- Konu Sahibi beautymoon
-
kendim yaşamadım allahta yaşatmasın..
ama annem ve baban ayrılalı 11 sene oldu ve babam deli gibi pişman annemin etrafında hala dört dönüyo ama asla barışmalrını istemem anneminde niyeti yok zaten asla aldatma yoktu babam şiddetli geçimsiz bi adam anacığım ona yıllarca katlandı ve zar zor paçayı kurtardı...
yuva yıkanın yuvası olmaz sözüne bende katılıyorum birinin ahını aldınmı bidaha hiç bi iş yolunda gitmiyo..
babam geçen sene başka bi evlilik yaptı ama 2 ay sonra ondanda boşandıbu hayatta kime ne yaparsan karşılığını kat be kat alıyosun ilahi adalet...
karşılığını bu dünyada alamayanlar öbür dünyada mutlaka alacktır elbet:97:
Bizim evliliğimizde giden bendim!
Dönmeyi çok istedim,hatta resmen kendimle savaştım ama yok dönemedim,yapamadım. Sanki bir güç sürekli durdurdu beni...
kesinlikle haklısın canım kimsenin ahı yerde kalmıyo.heleki istemeden bosandıysan senin canını yakarak bitirdilerse eminim Allah o mutluluğu onlarada yasatmayacaktır ve bi gün bunun acısını çıkarıp yokluğumu arattıracaktır ben sadece buna inanıyorum ve böyle olmasını temenni ediyorum..
ama yinede gitmeyi istemissiniz dimi.sonuç olarak kendi iradenizi yenmissiniz ama geri dönülmese bile buna bi kalkısma bile oluyo demekki..
Bizim evliliğimizde giden bendim!
Dönmeyi çok istedim,hatta resmen kendimle savaştım ama yok dönemedim,yapamadım. Sanki bir güç sürekli durdurdu beni...
aslında birde sunu çok merak ediyorum mutlaka yakın çevrenizde olmasada duymusunuzdur örneklerini.bi erkek baska bi kadın için karısını yüzz üstü bırakıp gidiyosa sizce onunla gerçekten mutluluğu yakalayabilen çok örnek vardımıdır.yanı diğer kadını ahı yerde kalırmı sizce.mutlu edermi onları..
umarım dönmediğin için pişmanlık duyan taraf sen olmamışsındır canım
aslında birde sunu çok merak ediyorum mutlaka yakın çevrenizde olmasada duymusunuzdur örneklerini.bi erkek baska bi kadın için karısını yüzz üstü bırakıp gidiyosa sizce onunla gerçekten mutluluğu yakalayabilen çok örnek vardımıdır.yanı diğer kadını ahı yerde kalırmı sizce.mutlu edermi onları..
Hayır canım.
Hiç pişman değilim.
Zaten pişman olsam yeniden onu kazanmak için çabalardım.
İyiyim ben böyle,çok şükür!
anladım canım dilerim allah hep mutlu etsin
beni,mde eşinden boşanmış bir arkadaşım var eski eşine acık kapı bırakıyor ama adam dönmüyor boşanmalarının sebebi ise kumardı severek ayrıldılar
başka bir arkadaşım da severek ayrıldı evlilik fıtratıma uygun değil diye boşandı ve yine severek ayrıldılar eski eşi sürekli tekrar birleşmeleri için ugrasıyor hemde senelerce arkadasım sevmesine rağmen dönmüyor hatta eski eşi haftaya düğünüm var diye yalan sölemişti arkadasım çok üzülmüştü ama dönmedi yine hala daha evlilik fotografları filan durur
döner mi döner belli olmaz canım....
canım aslında benim vurguladığım su araya bi baska kadın girdiyse onunla mutluluğu yakalayabilirmi.ben hiç duymadım gidipte bu sekilde mutlu olanları.çünkü ortada baska bi masum var ve bi hiç yüzünden onun evliliği yıkılmıs.onun ahı yerde kalırmı.kadın için gidipte pisman olan erkek çok varmıdır die soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?