Ya çok ıssız kalmış burası.nerelerdesiniz kıxlar
valla bu ara tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum çocuklarda. Fena gitmiyo, öğrendiler sayılır. ama ben biraz yoruldum ve uyakusuz kaldım. bu sabaha 5.30'da kalktığımda ıssız bi adaya tek başıma gidip uyumak istiyorum diye düşünüyodum. uyku düşkünü biri olmamama rağmen çocuklar doğduğundan beri uykuya hasret kaldım valla...nilgun mrb nasılsın ? cocuklar nasıl ? sınava hazırlık nasıl gıdıyor ?
Tuvalet eğitimi gerçekten çok sabır istiyor.kolay gelsin sana.valla bu ara tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum çocuklarda. Fena gitmiyo, öğrendiler sayılır. ama ben biraz yoruldum ve uyakusuz kaldım. bu sabaha 5.30'da kalktığımda ıssız bi adaya tek başıma gidip uyumak istiyorum diye düşünüyodum. uyku düşkünü biri olmamama rağmen çocuklar doğduğundan beri uykuya hasret kaldım valla...
sınava bu hafta hiç çalışamadım. uykusuzluktaan sanırım o da. motivasyonum gitti.
bir de kilo konusunda 65 ve üstüne takılı kaldım. gitmiyo kilolar. diyetime de dikkar ediyorum halbu ki. öyle işte.
senin tetkiklerin de devam ediyomuş. kolay gelsin.
canlarım cigerlerim işte geldim burdayımmm, hem de yepyeni bir iş sahibi bir bayan olarakdün bugun görüşmeleri yaptım, şimdi evime döndüm. eşyalarımı toplayıp pazartesi iş başı yapmak üzere ankara ya gidecem tekrardan. artık ankaralı oldum sayılır yani, en azından iş devam ettigi sürece
nilgüncüm ( bu arada yaşını bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşündüm, umarım pot kırmamışımdır ) ikizlere bayılırım ben, gerçi ben genel olarak çocuklara bayılırım o da var tabibaya da uykusuz kalmışsın inşallah çocuklar daha az sorun çıkarırlar tuvalet konusunda da uykunu alırsın bu aralar. diyet konusunda da bazen takılınıp kalınıyormuş aynı kiloda. ama o takıldıgın noktayı bir kırabilirsen gerisi birbiri ardına gelir. tez vakitte olsun inşallah
şimdilik benden bu kadar kızlar. eşya toplama, akrabalarla vedalaşma derken bikaç gün yogun olurum sanırım. buralarda yakalarsam birileriniizi görüşürüz
tuvalet eğitimini bayağı kolayladık gibi, tahmin ettiğim gibi yorucu olmadı. kilo konusunda napçaz bu 65'i yaw, lanetli rakam oldu :)Tuvalet eğitimi gerçekten çok sabır istiyor.kolay gelsin sana.
Benim kiloda 65 de sabitlendi.eve varınca ciddi bir şekilde diyete başlıycam.esra dukan yapıyordu.bende 3 güne dukana başlayabilirim.gördüğüm resimler çok heveslendiriyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?