Giden gelir mi ?

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Sorumuz basit arkadaşlar,

başınıza gelen yada çevrenizde görüdğünüz kadarıyla, giden sevgili geri geldi mi ??

evet gelir ama kırılan kırılmış biten bitmiştir.yaşanılanların hiçbir telafisi olmaz seni bırakıp gidişi senin aklından ya da senin onu bırakıp gidişin onun aklından hiç çıkmaz hep yargılar durursunuz birbirinizi ve sonunda giden yeniden gider belkide sen gönderirsin ..

Gelir büyük ihtimalle..
Ancak geldiğinde, giderken bıraktığı gibi kalmaz ki hiç bir şey..
Değişmeyen tek şey değişimdir..:1closedeyes:

keşke gelmeseydi, bitti diye zil takıp oynadığım bi ilişkiydi, hatta buna ilişki bile denemezdi ama o efsane olduğumuzu düşünüyo; beni geri kazanabileceğini zannediyo, seni sevdim diyo, beni sevdiğin için mi beni bu kadar rezil ettin, bunun için mi günlerce ağlattın, iyiki bitti, iyiki bitirdin keşke dönmeseydin; çünkü Allah'a şükürler olsun ki ben çok mutluyum artık ve sen benim mutlu olmamdan bile mutsuz oluyosun; hep mutlu olurum diye ödün kopuyo, ben bu kadar hakareti haketmedim, sevdin mi ki sen diyosun yaa, bilmem belki de hiç sevmedim, sevseydin katlanırdın diyosun yaa evet yaa ben seni sevmedim sen sevmemem için seni uraştın, ayrılmak için seni aradığımda sadece tek bi cümle kurdum daha konuşmaya bile geçmemiştim ki sen dünden razıydın ayrılığa, ayrılalım dedin bi anda kötü oldum "ayrılmak istemiyorum" dedim ama yalandı, evet dediğin gibi pis yalancının tekiydim ben istiyodum ayrılmayı ama bu şekilde deil, bu kadar inciterek yapmicaktın bunu, çünkü ben o konuşmayı öyle yapmicaktım, bunları hakedecek bişey yapmadım, geri gelmeseydin keşke çünkü yokluğunda buldum mutluluğu gerçek aşkı, "o seni benim kadar mutlu edemez" dedin yaa sen beni hiç mutlu etmedin ki, benim için döndüğünde bile hala ağlatıyosun beni, yeter istenmediğini anlamak neden bu kadar zor, çık hayatımdan artık sana ait tek bişey görmek istemiyorum, artık bırak da gerçekten beni varlığıyla her dakka mutlu eden, aşık olduğumdan bi dakka bile şüphe duymadığım adamla mutlu olayım; ama yok sen mutlu deilsin yaa, benim ne haddime mutluluk... beni her türlü zor durumda bırakıp, bütün suçu yine bana atan ama ne tuhaftır ki beni çok seven(!) mazide kalan ve hep orda kalacak şahsiyet bırak beni artık da biraz gerçekten sevip sevilmenin tadını çıkarayım...

çıkar inş

Giden sevgili gelir gelmesine ama bir çok sebepten dolayı olabilir bu, her zaman geri dönen bütün erkkelerin sebebi aynı değildir. Mesela kimisi gerçekten unutamadığı için dönerken kimisi yeni bir sevgili bulamadığı için pişman olmuş dönüyor olabilir. Kimisi yedekte dursun bari belki lazım olur derken kimisi daha güzelini bulamadığı için dönmüş olabilir. Buna benzer daha bir sürü sebep sayılabilir...

Doğruuu a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…