giden döner mi?

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
1.5 senelik sevgilimle ayrıldık bu ilk değil kendisi sinir hastası hemen her şeye sinirleniyo bu yüzden bi çok kez bitirdi ama her seferinde dayanamadı. ben hep çabaladım yine çabaladım beni bir daha arama dedi bende bugün hastaneye gitmiştim (kalbimden rahatsızım) işte ben bu haldeyken bana beni arama diyosun sen bir sürü hata yaptın hangi birinde gittim vs. dedim çok sıkıyo beni kimse ona katlanamaz. pişman olur mu dersiniz?

Bu iliski biteli cok olmus zaten. Geri dönse ne fark edecek. Tekrar ayril baris nereye kadar. Hazir bitmisken bence böyle kalsin.

dönse ne olucak?
her şey güllkük gülistanlık olmıycak farkındasın dimi..

farkındayım malesef ama değerimi anlasın istiyorum çünkü beni hiç kaybetmedi ve artık anlasın hissetsin bensizliği istiyorum
ama ruh hastası canım sen söyledin sinir problemı varmış
onun önce kendı tabularını yıkması lazım ki bi ilişkiyi sevmeyi sevilmeyi anlayabilsin

İnş dönmez o sinir hastası sen kalp bu ilişki zor canım neden dönmesini istiyorsunki ?

Birşeyler zedelendiyse ve her seferinde iyi davranan sen isen kendini yıpratırsın anca
Güle oynaya yaşamak varken değer mi ?

Birşeyler zedelendiyse ve her seferinde iyi davranan sen isen kendini yıpratırsın anca
Güle oynaya yaşamak varken değer mi ?
ya ben sadece ben sana nasıl böyle şeyler yaptım diye düşünüp pişman olmasını ve çok geç olmasını istiyorum

İnş dönmez o sinir hastası sen kalp bu ilişki zor canım neden dönmesini istiyorsunki ?
onun hastalık değil aileden gelen bi şey yani genetik, dönmesini istiyorum çünkü değerimi anlaması gerekiyo üzülmesi gerekiyo

ya ben sadece ben sana nasıl böyle şeyler yaptım diye düşünüp pişman olmasını ve çok geç olmasını istiyorum

evet , her kadın gibi karşılık beklıyosun haklısın da ama anlamıcak olduktan sonra Allah esirgesin kalbin rahatsızmış
bilirsin kalbi en cok mutsuzluk zedeler :KK43:

X