Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah

Esoşum hem kapanışı, hem açılışı yapmış bugün, hem de müzikle

Gerçi bu tarz müzik pek tarzım değil ama yine de müzik müziktir
Dün rapor okuma ve değerlendirme işini düşündüğümden daha hızlı ilerlettim, o yüzden bugün daha keyifli hissediyorum kendimi

Yarın da sabah erkenden yolcuyum, akşama da dönüyorum, cuma günü de rapor tamamlama ile geçer ama bu işi vaktinde halletmiş olurum diye düşünüyorum

Bir de dün iyi sayılacak bir haber aldım, bundan iki ay kadar önce bir projemle ilgili olumsuzluktan bahsetmiştim, beklemediğim birşeydi ve canım sıkılmıştı, ama dün başka bir gelişme oldu, sonuç olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum, haftaya belli olacak inşallah ama bir gelişme olması bile mutlu etti beni

Esoşum diyet nasıl gidiyor diye sormuş ama benim gitmiyor diyebilirim

Zaten ben spor yapmayınca kendimi kilo verme programına sokamıyorum. Çok cozutmamaya çalışıyorum sadece şimdilik

Bir de ilaç kullanmaya devam ediyorum, o da midemde ağrı yapıyor biraz, o yüzden akşam mutlaka birşeyler yiyorum ilaçtan sonra, dün süt içtim daha iyi geldi gerçi.
Züleyha denize kavuştu sanırım

iyi eğlenceler, iyi tatiller diyorum

Doğacım girememiş akşam, muhtemelen dinlenmiştir diye düşünüyorum, bugün habersiz bırakmaz inşallah bizi

Nurdan da henüz görünmemiş, Serap ta:44:
Nilgün gelmiş, işler yoğunmuş onun da kolay gelsin diyorum

Bu sıcaklarda da iş yoğunluğu hiç çekilmiyor ama yapacak birşey yok, bende de durum benzer

Dizi muhabbeti yapılmış, ben Türk dizileri izlemediğim için olaya fransız kaldım

Birkaç bölüm izlediğim ve hoşuma giden Türk dizisi Behzat Ç. vardı, bir de denk gelince Yalan Dünya izliyorum

Onun dışında yabancı dizilerden bolca izlediğim var, bu ara Once Upon A Time izliyorum mesela, masal sevenler için süper bir dizi, tavsiye ederim, biraz fantastik yani