- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallahBen perşembe günü İstanbul'a gidip geldim, yoğun bir gündü, dönüşte eşimle AVM'de buluştuk, yemeği orada yedik, bayramda Antebe gideceğimiz için eşimin minik yeğenlerine hediye aldık
Dün de rapor hazırlamayla uğraştım bütün gün, akşam da erkek kardeşim aradı İzmir'e geldim, birkaç saat görüşelim diye, akşam onunla görüştük, kızarkadaşıyla tanıştık, o erken kalktı ama biz epey sohbet ettik
Bugün de raporun kalan kısmını tamamlayıp online olarak gönderdim. Çıktısını alıp, imzalayıp kargo ile de göndermem gerekiyor ama asıl olan kısmı raporu tamamlayıp yollamaktı, pazartesi günü de kargo işlerini halledeceğim.
Önümüzdeki hafta devam eden iki ayrı projeyle ilgili işler var, onları halletmem lazım, bir de bayramdan önce bitirmeye çalıştığım iş var, çok fena sıkıştım yani çoooook:18::18::18:
Haftaya cumartesi Antep'e doğru yola çıkmayı düşünüyoruzBir hafta kalmayı planlıyoruz.
Benden havadisler böyle kızlar. Diyetle ilgili olarak ta İstanbulda havaalanında D&R görünce bir bakayım dedim ve Ayça Kaya'nın kitabını aldımAlır almaz okumaya başladım ve hızla ilerledim, çok hoş yazılmış bir kitap. Bu sayma işi bana mantıklı gelmişti zaten, ufak sapmalar olsa da uygulamaya çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Tek canımı sıkan benim boy-kiloma göre rakamların 5333 değil de 4232 olması, bence 5333 daha uygun
4 tahıl ve 2 et gözüme kesinlikle az göründü, en azından şimdilik
Hastalığı atlattım ama hala tam iyi hissetmiyorum, spora da başlayamadım daha, en çok onu arıyorum valla
Yarın tartı günü, herkes bol bol --- görür inşallah![]()
Canim haberlesiyor olsakda bukadar sıkıstıgini bilmiyordum kolay gelsin canim benim ins istedigin gibi ve istedigin zamada teslimlerini yapmis olursun tatile rahat kafa ile gidersin tatil demisken kayinpederin yeni vefat etti nasil gececek tatilin.sicak ve misafir trafigi ins hasta etmez yine seni ya canim. Gecen sefer yemedin belki bu kez bol bol antep baklavasi da yersin tam da bayram zaten.ohh firsat super. Araba ile mi gideceksiniz ucKla mi . Donus ne zaman .spora bem de baslayamadim is yogunlugu disinda araya bir suru sey girdi on gundur yuruyus disinda sporum yok uyeligim yanmasn diye bayramdan donuste duzenli gidecegim kitabi ben alali cok oldu ama sona sakladim elimde cok kitao var siraya koydum sevdin demek kitabi.en yakin zamanda elime alirim artik. Esos bayildi sen sevdin.bana da sira gelecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.