- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi beautymoon
-
Hiç Yoktu Çevremde Görmedim Böyle Bir Şey..
Fakat Aldatıp Gitmiş Dönse Ne Olur Dönmese Ne Olur..
Bence Dönmemesi Daha Sağlıklı..
En Azından Sinirlerin Çok Fazla Bozulmaz..
Dönerse de Onu Kaldıracak Mide Lazım..
Aynı Yatakta Yatmak, Yemek Hazırlamak.. v.s.
olayı yanlıs anlamıssın sen.birlesmek için sormuyorumki ben bunu.sadece pisman olurmu diorum o pismanlığı görmek istiyorum,yoksa aynı yatağa yatma yemek yeme filan yok.
olayı yanlıs anlamıssın sen.birlesmek için sormuyorumki ben bunu.sadece pisman olurmu diorum o pismanlığı görmek istiyorum,yoksa aynı yatağa yatma yemek yeme filan yok.
Keşke Biraz Daha Yumuşak Cevap Yazsaydın..
Bu Ne Şiddet Bacım..:45
Yanlış Anlayamaz mıyım ??:
ve konu sahibi arkadas süreli uyarıyorsun birilerini ben onu söylemedim ben bunu sormadım diye insanlar yorum yapıyorlar sadece yanlış anlaşılmalar olabilir hatta benzer durumlarda yazılabilir illa sorduğun soruya birebir cevap olacak diye birşey yok sohbet ediliyor işte ne güzel
bende bi cevap yazmak istiyorum ama uyarırsın diye korkuyorum
beni,mde eşinden boşanmış bir arkadaşım var eski eşine acık kapı bırakıyor ama adam dönmüyor boşanmalarının sebebi ise kumardı severek ayrıldılar
başka bir arkadaşım da severek ayrıldı evlilik fıtratıma uygun değil diye boşandı ve yine severek ayrıldılar eski eşi sürekli tekrar birleşmeleri için ugrasıyor hemde senelerce arkadasım sevmesine rağmen dönmüyor hatta eski eşi haftaya düğünüm var diye yalan sölemişti arkadasım çok üzülmüştü ama dönmedi yine hala daha evlilik fotografları filan durur
döner mi döner belli olmaz canım....
aslında birde sunu çok merak ediyorum mutlaka yakın çevrenizde olmasada duymusunuzdur örneklerini.bi erkek baska bi kadın için karısını yüzz üstü bırakıp gidiyosa sizce onunla gerçekten mutluluğu yakalayabilen çok örnek vardımıdır.yanı diğer kadını ahı yerde kalırmı sizce.mutlu edermi onları..
canım kesinlikle haklısın.bende hep bunu savunuyorum.anlasamazsın,kayınvalide filan sorun vs bunlar yüzünden bterse herkes iyi kötü kendi yoluna bakar gider.ama bi baska kadın yada erkek yuvayı yıkıyosa ortada bi masum oluyo,ve onun ahı hiç bizaman yerde kalmaz..Yuva yıkanın yuvası olmaz !!!!
yakın bi tanıdığımın kızı evli bir adamla birlikteymiş ve kızın ailesi,adımın eşi bunu öğrendi kıyametler koptu...Kızlarının peşi bırakılsın diye adam tehdit edildi,dövüldü, silah bile çekildi...
Ne yaparsalar yapsınlar kızlarına sahip olamadılar....Kız sürekli adama kaçıyordu ve sonunda adamdan koparmak için istanbulu terk etmek zorunda kaldılar, başka bir ile yerleştiler...
900 km uzağa gidilsede olacağın önüne geçilemiyor malesef...
Bu kaçış 1 sene sürdü ama istanbulu terk etmek bişey değiştirmedi...Kızda adamda birbirlerinde vazgeçmediler diğer şehirde de buldular birbirlerini...
Adamın karısıda daha fazla dayanamadı boşandı eşinden..
Kız adama kaçtı ve evlendiler...Ailesi kızlarını reddetti...
O birbirini deli gibi seven evli adamla genç kızın akibeti ne oldu derseniz....1 SENE SONRA AYRILDILAR, ADAM İLK KARISINA DÖNDÜ :))))
O birbirini çok seven,deli olan evliliğini yıkan adamla, ailesini reddeden kız 1 sene birbirlerine zor dayandılar...
Adam o 1 senelik evlilikte bile ilk eşinin peşinden ayrılmıyormuş meğersem:)))
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ARKADAŞLAR !!!!!
VE OLMASINDA !!!!!!!!
Anlaşamamayı anlarım evlenmek gibi boşanmakta haktır...Ama bir başkası bir evliliği bitiriyorsa Rabbimde edenin yanına bırakmıyor...
Valla giden eş pişman olur mu olmaz mı bilemem.
Kişiden kişiye, evlilikten evliliğe değişir.
Ama gidenin pişman olacağını, mutlu olamayacağını düşünmek geride kalan için çok yıpratıcı.
Çünkü tam tersi olabilir. Adam çok mutlu hayatına devam edebilir.
Kadın perişan olur, adamın pişman olacağını, gün gelip ayaklarına kapanacağını ve o gün geldiğinde onu affetmeyeceğini böylelikle kırılan gururunu kurtaracağını, intikamını alacağını düşünür.
Hatta kadın bu düşünceyle kendini toparlar, hayatına devam eder.
Ama aklında hep bir gün o pişmanlığı görme umudu...
Sonra ne olur?
Bir bakmış ki adam çok mutlu. Belki yeni eşiyle güle oynaya yanından geçiyorlar.
Düşünsenize o anki yıkımı, hayal kırıklığını...
Allah kimseye yaşatmasın.
O nedenle bir şeyler bitmişse bitmiştir.
Karşı tarafın pişmanlığını görme arzusu tabi ki engellenemez ama bu tarz düşünceleri en kısa zamanda aklından çıkarmalı ayrılan.
Başkasının mutsuzluğunu düşünmektense kendi mutluluğuna odaklanmalı.
Çok tehlikeli düşünceler bunlar, sahibine zarar verir.
Katılıyorum arkadaşım.:13:
Ben de o yüzden ne kadar yansam da ağlasam da hep içime akıttım gözyaşlarımı.
Çünkü bir gün onu karşımda mutlu görürsem/duyarsam/öğrenirsem çevremdekiler "aaaaa bu adam sana ne çok aşıktı bak,hemen bulmuş birini,kimbilir ne mutlulular,sana şöyle yapıyordu,bunu alıyordu,kimbilir ona neler almıştır,yapmıştır vs." demesinler diye.
Şu bir gerçek ki erkekler hayatlarına birini almakta zorlanmıyorlar.
Yani adam beni aldattığı kadınla mutlu olmasa,ondan da ayrılır yenisini bulur ne olacak ki!
Oysa ben kendi hayatımı düze çıkarmalıyım ne olursa olsun! O ne durumda olsun ben dik durmalıyım sadece ona değil tüm hayata karşı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?