Buluştuktan sonra denize tatile gitti orda aile dostları bunların yazlığına geldi üç tane yaşıtı kızla aynı evde kaldılar anneleri de vardı ama gece üçlere kadar gezdiler tozdular kafe kafe.. ben o sırada ağlamaktan helak oldum tabi asla aramıyodu mesaj atıyodum bakmıyodu hatta ablasını aradım ona bittiğini söylemiş bana da kafam karışık kırıldım sana falan demişti mesaj attım üç günlük kızlarla rahat gezebilmek için ömürlük bi sevdayı harcadın. Madem bitirdin benim niye haberim yok dedim. O sırada kızlar da kendi memleketlerine gitti tabi. Bende istanbula ablama gitmiştim aile evinde ağlayamıyorum sürekli ondan mesaj bekliyorım çok kötü günlerdi gece uyuyamazdım asla neyse ablamın oraya gittim işte. Ablama mesaj atmış ona süpriz yapmak istiyorum hata yaptım beni affeder mi acaba diye. İkimizin fotosunu koymuş wp ye durumuna beni affet aşkım yazmış. İlkim olduğu için istanbulda yanıma geldiğinde de affettim. Sürekli elimi tuttu. O kızlarla çektiği fotoğrafları sildi. İnstasını kapattı falan.. memlekletlerimize dönünce yeniden aşırı değişti tabi . Twitter açtı. Benimle asla ilgilenmedi. Ne zaman arasam açmadı müsait değilim dedi. Soğuk davrandı. Ağlayarak aradım bigün açtı ve sıkıldım ağlıcaksan yüzüne kapatcam dedi. Bende iki güzel kelime söyle ağlamıcam gönlümü al artık dedm ama offladı moralimi bozuyosun dedi bende seviyo musun dedim bilmiyorum dedi.. bi kaç gün sonra da birlikte koyduğu fotoları silmiş wp deki kalpli durumunu silmiş iki gün sonra gördüm bunu. Kavga etmedik tartışmadık hata yapmadım neden sildin durmunu dedim sende silmiştin dedi. Ben herkese kapatmıştım her şeyimi dedim kırıldığım olayları yazarken baktım ki çıkmış konuşmadan üstten okuyor yazılarımı bu sondu artık sabrım kalmadı bu kadarına ve seni asla affetmicem Allah biliyor benim içim rahat dedim çıktım sildim her şeyini üç gün sonra baktım arşivden ne yazdığına üç dört kere aramış böyle mi yapcaksın yazmış asıl ben seni affetmiyorum demiş hatta Twitter dan isteğimi kabul et beğenilermi çekicem demiş bu benim iyice sinirimi bozdu. Hiç çabalamadı bizim için. Öyle bitti yani. Sildim dediği kızların çektiği fotoğrafları da silmemiş ayrıldıktan iki hafta sonra insta açtı profilini o fotoğrafı yaptı canımı acıtmak için. Çok soğuttu bu hareket
Buluştuktan sonra denize tatile gitti orda aile dostları bunların yazlığına geldi üç tane yaşıtı kızla aynı evde kaldılar anneleri de vardı ama gece üçlere kadar gezdiler tozdular kafe kafe.. ben o sırada ağlamaktan helak oldum tabi asla aramıyodu mesaj atıyodum bakmıyodu hatta ablasını aradım ona bittiğini söylemiş bana da kafam karışık kırıldım sana falan demişti mesaj attım üç günlük kızlarla rahat gezebilmek için ömürlük bi sevdayı harcadın. Madem bitirdin benim niye haberim yok dedim. O sırada kızlar da kendi memleketlerine gitti tabi. Bende istanbula ablama gitmiştim aile evinde ağlayamıyorum sürekli ondan mesaj bekliyorım çok kötü günlerdi gece uyuyamazdım asla neyse ablamın oraya gittim işte. Ablama mesaj atmış ona süpriz yapmak istiyorum hata yaptım beni affeder mi acaba diye. İkimizin fotosunu koymuş wp ye durumuna beni affet aşkım yazmış. İlkim olduğu için istanbulda yanıma geldiğinde de affettim. Sürekli elimi tuttu. O kızlarla çektiği fotoğrafları sildi. İnstasını kapattı falan.. memlekletlerimize dönünce yeniden aşırı değişti tabi . Twitter açtı. Benimle asla ilgilenmedi. Ne zaman arasam açmadı müsait değilim dedi. Soğuk davrandı. Ağlayarak aradım bigün açtı ve sıkıldım ağlıcaksan yüzüne kapatcam dedi. Bende iki güzel kelime söyle ağlamıcam gönlümü al artık dedm ama offladı moralimi bozuyosun dedi bende seviyo musun dedim bilmiyorum dedi.. bi kaç gün sonra da birlikte koyduğu fotoları silmiş wp deki kalpli durumunu silmiş iki gün sonra gördüm bunu. Kavga etmedik tartışmadık hata yapmadım neden sildin durmunu dedim sende silmiştin dedi. Ben herkese kapatmıştım her şeyimi dedim kırıldığım olayları yazarken baktım ki çıkmış konuşmadan üstten okuyor yazılarımı bu sondu artık sabrım kalmadı bu kadarına ve seni asla affetmicem Allah biliyor benim içim rahat dedim çıktım sildim her şeyini üç gün sonra baktım arşivden ne yazdığına üç dört kere aramış böyle mi yapcaksın yazmış asıl ben seni affetmiyorum demiş hatta Twitter dan isteğimi kabul et beğenilermi çekicem demiş bu benim iyice sinirimi bozdu. Hiç çabalamadı bizim için. Öyle bitti yani. Sildim dediği kızların çektiği fotoğrafları da silmemiş ayrıldıktan iki hafta sonra insta açtı profilini o fotoğrafı yaptı canımı acıtmak için. Çok soğuttu bu hareketi.
Canım bu çocuğun yaşı kaç? Sence de çok Ergence değil mi davranışları. Gel gitli biri olduğu çok belli hadi tatilde gezdi tozdu umursamadı diyelim sonra yalnız kalınca kafasına dank etti ve senin gönlünü almak için yanına geldi sonra her şeyi düzeldi derken gene ne değişti anlamıyorum. Kızlardan biriyle ilişkisi olma ihtimali var mı?