Giden geri gelir mi...?

Reis6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
65
25
3
38
Aslında anlatacak çok şeyim varda anlatmaya halim yok...okadar yorgunum ki, çok sevip değer verdiklerim hepsi hayal kırıklığı yaşattı bana bu soru hep aklımda " giden geri gelir mi...

Gelecek olsa gitmezdi. Gelsede hayır gelmez.

Giden geri gelse bile dondugunde hicbir sey eskisi gibi olmaz maalesef

Gerii dönmeee istememm kiiii ben eskii bennn degilimmm kiiii.

Neyse canim kollarimizi kesmeyelim gece gece. Bazi sonlar yeni baslangiclardirr. Her zaman daha iyisi vardir, asla gucsuz olmaa.

Gelmez gelse de hayır gelmez artık ondan

Kimi gelir, kimi gelmez.. ama gelse de fark etmez.. bi kez vazgeçebilmiş senden, yarı yolda bırakmış.. bi daha aynı şeyi yapma ihtimali yüksek bana göre.. o yüzden bekleme ve hayatına bak..

Aslında anlatacak çok şeyim varda anlatmaya halim yok...okadar yorgunum ki, çok sevip değer verdiklerim hepsi hayal kırıklığı yaşattı bana bu soru hep aklımda " giden geri gelir mi...
Gelse ne olacak.zaten yorgunsun ne diye aklında tututorsun soruyu

Geliyor hem de öyle bir geliyor ki ama neye yarar. İçimizde birşeyler bittikten sonra gelseler ne olacak. Yada diyelim daha biz de birşeyler bitmedi eskisi gibi olmuyor ne yazık ki.

Ama atalarımız boşuna dememiş, at gibi giden it gibi döner diye. Bu bugüne kadar hiç sekmedi benim hayatımda. Ama tabi ki sabırdan ve bizim kararlılığımızdan geçiyor bu durum. Önünde sonunda dönüyorlar ama. İntikam soğuk yenen bir yemektir diye boşuna dememişler. Onları reddetmek, canlarını yakmak, burunlarını çeke çeke gitmelerini seyretmek o kadar zevkli oluyor ki. İnsallah sizde bu zevki tadarsınız.

İşte okadar üzüldüğüm halde içimde kalbimde zerre intikam duygusu olmadı...

Canim benim bilmedin sey icin ne mucadele ediyorsun onune bak mutlu ol güç topla giden gelir mi gelmez mi boşver bunu eskiler değil yeniler gelsin
Beni yanlış anlamayın ama siz hiç gerçek sevdiniz mi...inanın herşey anlatıldığı gibi kolay olmuyor

Beni yanlış anlamayın ama siz hiç gerçek sevdiniz mi...inanın herşey anlatıldığı gibi kolay olmuyor
Sence bunu yaşamasam yada bunu bilmesem sana bunu söylermiyim.senin yasamadigin daha sonraki evreyi de yaşadığım için söylüyorum pişman olmaman icin.yanlis anlama ama sen hic cok buyuk acidan sonra unuttun mu...

QUOTE="saadet26, post: 51275206, member: 136034"]Sence bunu yaşamasam yada bunu bilmesem sana bunu söylermiyim.senin yasamadigin daha sonraki evreyi de yaşadığım için söylüyorum pişman olmaman icin.yanlis anlama ama sen hic cok buyuk acidan sonra unuttun mu...[/QUOTE]
Amacım sizi geriye götürüp üzmek değildi...eğer sizi üzdüysem özür dilerim

Bu aralar ben de bunalımdayım. Artık kendim başa çıkamadığımdan çarşamba günü psikologtan randevu aldım. Biteli 1 ay oldu ama dayanamayıp haftada 1 kez msj atıyorum. Çoğunlukla cvp bile vermiyor. Pazar günü doğumgünüm. Belki arar diyorum. Ama bu saatten sonra aramayacağını da farkındayım. Sanırım kabullenmekte zorlanıyorum. Mutsuzlukta dibe vurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…