• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giden döner mi?

canım hayat böyle karakterler için üzülmeye degecek kadar uzun degil ..önüne bak zaman bırak ve daha sakin ol ..giden gittiğle kalsın

canım hayat böyle karakterler için üzülmeye degecek kadar uzun degil ..önüne bak zaman bırak ve daha sakin ol ..giden gittiğle kalsın
kalabilsee kalamıyo ki anılar olmasa her şey daha güzel olurdu benim için. düşünmemeye çalışıyorum

Neden böyle istediğinde ayrılan istediğinde barışan burnundan kıl aldırmayan hem de kişilik bozukluğu olan insanlar için gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz. Bitti demiş ayrılmış siz hala yok hastanedeyim de kalbim de sorun var da yine ee düşünmüyorsun da ben hep yanında oldum da dite binbir dil dökmr vr hastalığınızı kullanmayla döndürmeye çalışıyorsunuz öyle bir adam dönse ne olacak senin zorunla dönecek adamı kabuk edeceksin ilki az geldi biraz daha üz kır diyeceksin yani bravo

Ben olsam totomu yesin öyle adam derim. Ama siz şimdi çok aşıksınız dimi, o da sizi çok seviyor aslında. Ama ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya sevgilinizinki o hesap heralde. Amaan dövüşe sevişe evliliğe kadar gidersiniz nasıl olsa, sıkmayın canınızı.

Anlayacak emin ol. Çok kesin konuşuyorum çünkü ben erkek arkadaşının kadın versiyonuyum. Sevgilim 3 yıl katlandı ayrıl barışlarıma. Ama artık istemiyo dönmüyo ve ben her gün kahroluyorum kendim yüzümden onu kaybettim diye :KK43:

Back
X