısımızı gordu. baya surdum pıknık de yaptık bu vesıle ıle. market, esımın yolculuk hazırlıgı, dıreksıyon derslerımın devamı, derken laptop dan gırmeye vakıt kalmıyor dedıgım gıbı cogu zaman uyuyup kalıyorum erkenden zaten. benden kısaca haberler boyle. kendınıze ıyı bakın emı. neslıcıgım ve esosumla gorusuyoruz hem onlardan haber alıyorum hem sızlerden haberdar oluyorum

kızçeler 2 günlük köy kaçamagından sonra tekrardan işte geldim burdayımm

yarın da buralardayım ama haftasonu arkadaşlarım gelecek ankarada o sebeple yine kaybolabilirim, ondan sonra da yazlıga gidene kadar emrinize amadeyim

filiizm demiş bi görünüp bi kayboluyorsun diye, ne yalan söyleyim özlenmek hoşuma gitti uzun zamandır evden çıkmayınca teyzem başta olmak üzere aile büyüklerimden fırça üstüne fırça yedim, hal böyle olunca da azıcık gezmek zorunda kaldım yani kaybolmalarım o yuzdendi filizim bundan sonra haber vermeden bi yere kaybolmak yok

züleyha ablam da esoşum da filizim de moralimi sormuşlar, o da eskisine oranla gayet iyi. sanırım değiştiremeyecegim şeyleri kabullenme konusunda geliştiriyorum kendimi. bi de bişeylerle uğraşmaktan daha az düşünüyorum ya o da işe yaradı. Rabbim neylerse güzel eyler, bekleyecegiz mecbur

diyet konusu da 2 gündür ananemle oldugum için pek de dikkat etmedim doğrusu, yarın sabah tartıda ortaya çıkar ne kadar yaramazlık yaptıgım

bu arada esoşum ben bu hafta malesef listeye katılamayacagım. pazar günü evde olmayacagım çünkü, arkadaşlar gelecegi için ananemlerin boş evi var merkezde orada olacam, orda da tartı yok malesef. o yuzden istersen geçen haftaki kilomu yazabilirsin, ya da bu haftalık beni izinli belirtirsen sevinirim canım aklımdayken söyleyim de malum benim akıl arada gidip geliyor

başka da benden şimdilik bu kadar canlar, sitenin yeni hali sayesinden benden sonra buraya bişeyler yazarsanız anında bana bildirim gelir ben de sizi yakalrım o vakte kadar görüşürüz

Kizlar selam nasilsiniz ? Ben ablamlardan bildiriyorum ani bi kararla yigenimi almaya geldim yarin sabah birlikte donecegiz telden uygulama olarak giremedim normal internetten denedim oldu ama cok agir.Sizlere bi selam verim dedim sabah bes te kalkicam eve gidip hemen ise gecicem hepinizi opuyorun yarin yazamasam merak etmeyin hayirli geceler

Arkadaşlar merhaba
Oğullarımla dikilide dondurmacıdayız.annemin çamaşır makinası pert oldu.ona yeni makina aldık.karnımızı doyurduk.şimdi dondurmacıdayız.benim diyet yalan oldu.annemin rahatsızlığı arttı.onlara salı günü için bilet aldım.salı sabah topluca dikiliyi terk ediyoruz.diyet o zaman kesin başlıyacak.
Sizler nasılsınız canlarım.dilerim hwrkes huzurlu ve mutludur.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…