Yok yok merak etme sen

Şu ana kadar yaşadıklarım bunu bana çoktan öğretti

Güzel anların tadını sonuna kadar çıkarmak lazım

Benimki sadece final sınavları öncesi tatile çıkma gibi oldu diyeyim, finaller bittikten sonra olaydı daha iyiydi diyen bir öğrenci gibiyim yani
Proje güzeli, dikkat et bakayım kendine. Sindirim sistemini bozarsın bak. Sevdiğin şeylerden yiyerek başla en azından. Ne bileyim sabah kahvaltıda süt ve kurabiye, süt ve kek olabilir mesela

Bunlar benim sevdiklerim gibi oldu ama olsun
Ben de hatırlıyorum sanki Esoşun İzmir bağlantısını, ben de Bornovada çalışıyorum, burası ayrı güzel. Öğrenci yeri, her daim cıvıl cıvıl
Yaa sorma canım, ben de arada değişiklik yapıp güzel kokulu duş jelleri alıyorum, sonra hooooop alerji oluyorum ve bırakıyorum

La Roche Possay iyi hoş ta, eczane ürünü işte, hiç koku yok, o yüzden ciddi bir hassasiyetin yoksa hiç alma derim. Ben mecburiyetten kullanıyorum. Ayrıca da pahalı, o yüzden dedim, yine de sen bilirsin tabi. Bebe yağını dene ama, memnun kalırsın
Kesinlikle bana iyi gelmişti, aslında biraz sapmayla ilk haftaların beslenme düzenini uygulamak zor değil. Bir ara hazır hissedince yine denemeyi düşünüyorum, belki birkaç kg daha veririm, iyi olur

Karatay bana pek cazip gelmiyor açıkçası ama bir sürü deneyen ve kilo veren insan var, deneyebilirsin sen de.